Паралия Катерини е град в Гърция, намира се на брега на Егейско море. Разположен е в близост до много забележителности във вътрешността на страната. Курортът има яхтено пристанище и голямо разнообразие от различни категории хотели, ресторанти и таверни, предлагащи международна и гръцка кухня. Курортът предлага възможности за практикуване на водни спортове, има и водни пързалки.

 

 

 

 

Почивка на ПАРАЛИЯ КАТЕРИНИ
21.05 до 26.05.2016
6 дни/5 нощувки

ПРОМО Цена:210лв

 

 

 

 

Програма:

1 ден
Отпътуване от Плевен в 04:00ч, по маршрута Кулата – Солун. Пристигане сутринта към 12:00ч в Паралия Катерини. Настаняване в хотела по обяд. Свободно време за плаж. Нощувка.

2 ден
Закуска. Свободен ден за плаж. Или допълнителна екскурзия до Метеора в 8:00ч отпътуване за Метеора,при минимум 20 човека. Пристигане в местността Метеора – едно уникално място, често наричано осмото чудо на света, съчетание на природна красота и вековни християнски традиции. Това е комплекс от гигантски скали, които с течение на времето придобиват причудливи форми и стават приют за монасите, посветили своя живот на поклонението пред Бога. Манастирите, построени на върховете на тези скали, са прекрасни образци на византийското изкуство. Посещение на работилница за икони „Зиндрос“. Разглеждане на два от шестте функциониращи манастири. Свободно време в Каламбака – живописно градче в подножието на величествените скали на Метеора. Вечерта към 19:00ч връщане в хотела. Гала вечеря.Нощувка

3 ден
Закуска. Свободен ден за плаж. По желание сутринта посещение на Солун полудневна екскурзия трае около 4 -5часа. Връщане в хотела към 14:00ч.След обяд свободен ден за плаж. Нощувка.

4 ден
Закуска. Свободен ден за плаж,или по желание  възможност за полудневна екскурзия до  гробницата музей на Филип II Македонски във Вергина/6 евро за трансфера,отделно има входна такса около 8 евро/заплаща се на място /за гробницата. По желание и предварителна заявка – разглеждане на гробницата.Нощувка.

5 ден
Закуска,свободен ден за плаж.Нощувка

6 ден
Закуска.Към 11:00ч.освобождаване на хотела и отпътуване за България.

 

 

 

Цената включва:
* транспорт с комфортен автобус 3* (климатик, видеосистема, минибар);
* 5 нощувки със закуски в хотел в Пералия Катерини- хотел Olympos 3*;
*застраховка „Медицински разходи и злополука в чужбина“за 2000лв;
*водач от фирмата.
Цената не включва:
Застраховка-за целият престой -8лв./задължително се доплаща/
Пътни такси-12лв./задължително се доплаща/

 

 

 

По желание:
Доплащане за Гръцка вечер-25 евро.
Полудневна екскурзия до Солун 10 евро.
Еднодневна екскурзия до Метеора-20 евро
Полудневна екскурзия до Вергина/макс.3 часа/-6 евро.Входна такса за гробницата музей на Филип Македонски във Вергина – 8 евро;

 

 
Всичко допълнителни екскурзии се заявяват предварително,при сключване на договора,за да се осъществят трябва да има група от минимум 20 човека.
Необходими документи: валиден документ за самоличност – лична карта или задграничен паспорт. За деца под 18 години, пътуващи с един родител или без родители – нотариално заверена декларация, че родителите са съгласни детето да пътува извън България – оригинал и копие.

 

 

11

Translate »