След като през изминалата 2017 г. и началото на 2018г.  се наложихме с ежеседмичните еднодневни шопинги до Одрин, решихме за лятото на 2018г. да Ви изненадаме и с още един маршрут до друг град известен със своите кожарски фабрики – гр.Чорлу .

И така на Вашето внимание представяме нашето пътуване – шопинг до Одрин и Чорлу . То лекува стреса, връща усмивката и облекчава душевните рани. Екскурзията е двудневна с едно нощука в Чорлу като освен посещение на този град, го съчетавате и с шопинга до Одрин или две в едно -с едно пътуване два шопинга :))

 и всичко това на цена от:

 

135 лв/човек за 2 дни/1нощувка

 

ДАТА НА ПРОВЕЖДАНЕ : 14.07.-15.07.2018г.

 

 

 

                                                         ПРОГРАМА НА ПЪТУВАНЕТО:

Ден 1:

Отпътуване в 05:00ч. от Пловдив – Капитан Андреево – Чорлу.
Преминаване на ГКПП Капитан Андреево. Отпътуване за Чорлу – град населен от Анадолско население и българските изселници. Покрай града са построени много фабрики. Посещение на фабричния магазин ТАЧ Там може да намерите много изгодни чаршафи, пердета, калъфки, хавлии, одеяла и много други текстилни изделия. Посещение на аутлет център Авантаж. Нощувка на хотел 2/3**/в Чорлу.

Ден 2 :

Закуска.
09:00ч. Отпътуване за България по пътя посещение на Одрин. Одрин е само на няколко км от границата и е първия град който ни посреща със своите джамии, мостове и богата история. По възможност посещение и фото пауза на българската църква Свети Георги и джамията Селимие символа на града. Свободно време за обяд или посещение на Одринското капалъ чарши, където може да се купи сладки, локум, баклава и други. Отпътуване за България. Пристигане в Пловдив около 21:30ч.

 

 

 

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

Транспорт България – Турция – България с лицензиран туристически автобус;

Пътни, магистрални и гранични такси;

1 нощувка в хотел 2/3* или 4*;

Посещение на фабричния магазин ТАЧ в Чорлу;

Посещение на аутлет център Авантаж;

Посещение на град Одрин

шопинг в Одрин

Възможност за посещение и фото пауза на Музея на здравето в Одрин.

Водач от фирмата организатор по време на пътуването и престоя в Чорлу.

 

 

 

 

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

Разходи от личен характер;

Застраховка “отмяна на пътуване,която се издава до 3 дни от сключването на договора за организирано пътуване“ и обикновенно представлява около 3% от стойността на туристическия пакет .

 

 

ТУК МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ ЕДНО ПЪТУВАНЕ ДО ОДРИН :

 

 

 

 

ГАЛЕРИЯ СЪС СНИМКИ ОТ ЧОРЛУ:

 

 

 

Translate »