Ако все още не сте решили къде да изпратите Старата и да посрещнете Новата година, ние от Туристическа Агенция “ТЕСКО ГРУП“, имаме за Вас едно нетрадиционно предложение , което разбира се няма да Ви остави равнодушни .

 Резервирайте при нас, елате с нас и нека заедно посрещнем 2018 г в Албания , гр.Дуръс в четирзвездната обстановка на хотел Хоризонт 4**** с много песни, танци , хубава музика и добро настроение .

Цената е повече от празнична !  Нашето предложение за Вас е за :

 

355 лв . за 4 дни / 3 нощувки с включени закуски

 

и празнична Новогодишна  Гала вечеря с неограничена консумация на алкохолни и безалкохолни напитки и в допълнение за Вашето добро настроение ще се грижи оркестър с жива музика

И това не е всичко. На празник като на празник !

на 01.01.2018г. също имате празнична вечеря и отново оркестър на живо ще подгрява с албански ритми и ще се погрижи за доброто Ви настроение .

 

 

 

ТУК МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ ВИДЕО МАТЕРИАЛ ОТ ХОТЕЛА:

 

 

 

 

    ПРОГРАМА НА ПЪТУВАНЕТО :

 

1-ВИ ДЕН :30.12.2017г.  550 км преход

 Отпътуване от Пловдив в 04.00 ч. от ОМВ при хотел Санкт Петербург по маршрут София – Перник – Кюстендил – Скопие – Струга – Елбасан – Дуръс. Дневен преход. Пристигане вечерта и настаняване в хотел 4****. Вечеря и нощувка.

 

2-РИ ДЕН:31.12.2017г.

Закуска .Възможност за полудневна екскурзия до Круя и Тирана. Вечерта – ГАЛА ВЕЧЕРЯ С ВКЛЮЧЕНИ МЕСТНИ АЛКОХОЛНИ И БЕЗАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ БЕЗ ЛИМИТ В ХОТЕЛА и шоу програма. Нощувка.

 

3-ТИ ДЕН :01.01.2018г.

Закуска.И понеже е първия ден от Новата година и е празник,а на празник всеки получава подарък , нашия подарък към Всички Вас е екскурзия до Дуръс. Вечерта отново имаме вечеря с жива музика в хотела. Нощувка.

 

4-ТИ ДЕН:02.01.2018г.

Закуска. Освобождаване на стаите до 10 ч. и отпътуване за България .По пътя спираме в Охрид за около 2 часа за фотопауза и разглеждане на забележителностите . Пристигане в България късно вечерта съответно в София и Пловдив.

 

 

 

 

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

3 нощувки със закуски и вечери в хотел HORIZONT – 4**** в Дуръс с тръгване от Стара Загора,  Пловдив, Пазарджик, София, Перник и Кюстендил

Транспорт със собствен лицензиран автобус с БЕЗПЛАТНО топли напитки и мин.вода 0.500мл. на човек.

НОВОГОДИШНА ГАЛА ВЕЧЕРЯ с включени безалкохолни и местни албански алкохолни напитки без лимит с жива музика на 31,12,2017

ПРАЗНИЧНА ВЕЧЕРЯ на 01,01,2018 с жива музика

Допълнителна екскурзия до Дуръс – БОНУС!!!

Медицинска застраховка с покритие 4000 евро

Представител на Туроператора през цялото време на екскурзията.

Всички пътни, гранични и магистрални такси

Пешеходна разходка в Охрид на връщане към България – около 2ч.- БЕЗПЛАТНО

 

 

 

 

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

Допълнителни екскурзии на място.

Застраховка за лица на 64г.

Застраховка отмяна на пътуването

 

 

УСЛОВИЯ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ :

ДЕПОЗИТ 50% ПРИ РЕЗЕРВАЦИЯ, ОСТАТЪКА ДО 20 ДНИ ПРЕДИ ДАТАТА НА ЗАМИНАВАНЕТО.

 

 

ГАЛЕРИЯ СЪС СНИМКИ ОТ ХОТЕЛА:

 

   (93)

Translate »