Белград е пристанище на две реки – Сава и Дунав. Гостоприемна и приветлива столицата на Сърбия предлага много възможности за културен туризъм, в съчетание с красивите пейзажи на крайречните паркове и градини.
Белград е столицата на Сърбия и е най-големият град в страната. Разпололожен е в северната част на балканската държава, при вливането на река Сава в река Дунав. Населението е 1,2 млн. жители.
Красивият и модерен Белград предлага интересни културни и архитектурни забележителности на своите посетители като Етнографския музей, Патриаршията, сградата на Скупщината (сръбския парламент), Народния театър, църквата “Свети Марко”, храма “Свети Сава”, бившия кралски дворец, конака на княгиня Любица и др. Повечето от тези здания са построени в края на XIX и началото на XX в.

Нова Година в Белград в Hotel Garni City Code Vizura 4* – 3 нощувки/3 закуски/3 вечери(вкл.Новогодишна Гала вечеря с жива музика)
Hotel Garni City Code Vizura се намира в спокойна част на Земун и предлага закрит басейн и СПА център.

Дати:30.12.2015-02.01.2016г.
ЦЕНА: 390 лв. на човек

Програма:

ПЪРВИ ДЕН: 30.12.2015, вторник
Отпътуване от Плевен в 05:00ч. пред ЖПГ.Плевен.Отпътуване от София в 07:30ч. автогара Сердика  по маршрут София – Белград.Пристигане в Белград към 14:00ч.Настаняване в хотела.Свободно време. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН: 31.12.2015, сряда
Закуска. По желание.Панорамна обиколка на Белград с местен екскурзовод на български език: „Новия Белград“, Площад „Теразие“, Националното събрание (Скупщина), улица „Крал Милан“, площад „Славия“, катедралният храм „Св. Сава“, улица „Крал Милутин“, булевард „Крал Александър“, църквата „Св. Марко“, площад „Никола Пашич“.Пешеходна разходка с местен екскурзовод на български език: от Площада на Републиката, по улица „Княз Михайло“до крепостта „Калемегдан“.Свободно време. Празнична Новогодишна вечеря с музика и танци. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН: 01.01.2016, четвъртък
Закуска.По обяд по желание екскурзия до Нови Сад – вторият по големина град в Сърбия (Пешеходна разходка: Петроварадинската крепост и Градския музей, улиците „Дунавска“ и „Змай Жовина“, Православната църква, Католическата църква, Синагогата. Свободно време. Връщане в Белград. Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН: 02.01.2016, петък
Закуска. Свободно време.По обяд отпътуване за България.  Пристигане в София на автогара Сердика към 20:00ч.и в Плевен към 22:00ч.

ЦЕНА: 390 лв. на човек

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
*Транспорт с комфортен туристически автобус (климатик, видеосистема, мини бар)
*3 нощувки със закуски на блок-маса в * в Белград хотел- Hotel Garni City Code Vizura 4*
*Новогодишна Гала вечеря в ресторанта на хотела с жива музика.Включено богато празнично меню на шведска маса и алкохол в неограничени количестава.
*Вечеря на 30.12.2016 на сет меню
*Вечеря на 01.01.2016 на сет меню
*Ползване на закрития басейн.
*Медицинска застраховка към ЗАД Армеец с покритие 2000 евро,за лица до 65г.
*Представител на фирмата през цялото пътуване.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
*По желание панорамна и пешеходна обиколка на Белград- 10 евро,при минимум 20 записани туриста с местен екскурзовод.
*По желание екскурзия до Нови Сад – 15 евро., при минимум 20 записани туристи,с местен екскурзовод.
*Входни такси и билети за музеи, обекти и прояви, посещавани по желание
*Градски транспорт
*Разходи от личен характер
* Доплащане за предна седалка- 30 лв.,ако има свободна такава.
*Плащане на градска такса в хотела на рецепцията по 1.50 евро на нощувка. Общо: 4,50 евро.

(vt)

Translate »