Навън е истинска зима. Тихо се сипе снега покривайки всичко с бяла покривка . Студено е ,но ние от Туристическа Агенция “ТЕСКО ГРУП“ искаме да Ви поканим заедно да отидем на едно топло място .Избрано място за избрани хора – остров Бали -Островът на Боговете . Заповядайте с нас, слагайте банските, взимайте плажните кърпи и нека заедно полетим към Бали на невероятната цена от

2999 лв. за 10 дни / 7 нощувки

с дати на заминаване:  Всяка събота от 21.01. до 25.03.2019г.

 Така наричат Бали – един от най-известните острови-курорти в Индонезийския архипелаг. В древността се считало, че именно тук, край свещената планина Агунг (действащ вулкан на 3124 м надморска височина), сред огледално чисти езера и магически храмове, са живели хиндуистки божества.

Остров Бали е разположен недалеч от екватора, между островите Ява и Ломбок. Това е една от 27-те провинции на Индонезия. В света не са много подобни места, които привличат туриста с щедро дарена от природата красота, с мистиката на своята древна религия и култура. Наричат Бали и островът на хилядите храмове, където и до днес може да видите ред загадъчни ритуали. Растителният свят пък поразява със своето разнообразие. Растящите навсякъде водни лилии, жасмини и магнолии разнасят дивни аромати. Хиляди пътешественици се стичат на острова да съзерцават прочутите орхидеи.

А климатът тук наистина е изключително здравословен. Да възстановиш силите си сред екзотичната атмосфера на острова е истинска наслада. Бали се смята за световен лидер в SPA-услугите, организирането на екзотични сватби на чуждестранни двойки. Не напразно се смята за рая на влюбените, тъй като е предпочитано място за прекарване на месения месец. Да си припомним само знаменития балийски масаж! Местните жители използват древни рецепти, основани на природни продукти (морски водорасли, ефирни масла, тропически плодове и др.), както и най-нови технологии от Европа. Ефектът в борбата срещу стреса е поразителен!

За любителите на природата и приключенията има цял куп развлекателни програми: сафари на слонове, рали с бъгита, нощен поход до вулкана Батур, „разходка” по дъното на… океана със скафандър, подводно гмуркане за наблюдение на коралови рифове, джип-сафари, фолклорна вечер сред завладяващия декор на балийския залез, морски круизи, посещение на крокодилова ферма и гората на маймуните, центрове на художествените занаяти, мистични храмове и шопинг в столицата Денпасар.

 

ПРОГРАМА НА ПЪТУВАНЕТО :

1-ВИ  ДЕН:

Полет от София. Междинно кацане.

2-РИ  ДЕН: БАЛИ

Пристигане на остров Бали в гр. Денпасар след обяд. Трансфер до избрания хотел. Настаняване и нощувка.

3-ТИ  ДЕН: МИСТИЧНИЯТ УЛУВАТУ И КЕЧАК

  Закуска и свободно време. След обяд възможност за полудневна екскурзия с посещение на един от най-атрактивните храмове в Бали – храма Улувату, кацнал на 100 метрова скала над океана. Името Улувату е съчетание от две думи – „улу”- край и „вату” – камък, тоест – храм, стоящ на края на камъка. Именно на това внушително място залезът е един от най-енигматичните преживявания.  След залез слъце ще се насладите на мистичния балинезийски танц кечак, който се основава на сюжет от известния индийски епос „Рамаяна”. Нощувка.

