Celestyal Olympia  – Животът на борда на Celestyal Olympia (преди Louis Olympia) е забавен, приятен и спокоен. Това е вашето бягство към свят на спокойствие и морски приключения в Егейско море. На борда ще откриете основен ресторант, 2 салона, 5 бара, кафе, зона за деца, магазини, библиотека, салон за красота, 2 басейна, хидромасажни вани, фитнес и СПА център. Корабът е един от най-големите във флотилията на Louis Cruises и е преобзаведен през 2005.

 

 

 

 

КРУИЗ „ ЧЕТИРИТЕ ГРЪЦКИ ОСТРОВА И КУШАДАСЪ „
Пловдив – София – Дупница – Благоевград – Сандански – Петрич – Кулата – Атина – Пристанище Лаврион
Круиз със организиран транспорт в двете посоки

Предлагаме ви на промоционална цена, познатите вече на много наши клиенти Celestyal Cruises (ex. Louis Cruises) и техният четиридневен маршрут „Егейски легенди“ с осигурен транспорт.
Дати: 02.09.2016 ( това е датата на отплаване ) тръгването от България е на 01.09.2016 – нощен преход  Атина. По желание на клиента можем да предложим и други дати на провеждане.
Име на Кораб Celestyal Olympia
Пристанище на отплаване – Лаврион ( Атина)
Цена от:395 Евро ( Цена до 31.01.2016 )

 

 

 

 

Програма на пътуването :

Първи ден 01.09.2016 – тръгване от Пловдив 17 : 00 часа Дом на Културата, 19 : 00 часа София Стадион Васил Левски посока Гърция – Атина – Пристанището Лаврион
Втори ден 02.09.2016 – Качването на кораба започва от 09 : 00 часа.  Преминаване по процедура – качване на кораба ( багаж, чекиране, настаняване ) .  Корабът отплава. Круиз  по гръцките острови с Celestyal Olympia.

Програма на Куиза
3 Дневно Преживяване  “ Емблематично Егейско Море „ – Четири Гръцки Острова и Кушадасъ
База на изхранване All Inclusive с нелимитирана консумация на местни и определени вносни алкохолни и безалкохолни напитки:
Петък    Атина – Лаврион, Гърция  
Петък     Миконос, Гърция  
събота    Кушадасъ, Ефес,
събота     Патмос, Гърция 
неделя    Крит / Ираклион/, Гърция   
неделя     Санторини, Гърция  
понеделник    Атина – Лаврион, Гърция

 Пети Ден 05.09.2016 – Слизане от кораба, по желание и срещу допълнително заплащане Панорамна обиколка на столицата Атина с местен лицензиран екскурзовод – Арката на Адриан – триумфална aрка, построена през 131 г. пр. Хр. и наречена на римския император Адриан; Храмът на Зевс, който с размерите си е превъзхождал Партенона на Акропола; старият Олимпийски стадион, изграден през 1895 г. на същото място, където се е намирал античният стадион от 4 век пр. Хр. и е използван за първите съвременни Олимпийски игри; Парламентът – някогашният дворец на първия гръцки крал Ото; площад “Синтагма”. Разглеждане на Акропола. Свободно време в Атина с възможност за посещение на новия Музей на Акропола, събрал всички артефакти, открити на хълма и около него от бронзовата епоха до римския и византийския период; Националния археологически музей, разполагащ с една от най- богатите колекции от произведения на древните изкуства, Византийския музей, който представя богата колекция от византийско изкуство и архитектура или музея “Бенаки” – частен музей с прекрасна колекция, представяща хилядолетната гръцка история (продължителност около 4 часа ). Свободно време. Отпътуване за България около 14 час.

 

 

Цени:
Цена до 31.01.2016-395 евро 
Цена до 31.03.2016 -405 евро 
Цена след 31.03.2016-425 евро

