В сърцето на Средиземно море Малтийският архипелаг  предлага изобилно слънце, усещане за лежерност и безвремие. Райското кътче на границата на Европа с Африка е изпъстрено с невероятни пейзажи – пътешествие в миналото и настоящето. Запазила самобитния си дух Малта – малка, но величествена страна, съчетава хилядолетна история, богато културно наследство, природни забележителности, сърдечни жители, вкусна средиземноморска  кухня, спокойствие и  радост от живота, гаранция за истинско удоволствие и неповторимо преживяване по време на Вашата ваканция и не само….

 

 

 

Промо Малта 5 нощувки за 550 лв
Продължителност: 6 дни / 5 нощувки     
Транспорт: Самолет
Дати на отпътуване
14.04.2016 г., 21.04.2016 г.
Цена:550лв.

 

 

Програма
1 ден:
Следобеден полет от София за Малта. Пристигане вечерта. Придвижване от летището до хотела. Настаняване в хотела в град Слима . Нощувка

2 ден:
Закуска. Свободно време или екскурзия по желание : Полудневна екскурзия до Валета – столицата на Малта /срещу допълнително заплащане/, която сама по себе си със своята архитектура и градоустройство е забележителност от списъка на UNESCO. Там ще разгледате забележителности, сред които: Upper Barakka Gardens, Grand Masters Palace, Merchants street, Republic Street, Auberge de Castille. Посещение на St. Johns Cathedral, което струва 6 евро на човек, Дворецът на Великия Магистър(10 евро вход), Посещение на Малта 5D, което е горещо препоръчано от нас. 15-минутното 5D кино е запомнящо се изживяване, което разказва историята на Малта по впечатляващ начин. Цената е 9 евро на човек / екскурзията се провежда на руски или английски език и включва транспорт/. Нощувка.

3 ден:
Закуска. Свободно време или целодневна екскурзия до о-в Гозо /срещу допълнително заплащане /:отпътуване от хотела към пристанището и отпътуване за остров Гозо с ферибот. Пристигане в Гозо. Следва панорамна обиколка на целия остров с автобус и екскурзовод като се спира на ключови забележителности (столицата Виктория, скалното образувание „Лазурния прозорец“, плажът Рамла, пещерата Калипсо и други) с време за кратки разходки и снимки. Следва обяд в Шленди в избран ресторант с панорамна гледка (обядът не е включен в цената и е приблизително 18 евро на човек). Oтпътуване за пристанището и качване на ферибота за Малта. Трансфер и пристигане в хотела около 17:00 h.
Посещение на забележителностите в непоследователен ред: Лазурния Прозорец, пещерата Калипсо, Свободно време за плаж на Рамла Бей, столицата Виктория и Цитаделата, храмът Джгантия (9 евро на човек), рибарските селища Марсалфорн и Шленди, където ще бъде отделено време за обяд. / екскурзията се провежда на руски или английски език и включва транспорт/. Нощувка.

4 ден:
Закуска. Свободно време или полудневна екскурзия до Марсашлок и „Синята Пещера“ /срещу допълнително заплащане /.Отпътуване от хотела сутринта за Марсашлок, градче известно с ежеседмичния си неделен пазар за дрехи, лакомства и прясно уловена риба. Време за разходка по пазара и обяд (не е включен в цената) в избран ресторант на крайбрежната ивица. Отпътуване към „Синята Пещера“, известна като „Блу Грото“, където по желание може да се вземе обиколка с лодка в самата пещера (8 евро на човек).Трансфер и пристигане в хотела около 17:00 h ./ екскурзията се провежда на руски или английски език и включва транспорт/. Нощувка.

5 ден:
Закуска. Свободно време за разходка. Нощувка.

6 ден:
Закуска. В 12 ч. освобождаване на хотела, свободно време за разходка. Полет от Малта до София в 20:05. Пристигане в София в 23:45 ч.

 

 

 

 

 

 

 

Цената е на човек в двойна стая и включва:

Самолетен билет София – Малта – София ;

Летищни такси;

Ръчен багаж до 10кг /с размери 42x32x25 см/

5 нощувки със закуски в хотел DIPLOMAT 4 */ PLAZA REGENCY 3*или подобен в двойна стая ;

Mедицинска застраховка с покритие 7 000 евро за лица до 65 години;

 

 

 

Цената не включва:

Голям салонен багаж – 39 лв на посока / 56 x 45 x 25 см/;

Чекиран багаж – до 23 кг – 74 лв на посока;

трансфер летище – хотел – летище – 25 € на човек при минимум 2 човека

 

 

 

    Екскурзии по желание:

Полудневна екскурзия до Валета – 36 € на човек

целодневна екскурзия до о-в Гозо – 57 € на човек

полудневна екскурзия до Марсашлок и „Синята Пещера“ – 27 € на човек;

полудневна Старата столица Медина – 24 € на човек;

полудневна Трите града – 28 € на човек;

целоднвена остров Комино и „Синята лагуна“ – 40 € на човек;

гмуркане – 50 € на човек;

целодневна екскурзия до Сицилия – 134 € на човек;

 

 

ВАЖНО!
Обявените цени са валидни до изчерпване на промоционалните места.
Можете да направите резервация с 60 % депозит от цената на екскурзията .
Останалата част да доплатите до 15 дни преди отпътуване.
Екскурзията се осъществява независимо от броя на записаните!
Цената е валидна до изчерпване на местата!
Заплатения депозит е невъзвръщаем!
Агенцията си запазва правото да промени последователността на изпълнение на програмата!

 

 

30

Translate »