Легендарният „град на светлините” или ”град на любовта”. Париж се смята за един от най-романтичните градове в света. Независимо дали сте художник, бизнесмен или турист, ще се насладите на дългите разходки от Монмартр до Картие. Минавайки през някои от най-изящните римски и средновековни паметници, рано или късно ще приключите в някое кафене на моста Пон Ньоф или в някой моден магазин в района на Маре.
Вгледайте се в булевардите, галени от нежен бриз, обсипани с внушителни паметници, велики произведения на изкуството и магически светлини. Насладете се на невероятния вкус на сирената, шоколада, виното и морските деликатеси. Почувстайте как вятърът гали лицето ви, докато се движите с ролери през Бастилията или усетете пристъпа на страх и удоволствие на върха на Айфеловата кула.

 

 

 

Самолетна екскурзия до Париж за 3-ти март – Промоционална оферта за 5 дни
Маршрут:София – Париж – София
Продължителност:5 дни / 4 нощувки
Транспорт:  Самолет
Дати на отпътуване:
02.03.2016 г.
Цена от:650лв.

 

 

 

 

Програма
Промоционалната самолетна екскурзия до Париж, Дисниленд и замъците по Лоара – икономичен вариант за 3-ти март за е 5-дневна и включва 4 нощувки със закуски в хотел 2 или 3 звезди в Париж, богата туристическа програма в Париж с екскурзовод на български език, водач на групата от България. Лети се с авиокомпания Уиз Ер.

1-ви ден, 02.03.2016
Отпътуване от летище София с директния полет на АК Уиз Ер в 06:10 часа. Пристигане в Париж – летище Бове в 08:10 часа. Tрансфер до хотела (по желание и срещу допълнително заплащане).
Панорамна обиколка на Париж: Парижката „Света Богородица“ – едно от най-великолепните постижения на готическата архитектура; Латинският квартал и Сорбоната – най-прочутият парижки университет; Люксембургската градина с Люксембургския дворец, където сега заседава Сенатът. Посещение на квартала Монмартр (базиликата Сакре Кьор, площада на художниците, „Розовата къща“), Площад „Пигал“ и кабаре „Мулен Руж“. Свободно време.
Следобед – посещение на площад “Трокадеро” и Айфеловата кула с възможност за разходка с панорамно корабче по Сена около историческите острови Ла Сите, на които е основан Париж през 3 век пр. Хр., и Сен Луи – по-малкият от двата острова, създаващ почти провинциална атмосфера и спокойно място за разходка.
Вечерта – възможност за посещение на „Мулен Руж“ или кабаре “Лидо“. (необходима е предварителна резервация). Нощувка.

2-ри ден, 03.03.2016
Закуска. Панорамна обиколка на Париж – Малкия и Голям дворец, почивка в парка Тюйлери. Пешеходна разходка по „Шан-з-Елизе“.
Свободно време за почивка и възможност за посещение на обекти по интереси.
По желание и срещу допълнително заплащане: полудневна автобусна обиколкапо маршрут площад „Вандом“, посещение на Гранд Опера, Мадлената, Площад „Конкорд“; Домът на инвалидите, построен през 17 в. от Луи XIV; Пантеонът, превърнат през 1791 г. в мавзолей за „великите хора от епохата на Френската революция“; моста на Александър III. Разглеждане на Триумфалната арка.
Следобед – посещение на Лувъра – най-големият музей на изкуствата в Европа, чиято най-прочута творба без съмнение е „Мона Лиза“ на Леонардо да Винчи. Нощувка.

3-ти ден, 04.03.2016
Закуска. Свободен ден в Париж или по желание и срещу допълнителнo заплащане – полудневна екскурзия до Версай – политическа столица на страната и резиденция на кралския двор от 1682 г. до 1789 г. Посещение на Версайския дворец – дворецът на Краля Слънце – Луи XIV: Големите апартаменти и Огледалната зала. Свободно време. Свободно време.
Вечерта – възможност за посещение на „Мулен Руж“ или кабаре “Лидо“. Препоръчваме резервация от България да направие възможно най-рано, тъй като обикновено местата свършват около една седмица преди датата, понякога и по-рано. Нощувка.

4-ти ден, 05.03.2016
Закуска. Свободен ден в Париж или:

екскурзия до Дисниленд

Бихте могли да отидете до „Евродисни” с влакчетата RER, които можете да вземете от много спирки в Париж (Opera, Chatelet, Gare du Nord и пр.) – линия А, слиза се на последната спирка Marne-la-Valee. Билетът за RER струва около 7 евро в една посока, а картата за вход (Super Magic Ticket) за парка „Дисниленд” + „Диснистудио” – 74 евро за възрастни и 67 евро за деца под 11 г. (необходима е предварителна резервация)

екскурзия до замъците по долината на река Лоара

Нощувка.

