Процъфтяващ като основния търговски център на средния изток, оживеният Дубай – обикновено рибарско селище само до преди 60 години, през последното десетилетие се превърна в най-желаната туристическа дестинация. Горещият но сух климат, смекчен от бризовете от Арабския залив, чарът на мистичната пустиня, страхотните плажове и шанса да се докоснете до арабската култура, докато се наслаждавате на западните удоволствия, са само част от неустоимото изкушение.

 

 

 

 

 

ПРОМО:Екскурзия в Дубай за 2016 г с включен обзорен тур
Продължителност: 8 дни / 7 нощувки
Дати на отпътуване:10.05.2016 г., 24.05.2016 г.
Цена:520 Евро

 

 

 

 

Програма
Първи ден:
Полет в 12:55 ч за Дубай. Пристигане в 19:45 ч. Трансфер до хотела .Настаняване. Нощувка.

Втори ден:
Закуска. Свободно време. Включена в цената – Полудневна обиколка на Дубай – Модерен Дубай – Съчетание на старинното с модерното, немислими архитектурни изпълнения и много цветя. Обиколката ще започне от двореца на Емирът на Дубай – шейх Мохамед бин Рашид ал Мактум, откъдето ще видите и най-високата сграда в света (Бурж Кхалифа). От там се отправяме към крайбрежния квартал Джумейра (Jumeirah) и спираме за снимки в близост до 7-звездния хотел Бурж ал Араб (Burj al Arab). Продължваме към изкуствения остров The Palm-Jumeirah, както и минаваме покрай новия луксозен квартал Dubai Marina.
Свободно време. Нощувка.

Трети ден:
Закуска. По желание – Целодневна екскурзия до Абу Даби. Свободно време. По желание – вечерта Dhow Cruise. Нощувка.

Четвърти ден:
Закуска. Свободно време. По желание – вечертя Вечеря в Burj Al Arab. Нощувка.

Пети ден:
Закуска. Свободно време. По желание – Джип сафари. Свободно време. Нощувка.

Шести ден:
Закуска. Свободно време. По желание – посещение на най-високата сграда в света Burj Khalifa. Нощувка.

Седми ден:
Закуска. Свободно време. Нощувка.

Осми ден:
Закуска. Освобождаване на хотела до 12ч. Свободно време. Трансфер до летището. В 20:20 ч отпътуване за София. Пристигане в 23:30 ч.

 

 

 

 

 

 

 

Цената включва:

Самолетен билет с полет София-Дубай-София;

летищни такси;

Трансфер: летище-хотел-летище;

7 нощувки със закуски в хотел Ibis Al Barsha 3*или подобен/;

Обзорна обиколка на Дубай с екскурзовод на български език;

Ръчен багаж до 10кг /с размери 42x32x25 см/;

Медицинска застраховка за целия период на стойност 10 000 евро застрахователна премия на човек на възраст до 65 г.;

Забележка:
Обзорният тур се провежда на български език при минимум 6 човека. В останалите случаи може да е на руски или английски език.

Цените са калкулирани при курс Щатски долар – Лев – 1USD=1.48 лв., при промяна на курса на долара с повече от 5% в посока увеличение или намаление туроператора си запазва правото да променя цените съгласно Общите правила и условия от договора.

 

 

 

 

 

Цената не включва:

Допълнителни екскурзии – по желание;

Голям салонен багаж – 31 лв. на посока / 56 x 45 x 25 см/;

Чекиран багаж – до 23 кг – 74 лв. на посока; до 32 кг – 94 лв на посока/ Ширина: 1,499 м,Височина: 1,194 м Дължина: 1,715 м/;

доплащане за медицинска застраховка за лица от 66 г. – 75 г.- 15 лв.;

туристическа такса – плаща се при освобождаването на рецепцията в съответния хотел /за 3 * хотел – 10 дирхама за стая на нощувка; 4 * хотел – 15 дирхама за стая на нощувка; 5 * хотел – 20 дирхама за стая на нощувка/.

 

 

 

 

 

 

Описание на турове/екскурзии на български език:

Dubai City tour – ОБЗОРНА ОБИКОЛКА НА МОДЕРЕН ДУБАЙ. – Включена в цената
Обзорна обиколка Модерен Дубай – Съчетание на старинното с модерното, немислими архитектурни изпълнения и много цветя. Обиколката ще започне от двореца на Емирът на Дубай – шейх Мохамед бин Рашид ал Мактум, откъдето ще видите и най-високата сграда в света (Бурж Кхалифа). От там се отправяме към крайбрежния квартал Джумейра (Jumeirah) и спираме за снимки в близост до 7-звездния хотел Бурж ал Араб (Burj al Arab). Продължваме към изкуствения остров The Palm-Jumeirah, както и минаваме покрай новия луксозен квартал Dubai Marina.

