Кладово е град в източна Сърбия, разположен на брега на река Дунав. Крайбрежната алея е дълга около 3 км и предразполага към приятни разходки сред живописната природа край реката.

 

 

 

 

 

 

 

Нова година 2017 в КЛАДОВО – на брега на ДУНАВА, Сърбия
 Настаняване на база ALL INCLUSIVE!
Хотел по програмата: DJERDAP 3*
Изхранването е на база ALL INCLUSIVE и включва 2 закуски, 1 продължителна закуска-обяд от 10.00 до 14.00ч, 1 обяд, 1 вечеря на 30.12 с жива музика, 1 празнична новогодишна вечеря с жива музика, 1 празнична вечеря на 01.01 с жива музика.
Включена неограничена консумация на топли, безалкохолни и алкохолни местни напитки.
Всички хранения са на богата блок маса.
Дати:30.12.2016-02.01.2017
4 дни / 3 нощувки
Цена от:490 лв.

 

 

 

 

 

 

 

Програма:

1 ДЕН – 30.12.2016 /СОФИЯ – НЕГОТИН – КЛАДОВО – ДЖЕРДАП I /
(След предварително запитване и потвърждение от наша страна, възможност за отпътуване от района на Бургас, Сливен, Стара Загора и Пловдив). Отпътуване в 08:00ч. от паркинга на стадион Васил Левски, гр.София. Пътуване по маршрут София – Неготин – Кладово с кратки почивки за освежаване. Следобяд пристигане в Кладово. Града се намира на 250 км от Белград. В близост са разположени многобройни културни и исторически паметници – останки от моста на Траян и Траянова врата, римското укрепление Диана, крепостта Фетислам. Посещение на хидроенергийният възел Джердап I. Настаняване в хотел Djerdap 3*. Хотела се намира на самия бряг на река Дунав, в центъра на Кладово. Всички стаи са с изглед към Дунав и към отсрещна Румъния. Свободно време за почивка. Вечеря с жива музика, богата блок маса и включена консумация на местни алкохолни напитки. Нощувка.

2 ДЕН – 31.12.2016 /КЛАДОВО – ТУРНУ СЕВЕРИН*/
Закуска (шведска маса).
Свободно време или по желание екскурзия до град Турну Северин, Румъния (не забравяйте да носите лична карта със себе си). Разглеждане на Турну Северин и неговите забележителности. Селището на мястото на днешния град е съществувало през времето на римския император Домициан и се счита за най-старото римско селище на територията на днешна Румъния. Градът е основан от унгарския крал Ласло I и се намира срещу Кладово на Дунав. Насред града се издига кула, а до нея – стари казарми и затвор. Кулата е част от крепост, строена през XIII век. Тази кула дава средновековното име на града – Турну Северин. От римската Дробета са открити основи на сгради, терми и др.
Връщане в хотела. Обяд (шведска маса). Свободно време и подготовка за празничната вечер. Празнична новогодишна вечеря с богата блок маса, консумация на местни алкохолни напитки и жива музика. Посрещане на Новата 2017 година с духова музика. Нощувка.

3 ДЕН – 01.01.2017 /КЛАДОВО- ЛЕПЕНСКИ ВИР*/
Късна продължителна закуска (от 10.00 до 14.00ч.- шведска маса).
Свободно време или по желание екскурзия до известното неолитно селище Лепенски вир. Селището разкрива изумителната култура на древна цивилизация, датираща отпреди 6500- 4500 г. пр.н.е. Тук могат да се видят антични жилищни сгради и светилища на праисторически хора, живеещи на това място в продължение на 2000 години. Тук са открити уникални рибовидни изображения, които са най-старите монументални фигури в света. Основата на селището с форма на изсечен кръг, е свидетелство за много добри математически познания на древните жители.
Връщане в хотела. Свободно време. Повторение на празника с празнична вечеря с жива музика, богата блок маса и консумация на местни алкохолни напитки. Нощувка.

4 ДЕН – 02.01.2017 /КЛАДОВО – ВИДИН – СОФИЯ/
Късна закуска (от 10.00ч.- шведска маса). Отпътуване от Кладово за Видин. Посещение на крепостта Бабини-Видини кули. Считана е за единствената изцяло запазена средновековна крепост в България. Разположена е на големия завой на река Дунав при града. Крепостта е служела за защита на град Видин през почти цялото Средновековие, силно е разширена и укрепена по времето на цар Иван Срацимир. Голяма част от сградите, построени по това време, са останали неразрушени. В днешния си вид крепостта се състои от две основни стени и четири кули. Продължаване по маршрута за София. Пристигане късно вечерта.

