Италия  и нейната столица Рим през февруари  … Какво по-добро място за празнуване на празника от двама влюбени в месеца на любовта . Елате с нас на едно самолетно романтично пътешествие , на което ще видите как празнуват в Италия денят Свети Валентин – 14 февруари .

 Екскурзията е с  4 нощувки със закуски в хотел Romantica 3* в историческия център на Рим, двупосочен самолетен билет, летищни такси, салонен багаж (една чанта до 10 кг. с размери до 55x40x20 см. и една малка чанта с размери до 35х20х20 см), пешеходна обиколка на Рим с екскурзовод на български език.  Лети се с авиокомпания „Ryanair”. И всичко това само сега и само при нас на невероятната цена от :

645 лв . 5 дни / 4 нощувки в хотел  ROMANTICA 3***

и  ДАТИ НА ПРОВЕЖДАНЕ : 11.02. –  15.02.201г.

ПРОГРАМА НА ПЪТУВАНЕТО :

1-ви ден :11.02.2017г. 

  В 06.40 ч. – полет София – Рим с авиокомпания „Ryanair”. 07.30 ч. – пристигане на летище „Чампино”. Трансфер до хотел Romantica 3*. По жeлание – факултативна пограма “Цветовете и ароматите на Рим” – пешеходна обиколка с екскурзовод на български – пл. „Кампо дей Фиори”, палацо Фарнезе (отвън) – най–красивият дворец на Рим, църквата „Сан Луиджи деи Франчези”, Изола Тиберина, квартала Трастевере – римския Монмартър (с доплащане 40 лв. и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място). Свободно време. Настаняване. Нощувка.

2-ри ден :12.02.2017г.

  Закуска. Пешеходна обиколка „Класически Рим” с екскурзовод на български език: Колизеума (отвън), Форо Романо (отвън),  хълма Капитолия, пл. “Венеция” (включена в цената). Свободно време. Нощувка.

3-ти ден :13.02.2017г.

 Закуска. Свободно време. Факултативна програма „Бароков Рим”: пл. “Навона”, Пантеона, фонтана Треви, пл. “Испания” с доплащане 40 лв. На човек при предварителна заявка  и заплащане в България, а не на място.  Следобед – по желание – разглеждане на Ватикана (пл. “Св. Петър”, базиликата “Св. Петър”) и Ватиканските музеи с доплащане 85 лв. за възрастни и 69 лв. за младежи до 18 г. и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място. Цената включва екскурзовод на български по време на визитата, резервация за Ватикански музеи, слушалки в музеите и в базиликата и такса за вход в музеите. Посещението се организира при минимум 8 участника. Обиколката се провежда при минимум 8 участника. Нощувка.

4-ти ден :14.02.2017г.

 Закуска. Свободен ден. По жeлание – факултативна полудневна пешеходна обиколка с екскурзовод на български на три забележителни базилики в Рим – „Сан Джовани ин Латерано”, „Сан Клементе”, „Сан Пиетро ин Винколи” (с доплащане 35 лв. и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място). Цената не включва билета за вход в криптата на „Сан Клементе” (10 евро), където се намира гробът на Св. Кирил. Обиколката се провежда при минимум 8 участника. Възможност за вечеря в типичен римски ресторант с програма на живо с доплащане 65 лв. на човек (цената подлежи на препотвърждаване на 20.01., когато ресторантът ще афишира окончателното меню за празника). Ще можете да се насладите на шоуто „Римска фантазия“ с популярни арии из опери и италиански канцонети. Вечерята предлагаме при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място. Нощувка.

5-ти ден:15.12.2017г. 

  В 05:30 ч. Трансфер до летище Чампино за полет до София с авиокомпания  „Ryanair” в 08.00 ч. Пристигане на летище София в 10.50 ч.

ТУК МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ ВИДЕО МАТЕРИАЛ ОТ ХОТЕЛА :

https://youtu.be/F1xW8EavBSc

 

УСЛОВИЯ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ :

  Свободните места по посочените цени са ограничени.
Резервация се прави срещу 60% депозит при повече от 15 дни преди датата на отпътуване и сключен договор за организирано пътуване. Потвърждение се дава до 48 часа след направена резервация и се предоставя информация за полетите, в зависимост от наличните места на авиокомпанията по специалните за туроператора тарифи.

При отказ на клиента от пътуване, туроператорът възстановява стойността на пакета, според общите си условия, като при издаден самолетен билет влизат в сила анулационните условия на авиопревозвача.

ВАЖНО: При нощувки в Италия туристите заплащат задължително градска такса както следва: в Рим – 4 евро на човек на ден в хотели 3 звезди. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотела преди отпътуването им и не е включена в пакетната цена.
ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

Самолетен билет с авиокомпания „Ryanair”;

Летищни такси

салонен багаж:

1 чанта до 10 кг. с размери до 55x40x20 см

1 малка чанта с размери до 35х20х20 см

Трансфер летище – хотел – летище

Oбиколка „Класически Рим” с екскурзовод на български език

4 нощувки със закуски в хотел Romantica 3*.

 

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

Градска такса (city tax) – 4 евро на човек на ден;

Чекиран багаж до 15 кг. – 67 лв. в две посоки

Чекиран багаж до 20 кг. – 86 лв. в две посоки

Пешеходна обиколка “Цветовете и ароматите на Рим” с екскурзовод на български

Пешеходна обиколка „Бароков Рим”

Посещение на Ватикана и Ватикански музеи с екскурзовод на български език

Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро – 2 лв. на човек на ден

Таксите за вход в музеи, градски транспорт и пр.

 

 

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ  ,КОИТО НЕ СЕ ВКЛЮЧЕНИ В ЦЕНАТА :

Цветовете и ароматите на Рим –  цена 40 лв.

 Факултативна пограма “Цветовете и ароматите на Рим” – полудневна пешеходна обиколка с екскурзовод на български. Резервации се правят при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място. Обиколката се провежда при минимум 8 участника. Обиколката влючва пл. „Кампо дей Фиори”, палацо Фарнезе (отвън) – най–красивият дворец на Рим, църквата „Сан Луиджи деи Франчези”, Изола Тиберина, квартала Трастевере – римския Монмартър.

 

Бароков Рим с екскурзовод на български език – цена 40 лв.

 Цената включва пешеходна обиколка с екскурзовод на български език на площад „Испания”, фонтана Треви, посещение на Пантеона, площад „Навона” (необходимо е ползването на градски транспорт; обиколката започва от хотел Best Western Royal Santina 4*, разположен близо до метростанция Termini). Обиколката се провежда при минимум 8 участника.

 

Ватикана и Ватикански музеи – цена 85 лв.

  Разглеждане на Ватикана и Ватикански музеи с екскурзовод на български. С предварителна заявка и заплащане в България, а не на място.
 Цената включва екскурзовод на български по време на визитата на пл. „Св. Петър“, базиликата „Св. Петър“ и Ватиканските музеи, резервация за Ватикански музеи, слушалки в музеите и в базиликата, такса за вход в музеите. Посещението се организира при минимум 8 участника.

 

 

ГАЛЕРИЯ СЪС СНИМКИ :

 

 

  (25)

 

Translate »