Небрежно чаровният нощен живот на Белград и равнините, обсипани с утешителни лозя и манастири, планини, пазещи исторически въстания и героична съпротива; любознателният турист ще открие доста интригуващи неща в днешна Сърбия.
Крагуевац е град в Централна Сърбия, един от центровете на историко-географската област Шумадия. Крагуевац е административен център на Шумадийски окръг. Разположен е на река Лепеница,той се отличава с приятна атмосфера и компактен пешеходен център, в който остават повечето основни туристически атракции и магазини
Изживейте една истинска балканска нова година 2016!

НОВА ГОДИНА В СЪРБИЯ
Хотел Крагуевац
Три нощувки,три закуски,три вечери/две от които са Гала вечеря на 31.12 и гала вечеря на 1.01.2016/ само за 320лв.
*Ограничен брой свободни места

Програма:
1 ден -30.12.2015г.
Отпътуване от Плевен в 06:00ч.от София 08:30ч.София – Ниш – Крагуевац
Пристигане, разходка из центъра на Крагуевац .Кратка туриситическа разходка в центъра на града. Църквата Света Троица и сградата на стария Парламент .Този градът е един от най- бързо развиващите се в Сърбия и изненадва именно с това. В този град новото със старото върви ръка за ръка, което се доказва от многобройните паметници запазени до дeн днешен и изобилстване на нови съвременни сгради и заведения, който привличат многобройни посeтители.
Настаняване в хотел Крагуевац– 3***. Вечеря. Нощувка.
2 ден -31.12.2015г.Крагуевац – Топола
Закуска. Свободно време в Крагуевац.Или срещу допълнително заплащане. Екскурзия до Белград-150км.Отпътуване в 8:00ч.сутринта.Пристигане в столицата на Сърбия около 9:30ч. Панорамна обиколка с местен екскурзовод (минимум 1 ч.): площад „Теразие“; Националното събрание (Скупщина); улица „Крал Милан“; площад „Славия“; катедралният храм „Св. Сава“; улица „Крал Милутин“; булевард „Крал Александър“; църквата „Св. Марко“; площад „Никола Пашич“; площада на Републиката и крепостта „Калемегдан“.Свободно време.В 14:00ч. отпътуване за Крагуевац,пристигане около 16:00ч. . Подготовка за празничната вечер. Новогодишна вечеря с богато меню, неограничено количество местни безалкохолни и алкохолни напитки, жива музика до сутринта?.
3 ден. -1.01.2016г.
Късна закуска.
Закуска. Екскурзия с обяд срещу допълнително заплащане.По обяд. Отпътуване за манастира Дивостин, разположен на 6 км от Крагуевац. Най – вероятно е основан по време на Византийското царство или от сръбския деспот Стефан Лазарович, но от самото си начало е женски манастир. Именно затова е наречен Дивостин (Девически стан). Продължаване за Етно селище Галетово сокаче, където ще де запознаете с местния бит и традиции.
4 ден -2.01.2016г.
Закуска .Свободно време . По обяд отпътуване за България.Пристигане в София към 18:00ч.в Плевен около 20:00ч.

 
Цената включва:
*транспорт с туристически автобус
*3 нощувки,3 закуски в хотел ‚‘‘Крагуевац‘‘
*вечеря по меню на 30.12.2015
* Гала вечеря с богато меню, неограничено количество местни безалкохолни и алкохолни напитки и жива музика на 31.12.2015
*Бонус Гала вечеря с богато меню, неограничено количество местни безалкохолни и алкохолни напитки и жива музика на 1.01.2016г
* застраховка с лимит 2000лв.
*представител на фирмата през цялата екскурзия.
Цената не вкючва:
• Екскурзия до Белград на 31.12.2015-20 евро при минимум 20 човека.
• Екскурзия до манастира Дивостин и Етно селище Галетово сокаче-10 евро, при минимум 20 човека.
В Сърбия туристите пътуват само с лична карта.
Необходимо е да си обмените валута предварително в България-СРЪБСКИ ДИНАР!

 

За хотела:
Изцяло реновиран през 2013 г., хотел Крагуевац предлага елегантни стаи и суити с безплатен Wi-Fi интернет на централно местоположение в пешеходната зона на града. В цените са включени закуска на шведска маса и безплатен паркинг, а хотелският ресторант Panorama предлага прекрасна гледка от своята тераса на 8-ия етаж.
В хотел Крагуевац има дискотека, а спирка на градски автобус се намира точно пред него. Всички стаи са оборудвани с климатик, сателитна телевизия и минибар и имат баня, снабдена със сешоар.
Климатизираният конгресен център в хотел Крагуевац е напълно оборудван с необходимите мултимедийни съоръжения. Състои се от 5 конферентни зали за до 600 души общо.
Ресторант Panorama е най-високата точка в град Крагуевац и е достъпен с панорамен асансьор. Хотелът разполага и с друг ресторант, както и с лоби бар.
В непосредствена близост има различни магазини и ресторанти. Зеленият пазар е на 500 метра, а районът на Стария град – на около 700 метра от хотела.

Translate »