Париж (Paris) възбужда всички сетива, настояващ да бъде видян, чут, докоснат, усетен на вкус и мирис. От романтичната Сена до просторните многоцветни пейзажи и селските типове в кафенета, водещи монолози за чесъна или по-изтънченото поведение на Джери Люис, Париж е същината на всичко френско. Вгледайте се в булевардите, галени от нежен бриз, обсипани с внушителни паметници, велики произведения на изкуството и магически светлини. Насладете се на невероятния вкус на сирената, шоколада, виното и морските деликатеси. Почувстайте как вятърът гали лицето ви, докато се движите с ролери през Бастилията или усетете пристъпа на страх и удоволствие на върха на Айфеловата кула.

 

 

 

24 Май – Париж – самолет – специална промоция с „България Ер” – петдневна
21.05. – 25.05.2016
 Hotel Modern Monmartre**
Цена:578 Евро

 

Програма:

21.05.2016 (събота) – 07:20 ч. – отпътуване от летище София с полет на „България Ер”. 09:20 ч. – кацане на летище „Шарл де Гол” в Париж, трансфер, настаняване в хотела. Свободен ден. Програма по желание – полудневна пешеходна програма „Пти Пале и Шан-з-Елизе“ (с доплащане 45 лв. за възрастни, 35 лв. за деца до 11 г. и при предварителна заявка и заплащане в България). Програмата включва: разглеждане с екскурзовод на български език на Музея на изящните изкуства „Пти Пале”, фотопауза на моста „Александър III“, беседа пред Елисейския дворец, разходка по „Шан-з-Елизе“. Програмата започва от музея Гревен и завършва на площад „Конкорд“. Музеят „Пти Пале“ е безплатен. Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място. Нощувка.

22.05.2016 (неделя) – Закуска. Пешеходна програма с екскурзовод на български език: Комеди Франсез, Пале Роаял, Лувъра (отвън), градината Тюйлери, площад „Конкорд”. Програмата започва от музея Гревен. След обяд програма по желание – посещение на двореца Версай и на квартала Дефанс (доплащане 119 лв. за възрастен; 89 лв. за деца и младежи под 26 при предварителна заявка и заплащане в България. Цената включва транспорт, екскурзоводска беседа в автобуса, такса за вход в двореца и градините). Програмата започва от площад „Конкорд“. Нощувка.

23.05.2016 (понеделник) – Закуска. Програма по желание – панорамна обиколка на Париж с автобус и екскурзовод на български (с доплащане 80 лв. при предварителна заявка и заплащане в България). Програмата започва от музея Гревен и включва: квартала Монмартр (базиликата Сакре Кьор”, площада на художниците), Гранд Опера, “Плас Вандом”, Лувъра (отвън), “Плас Конкорд”, „Шан-з-Елизе”, Триумфалната арка, Айфеловата кула, Дома на Инвалидите, квартала Монпарнас, Латинския квартал (Пантеона, Сорбоната, Люксембургската градина). След обяд – разглеждане на острова Сите (катедралата „Нотр-Дам-дьо-Пари”, Пале дьо Жюстис, Светия параклис, Консиержери, площад „Шатле”) и острова Сен Луи. Вечерта – възможност за посещение на кабаре (с доплащане). Нощувка.

24.05.2016 (вторник) –  Закуска. Свободен ден. Нощувка.

25.05.2016 (сряда) – Закуска. Напускане на хотела, трансфер до летището. 10:20 ч. – oтпътуване от летище „Шарл де Гол”. 14:00 ч. – кацане на летище София.

 

 

Цената включва

Самолетен билет с „България Ер” с включен багаж за чекиране 23 кг и ръчен багаж;
Летищни такси;
4 нощувки със закуски;
Трансфер летище – хотел – летище;
Пешеходна програма с екскурзовод на български език втория ден.

 

 

Цената не включва

Полудневна пешеходна програма „Пти Пале и Шан-з-Елизе“ по желание (с доплащане 45 лв. за възрастни, 35 лв. за деца до 11 г. и при предварителна заявка и заплащане в България);
Панорамна обиколка на Париж с автобус и екскурзовод на български (с доплащане 80 лв. при предварителна заявка и заплащане в България);
Посещение на двореца Версай и на квартала Дефанс (доплащане 119 лв. за възрастен; 89 лв. за деца и младежи под 26 г. и при предварителна заявка и заплащане в България;
Медицинска застраховка (2 лв. на човек на ден);
Градска такса (city tax);
Посочената пакетна цена не включва билети за градския транспорт, входни такси в музеите и пр.

 

Забележка

Свободните места по посочените цени са ограничени. Цената е валидна до изчерпаване на самолетните билети.

 

25

Translate »