Небрежно чаровният нощен живот на Белград и равнините, обсипани с утешителни лозя и манастири, планини, пазещи исторически въстания и героична съпротива; любознателният турист ще открие доста интригуващи неща в днешна Сърбия.
Етно- хотел Rtanj Balasevic – SPA се намира в Болевац, на 22 км от Соко Баня. Хотелът разполага с открит басейн и СПА център, а гостите могат да се насладят на ястията в ресторанта и напитките в бара. На място има безплатен частен паркинг.
Стаите са оборудвани с плоскоекранен телевизор със сателитни канали. Предлагат гледка към планините, басейна или градината.Рецепцията работи денонощно.Град Бор е на 30 км от хотел Etno Centar Balasevic, а Зайчар е на 28 км.

Дати: 31.12.2015
Цена от: 399 лв.
4 дни / 3 нощувки

Маршрут: София – Ниш – Ratnja – Ниш – София

Програма:
1 Ден – 31.12.2015

Отпътуване от София – МА Сердика около 08:00 ч към ГКПП Калотина и посока град Ниш. Пристигане в Ниш и панорамна обиколка из града, по време на която ще минем покрай археологическия комплекс Медиана, Челе Кула, продължавайки към центъра и Нишката твърждава. Свободно време в пешеходната зона на Ниш, която започва от Университета и Крепостта през централния площад с паметника посветен на Освобождението на Ниш. Ще имате възможност да изберете от множеството кафани и рощиляди за обяд, да пробвате „сръбско” кафе в някоя сладкарница или да се посветите на покупки из магазините.
Тръгване към етно- хотел Rtanj Balasevic – SPA около 14 часа. Пристигане в хотела и настаняване в ранния следобед. Възможност за ползване на СПА центъра.
Подготовка за Новогодишната нощ.
ГАЛА Новогодишна Вечеря в ресторанта на етно- хотел Rtanj Balasevic с жива музика, НЕОГРАНИЧЕНО количество алкохолни и безалкохолни напитки местно производство и богато празнично меню.

Нощувка.

2 Ден – 01.01.2016

Брънч – късна закуска до обяд. Възможност за почивка, ползване на вътрешния басейна, аеро-масажните легла в него, сауна или разходки из комплекса.
По стара сръбска традиция посрещане на първия ден от 2016 с празненство и много танци, за да върви така и цялата година.
ВТОРА ГАЛА Вечеря на 01.01.2016 в ресторанта на етно- хотел Rtanj Balasevic с жива музика, НЕОГРАНИЧЕНО количество алкохолни и безалкохолни напитки местно производство и богато празнично меню.

Нощувка.

3 Ден – 02.01.2016

Закуска. Възможност за почивка, ползване на СПА центъра на хотела или разходки из комплекса. Обяд.
Възможност за екскурзия до Зайчар срещу допълнително заплащане ( потвърждава се при минимум от 25 души).
Вечеря. Нощувка.

4 Ден – 03.01.2016

Закуска. Отпътуване за България около обяд. Преди границата, кратка пауза в Пирот. Пристигане в София около 16:00

 

Цена на възрастен в двойна стая от :399 лева.

Цената включва:
3 нощувки със закуски, обяд на 02.01. в етно- хотел Rtanj Balasevic;
НОВОГОДИШНА ГАЛА вечяра на 31.12.2015 с жива музика, НЕОГРАНИЧЕНО количество алкохолни и безалкохолни напитки местно производство и богато празнично меню.
ВТОРА ГАЛА вечяра на 01.01.12.2016 с жива музика, НЕОГРАНИЧЕНО количество алкохолни и безалкохолни напитки местно производство и богато празнично меню.
Обикновена вечеря на 02.01.2016;
Ползване на СПА центъра на комплекса с вътрешен отопляем басейн, аеро-масажните легла в него, хидромасажна система в басейна, сауна, релакс зона;
Транспорт с комфортен автобус;
Медицинска застраховка към ЗАД Армеец;
Панорамна екскурзия в Ниш;
Представител от фирмата по време на цялата екскурзия;
Цената не включва:
Разходи от личен характер;
Допълнителна екскурзия до Зайчар на 02.01. потвърждава се при минимум от 25 души.
Масажи и други процедури;

При пътуване със собствен транспорт от цената се изваждат 20 лева на човек. Участието Ви в туристическите програми е възможно, но с превоз и съобразяване с часовете на посещение/ престой по обектите от Ваша страна, тъй като свободни места в автобуса НЕ се гарантират!***************

(sft)

Translate »