Abu Dhabi City tour – АБУ ДАБИ – ПОЛУДНЕВНА ЕКСКУРЗИЯ (мин. 6 човека) – 75 $
Столицата на ОАЕ е известна с безкрайните петролни богатства и луксозни сгради. Необходими са ни около 90 мин за да стигнем от Дубай. По пътя минаваме покрай безкрайни пясъчни дюни и няколко „зелени пояса”, инициатива на основателя на ОАЕ Н.В. Шейх Зайед. Пристигайки в Абу Даби, ще се отправим към крайбрежната улица, където ще ни омае спокойствието на белите пясъци и луксозните сгради. Ще направим кратък престой в традиционно селище (Heritage Village), откъдето се открива панорамна гледка към целия град. Пътят ни минава и пред луксозния хотел Emirates Palace(фото-стоп отвън), построен в типичен арабски стил. На връщане спираме за снимки и оригинални сувенири от увеселителния парк Ferrari World(спирка за 30мин) на Yas Island – мястото, където се провежда Формула 1.
Програмата включва: Транспорт от и до хотела, Екскурзовод по програмата.

Abu Dhabi City tour + Lunch – АБУ ДАБИ-ЦЕЛОДНЕВНА ЕКСКУРЗИЯ С ОБЯД (мин.10 човека) – 95 $
Столицата на ОАЕ е известна с безкрайните петролни богатства и луксозни сгради. По пътя посещаваме бялата джамия Шейх Зайед. Пристигайки в Абу Даби, ще се отправим към крайбрежната улица, където ще ни омае спокойствието на белите пясъци и луксозните сгради. Ще направим кратък престой в традиционно селище (HeritageVillage), откъдето се открива панорамна гледка към целият град. Пътя ни минава и пред луксозният хотел EmiratesPalace(фото-стоп отвън), построен втипичен арабски стил. На връщане спираме за снимки и оригинални сувенири от увеселителния парк FerrariWorld(спирка за 30мин) на YasIsland- мястото, където се провежда Формула 1.
Програмата включва: Транспорт от и до хотела, Екскурзовод по програмата, обяд

Dhow cruise – ВЕЧЕРЯ НА АРАБСКА ГАЛЕРА – 55 $
Романтична вечеря с любим човек или удоволствието да се насладите на вечерния бриз? Всичко е възможно по време на круиза на арабска галера по канала на Дубай – от тунела Шиндага до Дубай голф клуб.
Програмата включва: Двучасова разходка с галера, Континентална вечеря на блок маса,
Безалкохолни напитки, кафе и чай, Транспорт от и до хотела.

Safari – САФАРИ В ПУСТИНЯТA – 55 $
Ако желаете да се позабавлявате, това е възможността, която вие не трябва да пропуснете! Желанието ви ще ви отведе в мистичната пустиня за да изпита нещо, което никога няма да забравите. Оставяйки блъсканицата и суматоха на града, водачът ви ще се отправи към вълнуващото пътешествие сред заоблените пясъчни дюни в дълбокото сърце на пустинята. Ще спрем сред големите дюни, за да се насладим на девствената красота на арабската пустиня и на опияняващото слънце. След залез, пристигаме в бедуинския лагер, където ще бъде сервирана вечерята. Вечерта ще завърши с изпълнението на арабски танци.
Програмата включва: Транспорт от и до хотела, Сърфиране по дюните, Яздене на камили, Временна татуировка с къна, Наргилета, Безалкохолни напитки, кафе и чай, Вечеря на шведска маса, Арабски танци.

Market tour With Diner – ОТКРИТИЯ ПАЗАР НА ДУБАЙ С ВЕЧЕРЯ НА БЛОК МАСА – 60 $
Ще ви покажем големия пазар, откъдето търговци от цял свят се снабдяват с подправки, парфюми, електроника и други стоки. Там се усеща истинската атмосфера на арабските пазари, където ще може да си купите различни сувенири. Вечеря на блок маса с голям избор от специалитети (една безалкохолна напитка).

BAA Diner AL Iwan without Drinks – BURJ AL ARAB 7* – 215 $
Уникалната сграда на хотела е позната по целия свят – корабното платно достига 321 м и е един от
най-високите хотели в света. Хотелът е построен на изкуствен остров, отдалечен на 280 м от
сушата и пленява със своя лукс.
Ресторант AL IWAN намира се на ет. 2.
пакет „Вечеря”- Арабска кухня морски дарове.
Програмата включва:
транспорт от/до хотела с автобус
достъп в хотел Бурж ал Араб 7*
достъп до ресторанта
вечеря на блок маса (не са включени напитки).

