Вече сме месец септември и летния сезон по Българското Черноморие е към края си,но само малко по на юг, на някакви си 300 км от нас, сезона е в разгара си,времето е перфектно за море и Слънцето е достатъчно силно за да се попечете,а морето достатъчно топло за да се гмурнете в него и да се разхладите …

Ние от Туристическа Агенция Ви предлагаме нашето изкушаващо предложение ,на което се съмнявам ,че ще успеете да устоите.

Резервирайте при нас, елате с нас на уикенд почивка в Гърция до Амолофи и Кавала  през септември на цена от

 

 

125 лв с дата на провеждане : 16.09.2017г.

 

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА АМОЛОФИ :

 Амолофи (в превод: пясъчни дюни) е известен плаж в Северна Гърция, на около 1 км от Неа Перамос. Представлява дълга и широка пясъчна ивица извън населените места, простираща се на 2 километра, с плитка вода.
Амолофи е организиран пясъчен плаж, награден със Син Флаг. Има няколко бийч бара с приятна музика и добро обслужване, които предлагат чадъри и шезлонги – безплатни срешу консумация по ваш избор кафе, безалкохолно или бира. За гостите на заведенията има душове, покрити паркинги, както и безплатни паркоместа на открито за другите посетители на плажа.

 

 

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА КАВАЛА :

Град Кавала е разположен само на 350 км югоизточно от София в Северната част на Гърция. Градчето е разположено по брега на Егейско море в полите на невисоки хълмове, някои от които се спускат почти до самия бряг. То привлича туристи с изумрудените си морски води, обилна растителност и поносими летни горещини.

Тесните калдъръмени улички на старата му част са особено красиви с къщите в ярко розово, жълто и синьо. Други сгради се издигат като ослепително бели кораби – с обширни тераси, по които децата карат колело. Кокетните балкончета са окичени с цветя, а дървените капаци на прозорците придават на улиците старинен дух.

Кавала има 100 000 жители, но през лятото броят им се утроява. Градът е създаден през VІІІ-VІІ в. пр.н.е. и тогава се е наричал Неаполи. По-късно се прекръства на Христуполи (град на Христос) в чест на апостол Павел. За него легендата разказва, че покръстил първата християнка – Лада, в местността Филипи, на 17 км северозападно от града. Там и до днес могат да се видят останки от старо римско селище.

Сред забележителностите на Кавала са крепостните стени, византийските останки и аквадуктът – мост от римско време. Основният поминък на тукашните хора си остава риболовът. Светлините на отпътуващите вечер лодки са истинска атракция за гостите на курорта.

 

 

ПРОГРАМА НА ПЪТУВАНЕТО:

ПЪРВИ ДЕН :

  Тръгване 5:00ч. от Пловдив Дом на Културата, в 7 : 00ч. от стадион Васил Левски – Неа Перамос – Кавала. Пристигане около 13:00ч. на Амолофи (Дюни) Неа Перамос – Свободно време за плаж. След обяд около 18:30ч. тръгване за град Кавала ( разстоянието е приблизително 10 км) и настаняване в хотел Есперия3*** Кавала. Свободно време за разглеждане на нощна Кавала и за вечеря в някоя от крайбрежните местни таверни. Нощувка.

 

ВТОРИ ДЕН :

8:30ч. Закуска. Освобождаване на хотела. Кратка пешеходна обиколка на Кавала – един от най-красивите градове на Егейско Море, по време на обиколката ще посетим църквата “Св. Петър и Павел”, Аквадукта, паметника и къщата на Мехмед Али, Имарета, църквата “Св. Богородица”, Крепостта, пристанището, кметството. В 10:30 часа отиваме отново на Амолофи – свободно време за плаж до 16:00ч.. След обяд връщане в София и Пловдив вечерта.

 

 

ЦЕНИ ЗА НАСТАНЯВАНЕ В ХОТЕЛ ЕСПЕРИЯ 3***

Хотел/цена
Esperia 3***
Цена за възрастен в  двойна стая Цена за трети възрастен Цена за дете от 6 до 12 години настанено с двама възрастни Цена за самостоятелна стая
Тръгване от София           125           115           105           195
Тръгване от Пловдив           135           125           115           195

ЦЕНА ЗА ДЕТЕ ДО 6г. НАСТАНЕНО С ДВАМА ВЪЗРАСТНИ – 60 лв.

 

 

ТУК МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ ВИДЕО МАТЕРИАЛ ОТ ХОТЕЛА:

https://youtu.be/Qs7LkKCD3Jg

 

 

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

Транспорт с лицензиран автобус от съответния град

Една нощувка със закуска в Хотел Есперия Кавала http://www.esperiakavala.gr/

Водач по време на пътуването

Пешеходна Обиколка на Кавала

Застраховка с покритие 2000 евро

 

 

 

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

Застраховка с покритие 2000 евро за лица над 65 до 74,99 год. се доплаща 3 лв

Застраховка с покритие 2000 евро за лица от 75 до 79,99 год. се доплаща 6 лв

Застраховка с покритие 2000 евро за лица над 80 год. – доплаща се 10 лв.

Разходи от личен характер

 

Ние от Туристическа Агенция  “ТЕСКО ГРУП“, предлагаме и застраховка ‘ОТМЯНА НА ПЪТУВАНЕТО“, която обикновенно е около 3% от общата стойност на туристическия пакет.

 

 

УСЛОВИЯ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ :

50% депозит, остатъка до 10 дни преди датата на заминаването.

 

УСЛОВИЯ ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА ЕКСКУРЗИЯТА :

СЪБРАНА ГРУПА ОТ 35 ЧОВЕКА

 

Очакваме Вашите резервации чрез контактната форма в сайта или на

тел.:032/330606 или моб. 0889080606 -денонощно !

 

 (8)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Translate »