Облян  в есенни тонове и аромат на вкусни гозби, Димитровград ни приветства със своя фестивал на сушеницата  – нека да го открием заедно !!!

Ние от Туристическа Агенция ТЕСКО ГРУП, Ви каним на традиционния фестивал в  “Дните на Царибродската сушеница “,който ще се проведе на 16.11.2019г.

Елате с нас, на този кулинарен фестивал , където ще имате възможност да дегустирате качествените мезета от на над 100 сръбски частни производители.

Ние ще се погрижим за транспорта като ще Ви превозим ,а след това ще Ви върнем обратно до Пловдив  срещу скромната сума от

само за 40 лв на човек,

а Вие се заредете само с добро настроение .

 

 

                      ПРОГРАМА НА ПЪТУВАНЕТО

06.00ч. отпътуване от Пловдив по маршрут Пловдив – София – ГКПП Калотина – Димитровград. Пристигане в Димитровград и включване във фестивала на сушеницата.

Царибродската сушеница е приготвена с тайни подправки и се слави с неповторим вкус. Там ще имаме възможност да опитаме и други традиционни домашни продукти от Димитровградския район, както и местни вина и ракии. За доброто настроение на посетителите ще се погрижат фолклорни състави.

Свободно време за обяд, разходка и шопинг.

В 16.00 ч. отпътуване обратно за България .

 

 

ТУК МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ ВИДЕО МАТЕРИАЛ ОТ ФЕСТИВАЛА:

 

 

   ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

Организиран транспорт с автобус

Посещение на Димитровград и включване в традиционния фестивал на Сушеницата.

Водач от фирмата

Туристическа застраховка на стойност 2000 евро

 

 

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

Лични разходи

 

Очакваме Вашите резервации на телефони: 032 /34 0606 или 0889080606 или ни пишете чрез контактната форма на сайта от следния линк:

Контакти

 

 

Translate »