Ако искате да пътувате, да видите Виена или Будапеща украсени предколедно, сега е момента. Ние, от Туристическа Агенция “ ТЕСКО ГРУП“ ще Ви заведем на една пет дневна предколедна екскурзия на празничната цена от

                                             359 лв/ 5 дни / 3 нощувки 

                 с дати на заминаване: 07.12.,14.12.2016г.

 

ПРОГРАМА НА ПЪТУВАНЕТО:

1 ДЕН.-7.12 / 14.12.2016г.
  
Отпътуване от София в 6.00 ч. от площад „Александър Невски“, в 6.30 ч. от автогара „Сердика“ по маршрут Белград – Будапеща. Пристигане в Будапеща късно вечерта – един от най-очарователните дунавски градове, възникнал при сливането на Буда и Пеща. Настаняване в хотел. По желание – нощна панорамна обиколка на Будапеща. Нощувка.

2 ДЕН – 8.12 / 15.12.2016г.
Закуска. Панорамна обиколка на Будапеща с лицензиран местен екскурзовод (около 3,50 ч.): Парламентът – една от най-големите парламентарни сгради в света, смесица от различни архитектурни стилове; крепостният хълм Будавар; Цитаделата, издигната от Хабсбургите, за да защитава „Перлата на Дунава“ от нападения; Площадът на героите – огромен ансамбъл от паметници, построени в чест на 1000 години от създаването на Унгария. По желание разходка с корабче по р. Дунав. Свободно време по булевард „Ракоци“ и улица „Ваци“ – най-известните търговски улици с многобройни ресторанти, кафенета и магазини. Отпътуване за Виена преди 16.00 ч. Пристигане във Виена привечер. Настаняване в хотел. Нощувка.

3 ДЕН – 9.12 / 16.12.2016г.
Закуска. Панорамна обиколка на Виена с местен екскурзовод (около 3,50 ч.): дворецът „Белведере“ – един от най-хубавите барокови образци в света, принадлежал на Хабсбургите; Виенската опера, където ежегодно се провежда оперен бал; булевард „Рингщрасе“, изграден на мястото на старата крепостна стена; дворецът „Хофбург“ – зимната резиденция на Хабсбургите, Парламентът със статуята на Атина Палада; Кметството – внушителна сграда в неоготически стил; Къщата на Хундертвасер с необичайните си апартаменти, следващи единствено природните форми; най-старият увеселителен парк в Европа „Пратер“ със символа на Виена – Виенското колело; Центърът на ООН, разположен в новата част на града. Пешеходна разходка в центъра на Виена с местен екскурзовод: площад „Мария Терезия“; дворецът „Хофбург“, където се намират Националната библиотека, Музеят на музикалните инструменти и оръжейната колекция на императора; улица „Грабен“ – сърцето на стария град; бароковата църква „Св. Петър“, катедралата „Св. Стефан“ – един от символите на Виена и най-значителната готическа сграда, съхраняваща несметни богатства. По желание: разглеждане на лятната резиденция на Хабсбургите двореца „Шонбрун“ с лицензиран местен екскурзовод. Свободно време за посещение на Коледните базари във Виена – най-старият коледен базар „Фраюнг“ – необходимо е ползване на градски транспорт. Нощувка.

4 ДЕН -10.12. / 17.12.2016г.
Закуска. Свободно време за шопинг по търговската улица „Марияхилферщрасе“ или за самостоятелно посещение на Природонаучния музей, Императорската съкровищница, Музея на музикалните инструменти, рицарското въоръжение и античния град Ефес – необходимо е ползване на градски транспорт. Отпътуване за България в 17.00 ч.

5 ДЕН – 11.12. / 18.12.2016г.
Пристигане в София на автогара „Сердика“ в ранния следобед.

Възможност за трансфер и от Пловдив при събрана група от 20 човека .

Пакетната цена включва:

 • Транспорт със собствен лицензиран автобус за международен превоз по съответния маршрут, с включени БЕЗПЛАТНО по време на пътуването топли напитки (инстантно кафе и чай) и 0.500мл.минерална вода. Автобусите които се използват за тези преходи са с широко разстояние между седалките, което предполага по голям комфорт при пътуването.
 • 2 нощувка със закуска в хотел 3* във Виена
 • 1 нощувка със закуска в хотел 3* във Будапеща
 • Панорамна обиколка на Виена с лицензиран местен екскурзовод
 • Панорамна обиколка на Будапеща с лицензиран местен екскурзовод
 • Застраховка“Помощ при пътуване с асистанс“ с лимит 4000 Евро
 • Водач на Туроператора по време на пътуването

Пакетните цени не включват:

 • Разходка с корабче по р.Дунав – 28 лв. (при минимум 20 записани туриста)
 • Медицинска застраховка – за лица над 65г. – 10 лв.; за лица над 75г. – 15 лв./;
 • Доплащане за единична стая – 164 лв.
 • Нощна панорамна обиколка на Будапеща -15лв.( при минимум 20 записани туриста)
 • По желание посещение „Шьонбрун“ с лицензиран местен екскурзовод – 40лв.за възр. турист, 22лв. за деца до 17г.

 ЦЕНИ НА ХОТЕЛ  3*

STANDARD ROOM  с включена закуска :

Дата База Възрастен в двойна стая Двойна стая Единична стая
07.12.2016 BB 359 лв. 718 лв. 523 лв.
14.12.2016 BB 359 лв. 718 лв. 523 лв.

 

        (20)

Translate »