Есента отминава и бавно и неусетно отстъпва място на студената и люта зима. Месец декември наближава, а тогава всички празнуваме един от най-хубавите празници – изпращаме Старата и посрещаме  Новата година. Както се казва “Нова Година , нов късмет“, а ние само ще допълним ,че късмета е с Вас, защото точно сега ние Ви предлагаме нашето атрактивно предложение за посрещане на Новата 2018г.  Ако все още се колебаете и не сте решили къде да празнувате ,не чакайте последния момент, а помислете  още от сега къде да отпразнувате Новогодишните празници .Посрещнете Новата 2018 година в Охрид – Македония! Опитайте апетитните изкушения на Македонската национална кухня и се насладете на невероятните гледки от брега на Охридското езеро!

  На Вашето внимание представяме оферта ни за посрещане на Новата 2018г. в Охрид (Ohrid). Последният е Македонската мека за туристите, със зашеметителните си Византийски църкви, малки калдаръмени улички, хотелски услуги на добро ниво и живописни, осеяни с малки камъчета плажове, предлагащи отдих. Градът е разположен до водите на Охридското езеро, естествено тектонично езеро, най-дълбокото в Европа и най-старото в света.

Не губете време и резервирайте само сега при нас Вашата Новогодишна вечер. Елате с нас и нека заедно се понесем в ритъма на танца, да се отдадем на щур купон, песни и хубава македонска музика чак  до зори  в  Спа хотел Тино4****на изключителната цена от

 

349 лв за 3 дни / 2 нощувки

с дати на провеждане 30.12.-01.01.2018г.

и включена една стандартна вечеря + празнична Новогодишна вечеря

За единична стая, доплащането е  90 лв.

 

ОФЕРТАТА СЕ ПРЕДЛАГА И СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ ,КАТО ОТ ПАКЕТНАТА ЦЕНА СЕ ПРИСПАДАТ 40 лв

 

 

ПРОГРАМА НА ПЪТУВАНЕТО :

1-ВИ ДЕН:

 Отпътуване от Пловдив 05:00ч. ( срещу доплащане), Дом на Културата Борис Христов, София 07:00ч. пракинга на стадион Васил Левски – Гюешево – Крива Паланка – Скопие – Охрид, град съчетал в себе си вековна историческа традиция, невероятната красота на Охридското езеро и изключителното гостоприемство на своите жители. Настаняване в хотел. Вечеря. Нощувка.

 

2-РИ ДЕН:

Охрид. Закуска. Пешеходна разходка с местен екскурзовод в Стария град (минимум 3 часа.): църквата „Света Богородица Перивлепта“, която поради своята автентична архитектура и стенописи е обявена за паметник от световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО; Самуиловата крепост; църквата „Свети Пантелеймон“, където се съхраняват мощите на Св. Климент; църквата „Свети Йоан Канео“, разположена на висока и стръмна скала, откъдето се разкрива живописна гледка към езерото и града; църквата „Света София“, посветена на Христовата мъдрост и служила като катедрален храм по времето на цар Самуил; Античният театър и Градската чаршия, отпътуване за манастира „Свети Наум“, разположен на южния бряг на Охридското езеро, сред местност с неповторима природна красота. Посещение на църквата „Св. Архангели“ и свободно време в парка на охридските извори. Отпътуване за Охрид и посещение на Билянините извори. Връщане в хотела. Подготовка за Празнична новогодишна вечеря с жива музика и богато меню в ресторанта на хотела.

Честита Нова Година 2018 !!!

Нощувка.

 

3-ТИ ДЕН:

Късна закуска. Освобождаване на хотела. Отпътуване за Скопие. Пешеходна разходка в Скопие: площад „Македония“ с паметника на Александър Велики; старият квартал „Вароша“; църквата „Свети Спас“ със саркофага на Гоце Делчев. Свободно време. Отпътуване за България. Късно вечерта пристигане в България .

 

 

ТУК МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ ВИДЕО МАТЕРИАЛ ОТ СПА ХОТЕЛ ТИНО 4****

https://youtu.be/ZUz0AA2PyN4

 

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ НА ХОТЕЛА:

Спа хотел Тино 4**** се намира в центъра на града близо до езерото и разполага с фитнес и луксозен спа комплекс,които са на разположение на гостите на хотела .

 

 

 

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

Транспорт с комфортен туристически автобус

Всички гранични и пътни такси

2 нощувки със закуски в СПА хотел Tino 4****

2 вечери, едната стандартна вечеря в ресторанта на хотела без включени напитки и една Празнична Новогодишна Вечеря на 31.01.2017г.

Ползване на СПА Център и безплатен Wi Fi

Туристическа програма в Охрид “ с местен екскурзовод

Екскурзия до манастира „Свети Наум“ с местен екскурзовод

Туристическа програма в Скопие

Застраховка за лица до 64.99 години с покритие 2000 евро на застрахователна компания Дженерали Застраховане АД

Екскурзоводско обслужване

Водач от Туристическата Агенция по време на цялото пътуване

 

 

 

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

Доплащане за тръгване от Пловдив – 20 лева в двете посоки

Входни такси за църквата „Св. Спас“ и музея на Гоце Делчев (120 MKD) в Скопие

Входни такси в църквата „Св. Богородица Перивлепта“ (100 MKD) и манастира „Свети Наум“ (60 MKD)

Входни такси и билети за музеи и обекти, посещавани по желание

Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 г до 69 г. – по 1 лв. на ден

Доплащане за медицинска застраховка на лица от 69 г. до 85 г. – по 2,50 лв. на ден.

Лица над 85 години не се застраховат и ТО не носи отговорност при настъпване на застрахователно събитие.

Туристическа Агенция “ТЕСКО ГРУП“, предлага и застраховката “отмяна на пътуването“,която обикновенно е около 2-3 % от стойността на целия туристически пакет. Същата може да бъде сключена в офиса на Агенцията, но не по-късно от 5 дни след датата на подписване на договора за туристическото пътуване.

 

 

 

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
За да пътувате до Р. Македония ,българските граждани могат да пътуват и с лична карта или задграничен паспорт.

За деца под 18 год., пътуващи с един родител или без родителиНОТАРИАЛНО ЗАВЕРЕНА ДЕКЛАРАЦИЯ, че родителите са съгласни детето да пътува извън БЪЛГАРИЯ – оригинал + копие.

 

 

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:
Депозит 50% от пакетната цена и доплащане 20 дни преди датата на отпътуване.

 

    (8)

 

 

Translate »