Знаете ли коя е коледната столица на Гърция? Едва ли бихте се досетили, че централната част на град Драма всяка година се превръща във вълшебно място, което те кара да се потопиш в приказната атмосфера и да се срещнеш с Дядо Коледа,джуджетата и бързите елени без да пътуваш чак до далечна Лапландия.

Ако посетите Драма в периода 3 декември – 7 януари ,то непременно трябва да отидете в ГРАДА НА СЪНИЩАТА.В продължение на повече от месец, всеки който би искал да се потопи в коледното вълшебство , трябва да се озове в центъра или по-точно в градската градина и площад Свобода .Тук мечтата на вече порасналите деца, които искат да се докоснат до света на вълшебния старец отново , става реалност.

И понеже по Коледа се случват чудеса, ние от Туристическа Агенция “ТЕСКО ГРУП“ искаме да Ви помогнем да сбъднете тази Ваша мечта.

Резервирайте при нас  Вашето Коледно приключение до Драма на цена от

 

 

95 лв за 2 дни /1 нощувка

 

 

с дата на заминаване: 09.12.2017г.,

а другото оставете на нас.

 

 

 

ТУК ВИ ПРЕДЛАГАМЕ ВИДЕО МАТЕРИАЛ ОТ КОЛЕДНОТО ГРАДЧЕ ОНИРОПУЛИ ПО ВРЕМЕ НА КОЛЕДНИТЕ ПРАЗНИЦИ ,КОЕТО СЕ НАМИРА В ГРАД ДРАМА :

 

 

ПРОГРАМА НА ПЪТУВАНЕТО :

1 – ВИ ДЕН :

 Отпътуване от Пловдив в 05:00 часа.Пътуваме по маршрут Пловдив– Гоце Делчев -Драма.

Пристигане в Драма. Кратка почивка за кафе. Отпътуване за Кавала. Панорамна обиколка на града – църквата Панагия, Имарета, паметника и къщата на Мохамед Али, Крепостта, Акведукта,
пристанището. Свободно време коледни покупки , разходка и обяд. Отпътуване за коледното градче в Драма – Онируполи – коледното чудо! Свободно време да се потопите в магията на коледния базар и да почувствате духа на Коледа. От многобройните магазинчета на Коледния базар се усмихват най-различни играчки, меденки и коледни мечета, а над града се носят аромат на греяно вино и коледни песни, изпълнявани от местите хорове и групи. Вечерта отпътуване за България. Пристигане късно в
Гоце Делчев. Настаняване в хотела. По желание организирана вечеря с музика и танци . За най – активните, Снежанка ще раздаде подаръци! Нощувка.

2 –РИ ДЕН  :

В 8.00 ч закуска в ресторанта на хотела.
В 9.00ч. отпътуване за Банско.. Туристическа обиколка на Банско.Посещение на църквата „Света Троица“, построена през 1835г и други туристически обексти свързани с историята ни.Свободно време за дегустация на бански „ Чомлек” или „ Капама” с греяно вино в някоя от прочутите бански механи…” Дядо Пене” , „ Касапинова механа” …и ред други.Разходка по живописните улички между здрави каменни къщи-крепости с високи зидове и посещение на местния коледен базар.
Към 16.00 ч отпътуване от Банско за Пловдив.
Събрали много впечатления и коледни емоции пристигаме в Пловдив вечерта.

 

 

 

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

Транспорт с лицензиран автобус;
Посещение и обиколка на Кавала,
Посещение на Драма и коледното градче Онируполи ;
1 нощувка със закуска в хотел Mari Bell 3* в района на Гоце Делчев ;
Посещение и туристическа програма в Банско;
Екскурзоводско обслужване по целия маршрут;
Представител на туристическа агенция

 

 

 

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

Входни такси на посещаваните музеи и обекти;
По желание организирана вечеря с танци и музика – 20 лв.;
Медицинска застраховка за лица до 65г – 3 лв , за лица над 65 г – 4 лева

 

 

 

ГАЛЕРИЯ СЪС СНИМКИ ОТ КОЛЕДНА ДРАМА:

 

  (84)

 

Translate »