 

 

 

 

 

човек в двойна стая трети възрастен дете 7-12г. настанено на допълнително легло в стая с 2ма възрастни дете 3-6.99г. настанено в двойна стая с 2ма възрастни
ЦЕНИ ЗА ЗАПИСВАНЕ ДО 31.10.2016  490лв.  490 лв.  395 лв.  335 лв.
ЦЕНИ ЗА ЗАПИСВАНЕ СЛЕД 31.10.2016  510лв.  510 лв.  415 лв.  355 лв.

При желание за пътуване със собствен транспорт, от цената на пакета се изваждат 25 лева на човек. В този случай, отпада включената в пакета мед.застраховка за пътуване в чужбина и следва да се застраховатe самостоятелно задължително. Също така няматe запазени места в автобуса, можете да се включите в туристическата програма и екскурзиите на място само при наличие на свободни седалки

 

 

 

 

 

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

3 нощувки в хотелDJERDAP 3*, Кладово

2 закуски на блок-маса

1 продължителна закуска-обяд от 10.00ч. до 14.00ч. на блок-маса

1 обяд на блок-маса,

1 вечеря на богата блок-маса с жива музика

1 празнична новогодишна вечеря на богата блок-маса с жива музика

1 празнична вечеря на 01.01 на богата блок-маса с жива

неограничена консумация на топли, безалкохолни и алкохолни напитки местно производство

транспорт с туристически автобус 3*/минибар, климатик, DVD/

групова медицинска застраховка с асистънс с покритие 5000 евро в ЗАД Армеец

екскурзоводски услуги

водач по време на пътуването от фирмата организатор

 

 

 

 

 

 

ПАКЕТЪТ НЕ ВКЛЮЧВА:

входни такси и билети за туристическите обекти по програмата: крепостта Баба Вида – 4-5 лева

разходи от личен характер

екскурзия до Лепенски Вир – 15 евро + 300 сръбски динара входна такса (при група от 30 желаещи)

екскурзия до Турну Северин – 10 евро (при група от 30 желаещи)

доплащане към медицинската застраховка за туристи на възраст от 65 до 70г. – 3 лева; от 71 до 75г. – 5 лева; от 76 до 80г. – 9 лева. Туристи над 80г. не могат да бъдат застраховани.

доплащане за транспорт в двете посоки от Бургас – 55 лева; от Сливен – 45 лева; от Стара Загора – 35 лева; от Пловдив – 30 лева

 

 

 

 

 

 

 

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Необходими документи: лична карта или задграничен паспорт. За дете под 18 години непридружавано от единият или от двамата си родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение /копие и оригинал/ и задграничен паспорт.

Без визови, медицински и санитарни изисквания за посещаваните страни.

Срок за записване: до запълване на свободните места.

Начин на плащане: аванс в размер на 100 лева на човек при записване, доплащане до 20 дни преди датата на отпътуване.

За програми в които не са упоменати хотелите в които ще бъдете настанени, имената ще бъдат обявени 10 дни преди датата на отпътуване.

Агенцията не носи отговорност за работното време и промяна в стойността на входните такси и билети на туристическите обекти.

Настаняването по седалки в автобуса се осъществява според последователността на записване.

Агенцията си запазва правото за промени в последователността на изпълнение на програмата.

Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключването на застраховка „Отмяна на пътуване“ в ЗАД Армеец. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на записване за дадена екскурзия. Рисковете които се покриват са: смърт вследствие злополука; разходи за отмяна на пътуването; разходи за съкращаване или прекъсване на пътуването; разходи за закъснение или отмяна на самолетен полет. *Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзията.

Необходим минимален брой за осъществяване на пътуването е 45 туристи. Пътуването е възможно да се осъществи и при по-малък брой туристи с направата на необходимата корекция в цена на пакета според наличните записани туристи и след предварително дадено съгласие от тяхна страна.

Срок за уведомление за недостигнат минимален брой туристи и, че пътуването няма да се осъществи – 5 дни преди датата на отпътуване.

 

 

 

56

Translate »