Пакетната цена включва :
•    Настаняване в избрания вид каюта
•    База на изхранване на кораба  All Inclusive с нелимитирана консумация на местни и определени вносни алкохолни и безалкохолни напитки – Узо, Мастика, Гръцки Коктеили, вносни – Campari, Sandesman, Pastis, Amaretto Disaronno, Kahlua, Cointreau, Baileys, whiskey, bourbon ( Johnnie Walker, Jameson, Cutty Sark, Jim Beam и др ) джин, ром, водка, текила и различни класически коктейла, бира, вино на чаша , шампанско на чаша.
•    Екскурзия до Ефес – Турция ( организирана от корабната компания )
•    Шатъл бус от пристанището при слизане на Миконос
•    Медицинска застраховка Асистънс с покритие 2000 евро за лица до 65 години
•    Транспорт с лицензиран автобус от Пловдив, София, Дупница, Благоевград  до кораба и обратно
•    Представител на туроператора през цялото време на вашето пътуване
Дете от 3 месеца до 2 години заплаща само пристанищни такси и транспорт ( 180 евро )
Дете от 2 до 16 години настанено с двама възрастни заплаща 210 евро

 
Пакетната цена нe включва :
•    Допълнителни екскурзии при слизане от кораба ( организирани от корабната компания или от туроператора) – заявяват се по желание и се доплащат допълнително
•    Панорамна обиколка на Атина с местен лицензиран екскурзовод на български  ( след слизането от кораба в Понеделник ) – 15 евро на човек.
•    Лични разходи
•    Допълнителни услуги на кораба – Спа процедури, хазарт и други
•    Застраховка за лица над 65 години – 10 лева на човек
•    Доплащане за единично настаняване 50 % от стойността на круиза

Информация за кораба :
Celestyal Olympia  – Животът на борда на Celestyal Olympia (преди Louis Olympia) е забавен, приятен и спокоен. Това е вашето бягство към свят на спокойствие и морски приключения в Егейско море. На борда ще откриете основен ресторант, 2 салона, 5 бара, кафе, зона за деца, магазини, библиотека, салон за красота, 2 басейна, хидромасажни вани, фитнес и СПА център. Корабът е един от най-големите във флотилията на Louis Cruises и е преобзаведен през 2005.

 
Друга полезна информация :
Две отделни легла, които могат да бъдат събрани като едно цяло. Душ, климатик, телефон, телевизор, сейф, сешоар. Компанията изисква пасажерите да се качат на борда на кораба не по-късно от 1 час преди обявения час на отплаване. При закъснение, компанията разглежда пасажерите като „no show“.
Обичайно чекирането за качване на борда започва 3 часа преди часа на отплаване за круизите с продължителност над 7 дни, и 2 часа преди отплаване за круизите с продължителност 3-4 дни.
На бюро Регистрация се преминава през check-in за проверка на билет и документи. Пасажерите попълват няколко бланки и формуляри с персонална информация, необходима за безпрепятственото преминаване на паспортните формалности в различните пристанища от маршрута.
С оглед улесняване на процедурите по качване/слизане в отделните пристанища от маршрута, екипажът може да задържи международните паспорти на пътниците на рецепция за периода на цялото пътуване. В замяна на паспортите пасажерите получават квитанция, срещу която взимат паспортите си в края на круиза.
След проверката за всеки пасажер изважда бордна карта, която служи както за идентификационна карта при качване и слизане от кораба, така и за разплащателно средство на борда. За тази цел на всеки пасажер се открива бордна сметка, в която се натрупват сумите за разходите, направени на борда на кораба по време на цялото пътуване.
За някои дати на отплаване маршрутът се изпълнява от корабите CALYPSO и LOUIS CRISTAL . Круизната компания може да промени кораба по свое усмотрение, по всяко време преди началото на круиза.

 

 

 

МИНИМАЛЕН  БРОЙ  ТУРИСТИ:
25 човека
СРОК ЗА УВЕДОМЛЕНИЕ  ПРИ НЕДОСТИГ  НА МИНИМАЛЕН БРОЙ ТУРИСТИ:
5  дни преди датата  на отпътуване.
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
Валиден документ за самоличност – лична карта  или задграничен паспорт. За деца под 18 год., пътуващи с един родител или без родители – НОТАРИАЛНО ЗАВЕРЕНА ДЕКЛАРАЦИЯ, че родителите са съгласни  детето да пътува извън БЪЛГАРИЯ- оригинал + копие.
ЗАБЕЛЕЖКА:
Туроператорът  си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата! Цените на допълнителните мероприятия и музеите са ориентировъчни и агенцията не носи отговорност при промяната им! Необходимо е ползването на градски транспорт!
Туроператорът си запазва правото за промяна на цената на екскурзията до 5 дни преди датата на отпътуване, в случай на повишаване на горивото, независимо кога са направени резервациите!

 

8

Translate »