Скъпи пътешественици, макар и промоционална, тази екскурзия ви предлага всички удобства. Лети се с  авиокомпания „България Ер“, която каца на летище „Шарл де Гол“, което отстои на 35 км или  40 минути от града, а не на летище „Бове“, което се намира на 90 км от града, което прави придвижването до Париж поне час и половина. В самолета има кетъринг и обслужване на български език. Настаняването е в центъра, наистина в центъра на града – на пешеходно разстояние от различни забележителности на града и много оживени улици, булеварди и площади. Ако решите да участвате във фиестата на пл. „Конкорд“ след финала на Европейското първенство по футбол, ще можете да се приберете не само с метро, но и пеша. Допълнителните екскурзии се осъществяват от професионален екскурзовод, за когото в града няма тайни, който ще ви запознае  не само с плакатните забележителности на града и с местата за шопинг, но и с историята на всяка сграда, на всяка улица, за да можете наистина да се обогатите, а не да разчитате само на гарантираната емоция, която носи селфито с Айфеловата кула.  

 

 

 

 

 

 

Париж – самолет – специална промоция с „България Ер” – петдневна -Станете част от уникалната атмосфера по време на финала на  Eвропейското първенство по футбол
08.07.2016 – 12.07.2016
Цена:845лв

 

 

 

 

 

 

 

Програма:

08.07.2016 (петък) – 07:20 ч. – отпътуване от летище София с полет на „България Ер”. 09:20 ч. – кацане на летище „Шарл де Гол” в Париж, трансфер (с доплащане 50 лв в посока при предварителна заявка и заплащане в България), настаняване в хотела. Свободен ден. Програма по желание – полудневна пешеходна програма „Пти Пале и Шан-з-Елизе“ (с доплащане 45 лв. за възрастни, 35 лв. за деца до 11 г. и при предварителна заявка и заплащане в България). Програмата включва: разглеждане с екскурзовод на български език на Музея на изящните изкуства „Пти Пале”, фотопауза на моста „Александър III“, беседа пред Елисейския дворец, разходка по „Шан-з-Елизе“. Програмата започва от музея Гревен и завършва на площад „Конкорд“. Музеят „Пти Пале“ е безплатен. Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място. Нощувка.

09.07.2016 (събота) – Закуска. Целодневна панорамна обиколка на Париж с автобус и екскурзовод на български (с доплащане 80 лв. при предварителна заявка и заплащане в България). Програмата започва от музея Гревен и включва: квартала Монмартр (базиликата Сакре Кьор”, площада на художниците), Гранд Опера, “Плас Вандом”, Лувъра (отвън), “Плас Конкорд”, „Шан-з-Елизе”, Триумфалната арка, Айфеловата кула, Дома на Инвалидите, квартала Монпарнас, Латинския квартал (Пантеона, Сорбоната, Люксембургската градина). След обяд – разглеждане на острова Сите (катедралата „Нотр-Дам-дьо-Пари”, Пале дьо Жюстис, Светия параклис, Консиержери, площад „Шатле”) и острова Сен Луи. Вечерта – възможност за посещение на кабаре (с доплащане). Нощувка.

10.07.2016 (неделя) – Закуска. Полудневна пешеходна програма „Триумфален Париж“ с екскурзовод на български език – по желание (с доплащане 40 лв. при предварителна заявка и заплащане в България): Комеди Франсез, Пале Роаял, Лувъра (отвън), градината Тюйлери, площад „Конкорд”. Програмата започва от музея Гревен. След обяд програма по желание – посещение на двореца Версай и на квартала Дефанс с екскурзовод на български (доплащане 119 лв. за възрастен; 89 лв. за деца и младежи под 26 при предварителна заявка и заплащане в България). Цената включва транспорт, екскурзоводска беседа в автобуса, такса за вход в двореца и градините). Програмата започва от площад „Конкорд“. Вечерта, можете да станетe част от футболните емоции на площад „Конкорд“ и „Шан-з-Елизе“, където  стотици хиляди ще празнуват победата на европейския шампион. Нощувка.

11.07.2016 (понеделник) –  Закуска. Свободен ден. Възможност за посещение на музеи – музея Лувър, музея Гревен (на восъчните фигури) и пр. или на Евродисни. Нощувка.

12.07.2016 (вторник) –  Закуска. Напускане на хотела, трансфер до летището (с доплащане 50 лв в посока при предварителна заявка и заплащане в България). 10:20 ч. – oтпътуване от летище „Шарл де Гол”. 14:00 ч. – кацане на летище София.

 

 

 

 

 

 

 

 

Цени и хотели:

Хотел Хотел Roi Rene** Хотел Hibiscus Repulique** Хотел Victoria**
цена на възрастен в двойна стая 845 лв. 875 лв. 999 лв.
цена на човек в индивидуална стая 1025 лв. 1065 лв. 1345 лв.
цена на трети възрастен в стая 985 лв.
цена за дете до 11 г. в стая с 2 възрастни 975 лв.
цена за дете до 11 г. в стая с 1 възрастен 845 лв. 875 лв. 999 лв.

 


Хотел Roi Rene** –  Централно разположен, на 10 мин. пеша от пл. „Клиши“ и бул. „Батиньол“.

Хотел Hibiscus Repulique** –  Централно разположен, на 3 мин. пеша от пл. „Репюблик“.

Хотел Victoria** – Централно разположен, на 7-8 мин. пеша от Гранд Опера и от галериите Лафайет, на 2 мин пеша от музея Гревен.

 

 

 

 

 

 

 

Цената включва

Самолетен билет с „България Ер” с включен багаж за чекиране 23 кг и ръчен багаж;
Летищни такси;
4 нощувки със закуски в избрания от Вас хотел.

 

 

 

Цената не включва:

Медицинска застраховка (2 лв. на човек на ден);
Градска такса (city tax) – заплаща се на място.

 

 

 

 

Доплащане по желание:

Трансфер летище – хотел и хотел – летище (доплащане 50 лв. в 1 посока);
Полудневна пешеходна програма „Пти Пале и Шан-з-Елизе“ (доплащане 45 лв. или 35 лв за деца до 11 г.);
Целодневна панорамна обиколка на Париж с автобус и екскурзовод на български език (доплащане 80 лв.);
Полудневна пешеходна програма „Триумфален Париж“ с екскурзовод на български език (доплащане 40 лв.);
Посещение на двореца Версай и на квартала Дефанс с екскурзовод на български (доплащане 119 лв. или 89 лв. за деца и младежи до 25 г.);

 

 

 

25

Translate »