Хотел Крагуевац- Изцяло реновиран през 2013 г., хотел Крагуевац предлага елегантни стаи и суити с безплатен Wi-Fi интернет на централно местоположение в пешеходната зона на града. В цените са включени закуска на шведска маса и безплатен паркинг, а хотелският ресторант Panorama предлага прекрасна гледка от своята тераса на 8-ия етаж.
В хотел Крагуевац има дискотека, а спирка на градски автобус се намира точно пред него. Всички стаи са оборудвани с климатик, сателитна телевизия и минибар и имат баня, снабдена със сешоар.
Климатизираният конгресен център в хотел Крагуевац е напълно оборудван с необходимите мултимедийни съоръжения. Състои се от 5 конферентни зали за до 600 души общо.
Ресторант Panorama е най-високата точка в град Крагуевац и е достъпен с панорамен асансьор. Хотелът разполага и с друг ресторант, както и с лоби бар.
В непосредствена близост има различни магазини и ресторанти. Зеленият пазар е на 500 метра, а районът на Стария град – на около 700 метра от хотела.

 

 

Екскурзия до Крагуевац,Сърбия за празника на жената
5.03.2016-6.03.2016
2 дни/1 нощувка
TOП ЦЕНА:127лв ( включва Празнична  вечеря в ресторанта на хотела с жива музика,алкохолни и безалкохолни напитки и храна на блок маса)
Важи за записвания до 05.02.2016г.

 

 

Програма:

1 ден България-Сърбия
Отпътуване от  София 08:30ч.София – Ниш – Крагуевац
Пристигане, разходка из центъра на Крагуевац .Кратка туристическа разходка в центъра на града. Църквата Света Троица и сградата на стария Парламент .Този градът е един от най- бързо развиващите се в Сърбия и изненадва именно с това. В този град новото със старото върви ръка за ръка, което се доказва от многобройните паметници запазени до дeн днешен и изобилстване на нови съвременни сгради и заведения, който привличат многобройни посeтители.
Подготовка за празничната вечер. Празнична вечеря с богато меню, неограничено количество местни безалкохолни и алкохолни напитки, жива музика до сутринта?.

2 ден.
Закуска.Към 11:00ч.отпътуване за Ниш. Посещение на Челе кула има входна такса (или Кулата с черепите) е построена през 1809г по заповед на султан Махмуд II. В стената са зазидани черепите на над 900 сърби, убити през Първото Сръбско Въстание, включително на командира им Стефан Синджелич. До освобождението на Ниш през 1878г стените с черепи са стояли на открито, а след това са включени в построения с дарения параклис. Пешеходна разходка в центъра на Ниш: Площадът на Освобождението, в центъра на който е Паметникът на освободителите на града, издигнат през 1936г; сградата на Кметството, построена за седалище на Народната банка; Националният театър; Крепостта от 18 век, на мястото на която се е намирало първото римско укрепление под името Найсус; дворецът “Бановина”, построена през 1886г като административна сграда и полицейски участък, а днес е седалище на Нишкия университет. Свободно време.Към 15:00ч.отпътуване за България.

 
 Цената включва:
*транспорт с автобус
*една нощувка със закуска в хотел Крагуевац 3*
*Празнична  вечеря в ресторанта на хотела./включва жива музика,алкохолни и безалкохолни напитки и храна на блок маса/
*разходка из Крагуевац
*посещение и обиколка на Ниш
*закуска в хотела
*екскурзоводско обслужване
Цената не включва:
*градска такса в хотела 1.50 е.
*застраховка-4лв.
*транфер от Плевен в двете посоки -20лв.

 

Translate »