Паралия Катерини е град в Гърция, намира се на брега на Егейско море. Разположен е в близост до много забележителности във вътрешността на страната. Курортът има яхтено пристанище и голямо разнообразие от различни категории хотели, ресторанти и таверни, предлагащи международна и гръцка кухня. Курортът предлага възможности за практикуване на водни спортове, има и водни пързалки.

 

 

 

 

 

 

Нова Година в Гърция
Солун-Паралия Катерини-Метеора
Дата 30.12.2016
3 дни /2 нощувки
Цена от :265лв.

 

 

 

 

 

Програма:

30.12.2016 Отпътуване в  06.00ч. от Пловдив, в 08.00ч. от София  по  маршрут: Кулата-Промахон – Солун. Пристигане в Солун и потапяне в коледно-новогодишната атмосфера на града. Автобусна обиколка за разглежане на града: Митницата, Пристанището, площад “Аристотелис”, Бялата кула, паметниците на Филип ІІ Македонски и Александър Велики, Панаирния град, Арката на Галерий, Ротондата “Св. Георги”, посещение     на църквата “Св. Димитър”. Свободно време. Отпътуване за Паралия Катерини и настаняване в хотел. Вечеря. Нощувка.
31.12.2016  Зaкуска. Екскурзия до Метеора. Пещерите в скалната гора са заселени през 11 в. от християнски отшелници. В края на 14 в. при османското нашествие по върховете на естествените скални укрепления гръцки монаси построяват манастири, до които се стига по въжени мостове, подвижни стълби и стъпала, вдълбани в камъка. От съществуващите двадесет и четири манастира днес само шест са действащи и отворени за посещение. Метеора е в списъка на ЮНЕСКО на световното наследство. Разглеждане на един от манастирите. Привечер връщане в хотела. Време за почивка. Вечерта посрещане на Нова Година в традиционна таверна с бузуки музика на живо и фолкорна програма Нощувка.
01.01.2017  Късна закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София / Пловдив  вечерта

 

 

 

 

 

Дата 30.12.2016 Цена на човек в двойна стая Цена за дете от 4 до 12 години с двама възрастни Дете до 4 години Цена на човек в самостоятелна стая
Тръгване от Пловдив 279 лв. 189 лева 105 лева 319 лв.
Тръгване отСофия 265лв. 175 лева 95 лева 305лв.

 

 

 

 

Цената включва:      
*  транспорт с лицензиран автобус за международен превоз;
*  2 нощувки със закуски,
*1 вечеря на 30.12.2015г. в ресторанта на хотела
*  автобусна обиколка на Солун;
Празнична новогодишна вечеря в традиционна таверна с бузуки музика на живо и фолкорна програма,с меню,включващо салата, предястие, основно ястие и десерт, ½ бутилка вино и чаша узо;
*екурзоводско обслужване по целия маршрут;
* медицинска застраховка с лимит на отговорност 5000 евро х 2 лв. на ден.
*  целодневна екскурзия до Метеора

 

 

 

 

Цената не включва:
* Входни такси за посещаваните обекти
* Медицинска застраховка за лица над 65 години – 6 лева

 

 

 

 

82

Translate »