Изпълнена с романтичност, история и митология, Атина (Athens) е приветлив град, оживен от кафенета на открито, пешеходни улици, изтъкан от старинни градски местенца и полагащия му се дял градски ексцентризъм. Ако опознаете истинската, вътрешна природа на Атина, ще се наслаждавате на един от най-привлекателните и чудни Европейски градове. Историческият център, главните забележителности и местата за хранене и забавление, събрани на едно място, превръщат Атина в чудесно място за разходка.

Нова Година в Атина- 30 декември 2015

Цена: 395 лв.
Цена за дете до 10г. в стая с 2-ма възрастни: 295лв.
Доплащане за единична стая: 180 лв.
Информация за хотела: www.titania.gr

Цената включва:
Автобусен транспорт;
3 нощувки със закуски в хотел “Titania” – 4 звезди в АТИНА;
Екскурзоводски услуги;
Медицинска застраховка.

Цената не включва:
Входните такси на посещаваните обекти;
Екскурзия до Пелопонес /автобусен транспорт и екскурзовод/–30 евро.;
Празничната Новогодишна Вечеря с включена програма /вечеря на блок маса с включени безалкохолни напитки, вино и бира/- 50евро, за деца от 6г. до 10 г.- 25 евро, до 6г.- БЕЗПЛАТНО

Програма
ПЪРВИ ДЕН – 30.12.2015 – Отпътуване в 02.45 ч. отпл. “Спартак” в Хасково, 04.00 отхотел “Тримонциум” в Пловдив, 06.00 отстадион „Васил Левски“ в София за Атина. Пристигане и настаняване в хотел “Titania”-4 звезди. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН – 31.12.2015 – Закуска. Туристическапрограма в Атина с екскурзовод: Храма на Зевс, Арката на Адриан , площадите „Синтагма“ и „Омония“, Парламента, Президентският дворец, църквата “Метрополис”, Олимпийският стадион, паметника на незнайния воин и Академията. По желание посещение на Акропола.
ПО ЖЕЛАНИЕ ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ.
Посрещане на Новата 2016 година.

ТРЕТИ ДЕН – 01.01.2016 – Закуска.По желание свободен ден в Атина или екскурзия до полуостров Пелопонес /кратка почивка при Коринтския канал, Нафплио- древен пристанищен град и Епидавър- музей под открито небе/.Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН – 02.01.2016 – Закуска. Отпътуване за България. Късно вечерта пристигане.

Необходими документи:
*лична карта или задграничен паспорт, валидни минимум 6 месеца след датата на завръщане от екскурзията – копие от документа се предоставя в офиса на фирмата при внасяне на депозит.
* за деца под 18 години – нотариално заверено пълномощно от единия или двамата родители

Забележка: Цената е калкулирана за група от минимум 40 туристи!В случай, че този брой не е набран, туристите се уведомяват 7 дни преди датата на отпътуване.

(srl)

Translate »