Небрежно чаровният нощен живот на Белград и равнините, обсипани с утешителни лозя и манастири, планини, пазещи исторически въстания и героична съпротива; любознателният турист ще открие доста интригуващи неща в днешна Сърбия.

Времето е в унисон с контитненталния климат – горещи, влажни лета, студени зими и дълбоки снегове във вътрешността на страната. Ски сезонът продължава от ноември до март.

Нови Сад е град в Северна Сърбия,разположен е на река Дунав.Нови Сад очарова със спокойствието си, дори и в шумните дни. Градът предлага разнообразие от разходки.

 

Нова година в хотел Hotel Park & SPA 5*
Маршрут: София – Белград – Нови Сад – София

4 Дни / 3 Нощувки
Транспорт:Автобус
Дати на отпътуване:30.12.2015 г.

 

 

 

ПРОГРАМА:

Ден 1 – 30.12.2015
Отпътуване в 08:00 ч от МА Сердика /Трафик Маркет/ по маршрут София- Калотина- Нови Сад. Пристигане в Нови Сад ранния следобед. Настаняване. Свободно време за почивка и ползване на СПА центъра на хотел Park Hotel 5*.
Хотелът е в близост до центъра, ще имате възможност за самостоятелна разходка и голям от избор от сръбски кафани за вечеря.
Нощувка.

Ден 2 – 31.12.2015
Закуска. Пешеходна обиколка из Нови Сад – център на областта Войводина, ще останете пленени от съчетанието на старинните постройки и съвременната европейска визия на града. Ще се разходим из Петроварадинската крепост, централния площад на *Свободата с готическата катедрала, Кметството, православната църква „Свети Георги”. Ще минем и по улица „Дунавска”, която води и до река Дунав, водейки до парк „Денавски”.
Прибиране в хотела. Приготовления за изпращането на отминалата 2015 и посрещането на Новата 2016 година.
Празнична ГАЛА вечеря в балната зала на хотела с богато меню, музика на живо с известния сръбски певец Joca Stefanovic като гост звезда за вечерта, оркестър и още двама изпълнители! Освен всичко сме подготвили програма с куп изненади за гостите и НЕОГРАНИЧЕНО количество алкохолни и безалкохолни напитки местно производство и определени ВНОСНИ брандове! Честита Нова Година!
Списък с напитки включени с неограничено количество за Новогодишната нощ:
Вилямовска ракия (крушова), Сливова ракия, Дунявска ракия (дюлева), Кайсиева ракия, Пелинковац, Виняк (сръбски коняк), Johnnie Walker Red Label уиски, Водка Smirnoff, Джин Gordon`s, Campari, Кока-кола, Фанта, Битер лимон, Тоник, Портокалов сок, Сок от ябълка, Ягодов сок, Сок от боровинки, Газирана и минерална вода, Наливно червено вино, Наливно бяло вино, Наливна бира.

 

Ден 3 – 01.01.2016 – Екскурзия до Сегед, Унгария по желание
Късна закуска. По желание – свободен ден или екскурзия (с/у допълнително заплащане) до Сегед, Унгария. С разходка из старата част на Сегед ще се насладим на бароковата архитектура, ще минем покрай катедралата Дом Тер с високите си кули и гигантския орган, произведение на изкуството, с над 10 000 тръби. „Домът на червения пипер” както е известен унгарския град е разположен брега на река Тиса, над която се издигат осемте моста. Част от центъра на Сегед е разрушен от наводнение през 1879 г., но впоследствие издигнат наново възползвайки се от архитектурните достижение на европейските столици Виена, Рим, Лондон и изграждайки един нов облик по техен образец. Ще имате свободно време в унгарския град, през което ще можете да опитате унгарски специалитети в един от многобройните ресторанти.
Връщане в хотела. Свободно време за СПА центъра.
Нощувка.

 

Ден 4 – 02.01.2016
Закуска. Отпътуване за България.
На връщане панорамна обиколка из сръбската столица Белград- Нови Белград, мостовете по река Сава, Арената, Калемегдан с паметника на свободата, Съборната църква „Свети Архангел Михаил” и най-големият православен храм на Балканския полуостров – „Свети Сава”, Скупщината- сръбския парламент и площад „Теразие” с емблематичния за града- хотел Москва. Кратка почивка в центъра на Белград.
Пристигане в София около 20:00 ч на МА Сердика.

Цена на възрастен в двойна стая: 409 лева – валидна за резервации до 30.10

Цената включва:
-3 нощувки със закуски в хотел Park Hotel 5* със СПА център и вътрешен басейн, Novi Sad – http://www.hotelparkns.com/ ;
-Транспорт с комфортен автобус;
-Новогодишна ГАЛА вечеря в балната зала на хотела с богато меню, музика на живо с известния сръбски певец Joca Stefanovic като гост звезда за вечерта, оркестър и още двама изпълнители! Освен всичко сме подготвили програма с куп изненади за гостите и НЕОГРАНИЧЕНО количество алкохолни и безалкохолни напитки местно производство и определени ВНОСНИ брандове!
-Водач от Турагенцията
-Пешеходна обиколка из Нови Сад;
-Панорамна обиколка из Белград;
-Медицинска застраховка на стойност 5000 евро към ЗАД „Армеец”;

Цената НЕ включва:
Допълнителна екскурзия до Сегед, Унгария – по желание и срещу допълнително заплащане;
-Лични разходи;

 

(2)

Translate »