MADINAT JUMEIRAH – AL MUNA RESTAURANT
разположен край кристално чистите канали на комплекса Мадинат Джумейра и с изглед към луксозния хотел Бурж ал Араб. Вечеря на шведска маса; напитки не са включени

Yacht VIP Dubai – ВИП ДУБАЙ С ЯХТА (мин.15 човека) – 80 $
Невероятен панорамен тур на Дубай Марина и Джумейра с яхта. Два часа круиз с яхта ще ви потопи в приказните отражения на небостъргачите на Дубай Марина (Dubai Marina), Джумейра Бийч Резиденс (Jumeirah Beach Residence), изкуствения остров The Palm Jumeirah и луксозния хотел Burj al Arab. Връщаме се на изходната точка, където имаме време да се порадваме на марината.
Продължителност: 4 часа (2 часа от тях с яхта)
Програмата включва:
Транспорт от и до хотела
Разходка с яхта по маршрута определен от капитана
Освежителни напитки и снакс на борда на яхтата

Burj Khalifa „At thе top “ one way Transfer – БУРЖ КХАЛИФА И ДУБАЙ МОЛ ( мин. 4 pax ) – 60 $
Посещение на най-високата сграда в света. Светкавично бърз асансьор ще ви отведе за 124
секунди до 124-ти етаж.
Програмата включва:
Еднопосочен трансфер от хотела до Dubai Mall;
Билет за достъп до обсерваторията на Burj Khalifa

Magical Dubai – МАГИЯТА НА ДУБАЙ (при събран необходим минимум клиенти ) – 60 $
Тръгване от хотела в Дубай около 6:00 ч. С моторна лодка (закрита, с климатик) се отправяме на едно магично пътешествие по вода с продължителност около 60 мин. Излизаме на Арабския залив, откъдето ще се полюбуваме на най-високата усукана сграда Cayan Towers и луксозния квартал Дубай Марина, изкуствения остров Палма-Джумейра, Мадинат Джумейра, луксозния хотел Бурж ал Араб 7*. Навлизаме по канала на Дубай (Dubai Creek) с множеството старинни сгради и спираме на Дубай Крик Парк (Dubai Creek Park), един от най- красивите паркове на Дубай, който е разположен покрай канала на Дубай. Ще имаме свободно време за снимки. След което, с автобус се отправяме към водния резерват Рас Ал Хор (Ras Al Khor), където през една от наблюдателниците ще можем да видим на живо розовото фламинго – една от най-големите гордости на града. Връщане в хотела.Турът се провежда за минимум 8 човека. За да могат да се спазят условията за максималния капацитет на моторниците, този тур се провежда за 8, 16 или 24 човека.

Dibba Musandam Dhow Cruise – ДИББА МУСАНДАМ КРУИЗ – 105 $
Трансфер с автобус към – ДИББА .Пристигане на пристанището ДИББА, където ще се качим на традиционно Оманско корабче за целодневния круиз във водите на Оманския полуостров. Ще може да наблюдаваме крайбрежните селища и делфини.Ще имате възможност да поплувате и да се гмуркате с шнорхел в девствените и спокойни води.Шнорхел оборудване и кърпи ще може да си вземете от кораба, където ще ви бъде сервиран обяд и напитки.Трансфер обратно до хотела. Задължително носете международен паспорт.
Цената включва: Трансфер от/до хотел в Дубай; Круиз с традиционно оманско корабче; Обяд на борда на корабчето; Безалкохолни напитки, вода, кафе и чай; Плажни кърпи; Шнорхел оборудване.
ЗАБЕЛЕЖКА: ТО не носи отговорност за обратен трансфер до хотела ако по някаква причина ви бъде отказано напускане на ОАЕ или влизане в Оман.

Khasab Musandam Dhow Cruise – КАСАБ МУСАНДАМ КРУИЗ – 165 $
Тръгване от хотела в Дубай около 6:00 ч. Трансфер с автобус през Ras Al Кhaimah се отправяме към – Касаб (Khasab), столицата на Мусандам (Оман), където ще се насладим на прекрасната панорамна гледка пътувайки през крайбрежния път с изглед към Арабския залив и Ормузкия проток.Пристигане на пристанището Khasab, където ще се качим на традиционно Оманско корабче за целодневния круиз до живописните и грандиозни фиорди, като Кhor as Shimm, който е най- дългия фиорд на Оманския полуостров. Ще може да наблюдаваме крайбрежните селища и делфини. Минаваме и покрай Telegraph, където Британците през 1864 са построили връзка между Бомбай (Индия) и континенталната част на Великобритания с телеграфен кабел минаващ под вода и по суша през Басра в Ирак и Турция. Ще имате възможнот да поплувате и да се гмуркате с шнорхел в девствените и спокойни води на фиорда. Шнорхел оборудване и кърпи ще може да си вземете от кораба, където ще ви бъде сервиран обяд и напитки.Трансфер обратно до хотела. Задължително носете международен паспорт.
Цената включва: Трансфер от/до хотел в Дубай; Входни и изходни такси за ОАЕ и Оман; Круиз с традиционно оманско корабче; Обяд на борда на корабчето; Безалкохолни напитки, вода, кафе и чай; Плажни кърпи; Шнорхел оборудване
ЗАБЕЛЕЖКА: ТО не носи отговорност за обратен трансфер до хотела ако по някаква причина ви бъде отказано напускане на ОАЕ или влизане в Оман.

 

 

31

Translate »