На много места сред небостъргачите на Сингапур ще видите статуи на лъв. На санскрит името на островния град-държава означава Град на лъвове. Известен е с необикновените си забрани (като тази за дъвчене на дъвки, например), с луксозните си хотели, с модерния си живот, сред който все още са се запазили няколко традиционни квартала…

Попаднете ли в Сингапур, не пропускайте да разгледате неговите седем чудеса:

1. Летище Чанги

 Това е вероятно най-комфортното летище в света, въпреки че от всичко най-малко прилича на летище. Ако човек идва достатъчно често тук, нищо чудно да започне да се чувства като у дома си. Пътниците се молят престоят им на Чанги да е по-дълъг, защото тук има безплатна кинозала, зони за релакс и масаж, градина с пеперуди и водопад… А, да, и писти с излитащи самолети.

 

 

 

2. Хотел Марина Бей Сандс 5*****

 Този хотелски комплекс с форма, която няма как да сбъркате, е популярен не само като място за настаняване, но и с инфинити басейна си на покрива и невероятния бар с панорамна гледка към Сингапур.

 

 

 

 

 

 

3. Националният парк на орхидеите

 Известният с небостъргачите и лукса си Сингапур има и своята нежна страна – Националният парк на орхидеите. Тук човек се потапя сред повече от 60 000 орхидеи от повече от 400 вида. Паркът има няколко зони с тематично подредени цветя.

 

 

4. Търговската улица Orchard Road

 Сингапурският вариант на Пето авеню в Ню Йорк – това е мястото, на което попадате директно, ако сте дошли на пазар в страната. Булевардът е дълъг малко повече от 2 км и е събрал всички големи магазини на едно място.

 

 

5. Виенското колело на Сингапур

Както Лондон си има Лондонското око, така Сингапур си има Singapore Flyer. Със своите 165 м това е най-високото виенско колело в света.   „Сингапурският летец“ струва 240 млн. сингапурски долара (170 млн. щатски долара), има 28 кабини, прикрепени към 150-метрова диаметрална структура, като всяка от кабините побира до 28 души. Пълно завъртане на колелото отнема 32 минути, по време на които можете да видите страната отвисоко – на разстояние до 45 км

 

 

 

6. Чайнатаун

Китайският квартал е място, което е запазило своя собствена атмосфера – човек има чувството, че попада в друга държава. Тук ще намерите и едни от най-добрите места за хапване в страната.

 

 

 

7. Gardens by the Bay

Градините при залива са открити през 2012 г. и представляват модернистични конструкции, съдържащи растения от различни части на планетата – не само от разнообразни климатични пояси, но и такива, които растат на голяма надморска височина и са застрашени от изчезване. Най-впечатляващата част от градините са Супердърветата – съоръжения във формата на дървета със соларни панели, висящи градини и система за използване на дъждовната вода. Между две от 22-метровите дървета има висящ мост, за да видите цялата конструкция отвисоко.

И ако след такова подробно  описание гарнирано с картини  сме успели да събудим дремещия във вас дух на пътешественик и любопитството Ви да посетите Сингапур, грабвайте куфара и телефона и си направете резервация при нас, защото ние ще Ви предложим най-доброто от Сингапур ,а именно

 

 

хотел MARINA BAY SANDS 5*****  за 8 дни / 5 нощувки

на цена от 2300 евро с включена закуска

и период за настаняване от  март до края на месец април 2019 г.

 

Хотелът е един от най-луксозните в света, със своя футуристичен дизайн и понеже думите не са в състояние да го опишат, затова Ви предлагаме видео материал от басейна на покрива на хотела :

 

 

ТУК МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ ВИДЕО МАТЕРИАЛ ОТ ХОТЕЛА :

 

 

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:


самолетни билети СОФИЯ – СИНГАПУР –  СОФИЯ с ВКЛЮЧЕНИ ЛЕТИЩНИ ТАКСИ

5 нощувки с включени закуски в Сингапур

трансфери летище хотел и хотел летище в Сингапур

Медицинска застраховка

 

 

 

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

​допълнителни екскурзии

застраховка отмяна на пътуване,която можете да сключите в офиса на Туристическата Агенция при резервиране  на пътуването.

 

 

ВИДЕО МАТЕРИАЛ С НАЙ-ДОБРОТО ОТ СИНГАПУР :

   (18)

 

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ РЕЗЕРВАЦИИ НА ТЕЛ: 032 33 06 06

Translate »