4-ТИ  ДЕН: КРАСОТАТА НА КИНТАМАНИ

 Закуска. Свободно време или възможност за целодневен тур „Красотата на Кинтамани”, който ще ви потопи в очарованието на местните балинезийски танци, обичаи и спиращата дъха природа на острова. Първата спирка е в гр. Батубулан с представление на уникалния танц Barong & Kris. Следва посещение на пещерата на слоновете Bedulu Elephant, част от която е скален манастир, датиращ от IX век. Тук се намира и прочутата статуя на Ганеша – богът на благополучието, чиято фигура най-често може да се види в банките на острова. След обяд предстои вълнуваща разходка из района на  Кинтамани, откъдето се разкрива гледка към прекрасното езеро Батур и едноименния вулкан. По време на екскурзията ще се посетят селца с развити типични занаяти. Едно от тях – Мас, е известно със своята  дърворезба, Убуд – с картините, рисувани върху коприна, Челук с изработката на златни и сребърни накити. В тропическата градина ще опитате най-скъпо продаваното кафе в света, неизменна част от пейзажа на острова са и безкрайните оризови полета. Нощувка.

5-ТИ  ДЕН:  БАЛИ

 Закуска. Време за пълна почивка, разходки и развлечения или екскурзия по желание – заради уникалното  преживяване ездата на слонове се превръща в неразделна част от вашето посещение в Бали. Ездата на слонове ви предлага спиращо дъха преживяване, когато най-големият бозайник в света ще ви отведе на гърба си в атмосферата на вълнуващо пътешествие. Ездата на слона в удобно седло, зад гърба на опитен водач е с продължителност 30 минути. През това време ще имате възможност да се потопите в девствената природна среда на стадото, да видите как слоновете живеят с другите диви животни. А преди да „яхнете“ слоновете, ще стигнете до тях с джипове.

6-ТИ  ДЕН: КОРАЛОВО ПРИКЛЮЧЕНИЕ – КРУИЗ ДО О. ЛЕМБОНГАН

 Закуска. Свободно време или възможност за целодневен тур „круиз до о. Лембонган”. на борда на катамарана „Бали Хай II“.  След не повече от 60 минутно пътуване по вода пристигате на острова, заобиколен от мангрова растителност, палми и бели пясъчни плажове. Имате избора да се поглезите с разнообразни забавления – плуване с шнорхел, гмуркане, возене с банан, разходка с лодка с прозрачно дъно, от където ще наблюдавате кораловите рифове и пъстрия подводен свят. Следва обяд на блок маса. След обяд предстои обиколка на острова  и завръщане в хотела. Нощувка.

7-МИ  ДЕН: БАЛИ

Време за пълна почивка, разходки и развлечения. Възможност да допълнителни екскурзии.

8-МИ  ДЕН: ОЧАРОВАНИЕТО НА ИЗТОЧЕН БАЛИ

Закуска. По желание целодневен тур „Очарованието на Източен Бали”. В тази част на острова се намира най-високата и най-свещена планина, а именно вулканът Агунг (3142 м.). Ненапразно балинезийското население е избрало да изгради най-важния и красив хиндуистки комплекс, наречен Бесаких, именно в подножието на тази  величествена планина. Целият предиобяд е посветен за посещение на този свещен комплекс, който се състои от 22 храма и е наречен още „Храмът майка”. Следва спирка в местността Букит Джамбул, откъдето се разкрива спираща дъха гледка към долината. След обяд предстои посещение на балинезийското село Пенглипуран, в което ще видите как е изградена социалната структура на тази общност, датираща от XVI  в. На връщане към хотела ще посетите Клунгкунг, където се намира уникалната по своята архитектура и предназначение  в миналото „съдебна зала”, наречена Kerta Gosa.

9-ТИ  ДЕН:

Закуска. Свободно време. Възможност за късен чек аут. Трансфер до летището и полет.

10-ТИ  ДЕН:

Пристигане в София след обяд с незабравими спомени от остров Бали !

 

 

ЦЕНИ И ХОТЕЛИ ПО ПРОГРАМАТА :

 

Хотел Sofitel Luxury Hotels 5+*, Nusa Dua

ЦЕНА ОТ 1849 евро / 3600 лв.

