Свети Валентин е празник, който се празнува на 14 февруари.На тази дата влюбените изразяват любовта си един към друг, като изпращат поздравителни картички, бонбони сърчица.
Опустошаван 40 пъти в 2300 годишната си история, Белград (Belgrade) никога не успява да събере всички парченца и да заеме полагащото му се място в Европейската аристокрация. Въпреки това, леко раздърпаният му вид с неуморната си живост придава на Белград непретенциозна хубост и правдоподобност.

 

 

 

 

Романтика в Белград
12.02 – 14.02.2016

!!! ПРОМО ЦЕНА !!! – 219лв.
1 СПЕЦИАЛНА ПРАЗНИЧНА ВЕЧЕРЯ С 4 СТЕПЕННО МЕНЮ В РЕСТОРАНТА НА ХОТЕЛА С ЖИВА МУЗИКА, DJ, ТРАДИЦИОННО СРЪБСКО МЕНЮ, АЛКОХОЛНИ И БЕЗАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЕ!!!

Цени и отпътуване:
от Бургас – 250 лв.
от Айтос, Карнобат, Ямбол /петолъчката/ – 245 лв.
от Сливен, Нова Загора /бензин.ОМВ/ , Стара Загора /автогара ОМВ/ – 240 лв.
от Пловдив – 230 лв.
от София пл. Ал. Невски – 219 лв.
* Деца от 4 – 11.99 г. настанени в стая с двама възрастни – отстъпка 15лв

 

 

 

Програма:

1. ден : Бургас – Пловдив – София – Белград
Отпътуване от Бургас в 02:00 ч., от Пловдив в 05:00 ч. и от София в 07:00 ч. Пристигане в Белград в ранния следобед. Панорамно преминаване през централната част на града: площад „Теразие“; Народното събрание (Скупщина); улица „Крал Милан“; катедралният храм „Св. Сава“; булевард „Крал Александър“; площада на Републиката. Настаняване в хотела. Нощувка.

2 ден : Белград
Закуска. Свободно време за пешеходна разходка в Белград – площада на Републиката, улица „Княз Михайло“, крепостта „Калемегдан“. По желание и срещу доплащане: екскурзия до Нови Сад – вторият по големина град в Сърбия. Свободно време за пешеходна разходка – Петроварадинската крепост и градския музей, улиците „Дунавска“ и „Змай Йовина“, Православната църква, Католическата църква, Синагогата. Връщане в Белград.
Празнична вечеря в ресторанта на хотела с жива музика, DJ, традиционно сръбско меню, алкохолни и безалкохолни напитки без ограничение.
Нощувка.

3 ден : Белград – Ниш – София – Пловдив – Бургас
Закуска. По желание и срещу доплащане: разходка с корабче по р.Сава и р. Дунав. Отпътуване за България. По пътя кратък престой в центъра на Ниш: площадът на Освобождението, в центъра на който е Паметникът на освободителите на града; сградата на Кметството, построена за седалище на Народната банка; Крепостта; дворецът „Бановина“ – днес седалище на Нишкия университет. Отпътуване за България. Пристигане в България около полунощ.

 

 

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА
* Транспорт с категоризиран и лицензиран автобус
* 2 нощувки с 2 закуски в хотел 3* в Белград
* 1 празнична вечеря – традиционна сръбска вечер, богато меню, неограничени алкохолни и безалкохолни напитки, оркестър с DJ
* Застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ с асистанс и лимит на отговорност 5000 EUR
* Придружаващ представител от фирмата
* Деца от 4 – 11.99 г. настанени в стая с двама възрастни – отстъпка 15лв

 

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА
* Екскурзия до Нови Сад – 10 евро на човек при минимум 20 записани
* Разходка с корабче по р. Сава и р. Дунав – 1,5 часа – 15 евро
* Входни такси и билети за музеи, обекти и прояви, посещавани по желание и градски транспорт
* Доплащане за единична стая + 40 лв.
* Доплащане за самостоятелно ползване на двойна седалка в автобуса + 70 лв.

 

 

УСЛОВИЯ
За да се реализират допълнителните услуги и мероприятия по програмата, е необходимо да ги заявите още при сключването на договора за организирано пътуване, тъй като осъществяването им е свързано с предварителни резервации.
Екскурзията се провежда при минимум 35 записани туриста!
Цената на допълнителните екскурзии и услуги, заплатени по време на пътуването е с 20% по-висока!
Валутен курс: 1 евро = 120 сръбски динара
Часово време: България 12 ч.; Сърбия 11 ч.
МЕДИЦИНСКИ И ЗДРАВНИ ИЗИСКВАНИЯ
Няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.
ПАСПОРТЕН И ВИЗОВ РЕЖИМ
Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт или лична карта минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.

 

 

30

 

Translate »