5-ти ден, 06.03.2016
Закуска. Трансфер до летището и полет от Париж в 08:40 часа. Кацане на летище София, Терминал 1 в 12:20 часа

 

 

 

 

 

ЦЕНИ:

Възрастен в двойна стая Трети възрастен в двойна стая Дете до 14,99 год. с 2-ма възрастни Възрастен в единична стая
650 лева 610 лева 540 лева 810 лева

 

 

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

Самолетни билети София – Париж – София с полет на АК Уиз Ер и включен малък салонен багаж с рамери 42/32/25см

Летищни такси – 32 евро към 05.12.2015

4 нощувки със закуски в хотел 2 – 3* в Париж

Водач на групата от България

Туристически обиколки и посещение на забележителностите по програма

Информационен пакет с карти и полезни материали

Медицинска застраховка с покритие 5000 евро на ЗК Армеец

 

 

 

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

Трансфер летище – хотел – летище – 98 лева – по желание (заявява се и се заплаща предварително от България)

Голям салонен багаж с рамери 56/45/25см – 78 лева за две посоки – по желание (заявява се и се заплаща предварително от България)

Чекиран багаж до 23 кг. на човек за две посоки – 136 лева за две посоки – по желание (заявява се и се заплаща предварително от България)

Полудневна панорамна обиколка с автобус – 39 лева на човек – по желание (заявява се и се заплаща предварително от България) Осъществява се при минимум 10 желаещи.

Екскурзия до Версай – 118 лева – по желание. Цената включва билет за двореца и градините, транспорт и ауио-гид. (заявява се и се заплаща предварително от България). Осъществява се при минимум 10 желаещи.

Посещение на Дисниленд – картата за вход (Super Magic Ticket) за парка „Дисниленд” + „Диснистудио” – 74 евро за възрастни и 67 евро за деца под 11 г. (необходима е предварителна резервация)

Целодневна екскурзия до замъците Блоа и Шамбор по долината на река Лоара с екскурзовод на български език – 167 лева с включени входни билети (заявява се и се заплаща предварително от България; осъществява се при минимум 6 желаещи)

Билет за изкачване на Айфеловата кула до 3-то ниво – 39 лева (билетът е с фиксиран ден и час и без чакане на опашка; заявява се и се заплаща предварително от България)

Входни такси за забележителности – по желание, на място

Градска такса – 1-2 евро на човек на ден при настаняване в хотели 2 и 3 звезди

 

 

 

 

 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА КАБАРЕТАТА В ПАРИЖ:

MOULIN ROUGE: (два спектакъла на вечер – от 21.00ч. и 23.00ч.)

Спектакъл + вечеря + шампанско – начало 19.00ч. – 180 евро;
Спектакъл + шампанско – начало 21.00ч. – 115 евро;
Спектакъл + шампанско – начало 21.00ч. – деца от 6 до 12 г – 55 евро;
Спектакъл + шампанско – начало 23.00ч. – 115 евро;
Спектакъл + шампанско – начало 23.00ч. – деца от 6 до 12 г – 55 евро;

LIDO: (два спектакъла на вечер – от 21.30ч. и 23.30ч.)

Спектакъл + вечеря + шампанско – начало 19.00ч. – 165 евро;
Спектакъл + вечеря – начало 19.00ч. – деца от 4 до 12 г – 105 евро;
Спектакъл + шампанско – начало 21.00 ч. – 110 евро;
Спектакъл – начало 21.00 ч. – деца от 4 до 12 г – 55 евро;
Спектакъл + шампанско – начало 23.00 – 100 евро;

 

 

 

 

 

 

УСЛОВИЯ ЗА ПРЕВОЗ НА БАГАЖ НА АК УИЗ ЕР:

Всеки пътник има право да носи един брой (малък или голям) салонен багаж и до 6 бройки чекиран багаж.

Ако салонният Ви багаж е с размери 42x32x25 см или по-малък, можете да го вземете на борда безплатно. Той трябва да се побира под седалката пред Вас.

Ако Вашият салонен багаж е по-голям от размерите на малък салонен багаж, но не надвишава 56x45x25 см, можете да го вземете на борда срещу допълнително заплащане от 48 лева в две посоки. Той трябва да се побира в горния багажник. Вие трябва да сте в състояние да го поставите в горния багажник без чужда помощ.

В чекирания багаж НЕ трябва да превозвате пари в брой, ценни книжа, бижута, компютри, камери, видео камери, мобилни телефони и всички други електронни или технически уреди и техните аксесоари, документи, ключове, произведения на изкуството, нетрайни стоки.

 

 

 

 

 

УСЛОВИЯ ЗА ПЛАЩАНЕ:

депозит от 60% при записване

доплащане – до 10 дни преди отпътуване

ЗАБЕЛЕЖКИ:

Хотелът за всяка дата се определя 7 дни преди отпътуване

Минимален брой записани туристи: 9. Срок за уведомление при недостигнат мин. брой – до 7 дни преди началната дата на екскурзията. При по малък брой туристи и по тяхно желание, пътуването се осъществява с доплащане в размер от 20 лева до 60 лева

Възможна е промяна в поредността на посещаваните обекти в зависимост от полетното разписание, преценката на екскурзовода и сезоните промени в работното време.

Необходими документи: лична карта или задграничен паспорт; няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни.

 

35

 

Translate »