ТУК МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ ВИДЕО МАТЕРИАЛ ОТ ХОТЕЛА :

 

 

Хотел Grand Mirage Resort Thalasso 5*, Benoa

ЦЕНА ОТ 1600 евро/ 3130 лв

ТУК МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ ВИДЕО МАТЕРИАЛ ОТ ХОТЕЛА :

 

 

 

Хотел Hard Rock 4*, Kuta

ЦЕНА ОТ 1645 евро/ 3218 лв

ТУК МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ ВИДЕО МАТЕРИАЛ ОТ ХОТЕЛА:

 

 

 

Хотел Bali Dynasty Resort 4*, Kuta

ЦЕНА ОТ 1540 евро/ 3012 лв

ТУК МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ ВИДЕО МАТЕРИАЛ ОТ ХОТЕЛА:

 

 

Хотел Aerowisata Sanur Beach Hotel Bali 4*, Sanur

ЦЕНА ОТ 1585 евро/ 3100 лв

ТУК МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ ВИДЕО МАТЕРИАЛ ОТ ХОТЕЛА:

https://youtu.be/eLrgeqZHfrY

 
    

Хотел Ayodya Resort Bali 5*, Nusa Dua

ЦЕНА ОТ 1660 евро / 3247 лв.

ТУК МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ ВИДЕО МАТЕРИАЛ ОТ ХОТЕЛА:

 

 

ПАКЕТНАТА ЦЕНА ВКЛЮЧВА:

Самолетен билет София/Варна – Бали – София/ Варна

летищни такси –  от 250 евро/ 489 лв. (към 26.08.2018) – Точният размер се фиксира в момента на издаване на билетите. При промяна на стойността на летищните такси разликата се доплаща.

7 нощувки в избрания хотел в Бали

трансфер летище в Денпасар – хотел – летище в Денпасар

медицинска застраховка с асистанс с покритие 10 000 Евро

 
ПАКЕТНАТА ЦЕНА НЕ ВКЛЮЧВА:

Екскурзии (заявяват се и се заплащат предварително в България и се осъществяват при минимум 2 туриста):

Полудневна екскурзия „Улувату и Кечак” – 80 USD/ 115 лв.

Целодневна екскурзия „Красотата на Кинтамани” на български език – 80 USD/ 115 лв.

Целодневна екскурзия с включен обяд „Коралово приключение” – круиз до о. Лембонган на български език – 120 USD/ 173 лв.

Полудневна екскурзия „Джип-сафари и езда на слон” на български език – 97 USD/ 140лв.

Други услуги, неупоменати в програмата

Застраховка “Отмяна на пътуването” с ЕвроИнс – от 2 % от пакетната цена. За повече информация моля запитайте в офисите ни

Виза за Индонезия:

Получаване в България – 45 USD/70 лв.

Получаване на летището при кацане в Денпасар – 35 USD/50 лв.

Такса напускане на Индонезия – плаща се на място на летището – USD 20/31 лв. (150 000 индонезийски рупии)

 

 

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ :

Пътуването е индивидуално и не е обвързано с набиране на минимален брой участници и определена дата.

Необходими документи за индонезийска виза при издаване в България

  • международен паспорт и копие на паспорта от страницата със снимката, валиден минимум 6 месеца след датата на завръщане
  • попълнен формуляр с личните данни на пътуващия
  • 1 снимка
  • копие от самолетната резервация
  • задължителна такса 45 USD за издаване на визата.

 

ВАЖНО : Можем да предложим пакетна почивка с комбинация Сингапур – Бали – Куала Лумпур;  Бали – Куала Лумпур  и други  с полети както от София, така и от Истанбул.

 

ОЧАКВАМЕ ВИ !  РЕЗЕРВИРАЙТЕ ПРИ НАС. ПОДАРЕТЕ СИ ЕДНА ЕКЗОТИЧНА И НЕЗАБРАВИМА ПОЧИВКА В РАЯ !!!!

 

 

ГАЛЕРИЯ СЪС СНИМКИ ОТ ОСТРОВ БАЛИ :

 

 

 

 

 (16)

Translate »