Аспровалта (Ασπροβάλτα – гр. или Asprovalta – англ.) е малко градче, което е център на туризма в Северна Гърция. Там се намира общинската сграда Агриос Георгиос. В Аспровалта можете да се насладите на етнографския музей на града и църквата „Свети Георги“ – там има икона на Св. Георги, която е донесена от бегълците от Мала Азия. Иконата датира от XVI – XVII век.

 

 

 

 

Плаж в Аспровалта
23.07; 20.08; 11.09;
1 ден
Цена :37 лв.

 

 

 

 

СЛЪНЦЕ, МОРЕ, ПЯСЪК…..

ПЛАЖ ЗА ЕДИН ДЕН В АСПРОВАЛТА, ГЪРЦИЯ

 

 

 

 Програма:

Отпътуване от София в 06.00 ч. от площад „Александър Невски“ за Аспровалта по маршрут София-Дупница- Благоевград-Кулата. Пристигане около обяд в Аспровалта. Свободно време за плаж и разходка. Около 17.00 ч. тръгване обратно за България. Пристигане в София на площад „Александър Невски“ около 23.30 ч.

 

 

 

Цената включва:

транспорт с автобус 2* / 3*
водач по време на пътуването
медицинска застраховка с покритие 2000 евро за лица до 65 г. на ЗК Уника

 

 

 

Цената не включва:

входните такси на посещаваните обекти

 

 

 

Необходими документи и условия на пътуване: лична карта. Няма паспортни, визови, медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването. Има възможност за сключване на допълнителен застрахователен договор за покриване на разходите в случай на отказ от пътуване от страна на потребителя и допълнителен застраховатен договор за покриване на разходи за съдействие, включително при репатриране, както и за случайте на злополука, болест или смърт, според условията и тарифите на Застрахователната компания.

 

 

 

76

Translate »