Туристическа Агенция “ТЕСКО ГРУП“,пре дставя на Вашето внимание нашата празнична оферта за посрещане на Новата 2017 г. в Белград на празничната цена от:

520 лв / 4 дни / 3 нощувки в хотел “HOLIDAY INN BELGRADE 4*

  ДАТА НА ОТПЪТУВАНЕ : 30.12. – 02.01.2017г.

 

Цената включва :

 Транспорт с комфортен туристически автобус

 Пътни, магистрални и гранични такси;

  3 нощувки в избрания хотел от вас; 3 закуски в избрания хотел от вас;

  Градска такса 1.30 евро на човек на нощувка;

 Водач от фирмата организатор по време на пътуването и престоя в Белград;

 Посещение на гр. Ниш –  един от най-старите градове на Балканите, наричан „Портата между Изтока и Запада“ и свободно време за покупки и  разходка.

  Медицинска застраховка за 10 000 евро с Асистанс.

3 нощувки + 3 закуски + Новогодишна Гала Вечеря в ресторанта на хотел Holiday Inn Belgrade 4*

ТУК МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ ВИДЕО МАТЕРИАЛ ОТ ХОТЕЛА :

https://youtu.be/kIQqcBVq5BU

 

Цената НЕ включва :

Програми по желание;

Комбинирана екскурзия – автобусно – пешеходен тур из историческите забележителности на Белград 30 лева на човек.(заплаща се задължително към пакета);

Посещение на Нови Сад – столицата на Войводина;

Входни такси за музеите по програма;

Разходи от личен характер.

ИНТЕРЕСНО Е ДА ЗНАЕТЕ: За клиенти желаещи за Комбинирана екскурзия / 30 лв. / автобусно – пешеходен тур из историческите забележителности на Белград и посещение на гр. Ниш , които биха могли да се посетят индивидуално.

ПРОГРАМАТА Е ВЪЗМОЖНА И СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ – 500 лв.

 ПРОГРАМА НА ПЪТУВАНЕТО :

1 Ден30.12.2016г.

 София – Белград – 420 км. Отпътуване от София – Автогара „Сердика“ в 07:00 ч. по маршрут София – Калотина – Пирот – Ниш – Белград. Пристигане около обяд в Белград.Екскурзия срещу доплащане: панорамна туристическата програма в Белград, която включва посещение на катедралния храм ”Св.Сава”, най – големият православен храм на Балканите, чието изграждане започва 1894 г. Кратка почивка за посещение на храма. Обиколката продължава с разглеждане на главните забележителности в централната част на града: Националното събрание (Скупщина), улица “КралМилан”, Площадана Републиката, Стария и Новиясъд–дветенай-красиви сгради към крепостта „Калемегдан”, Площад “Теразие”. Настаняване в избрания хотел от вас. Свободно време за почивка и разходка. Нощувка.

2 Ден 31.12.2016г.

  Белград Закуска. Свободно време за разходка, покупки и приготовление за ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА 2015 г. или екскурзия по желание срещу доплащане. Посещение на Нови Сад – столицата на Войводина и втори по големина град на Сърбия. Разглеждане на крепоста „Петроварадин“ и забележителностите на Нови Сад. Свободно време за обяд и разходка в центъра на града. Около 15.30 ч. отпътуване за Белград. 19:00ч. / 19:30 ч.

3 Ден 01.01.2017г.

  Белград –  Нови Сад – Белград Закуска. Свободно време за разходка, покупки или екскурзия по желание срещу доплащане. Вечерта – по желание, посещение на сръбски ресторант “кафани” на Скадарлия. Улица „Скадарлия“ е „Белградският Монмартър“. Тук се събират художници, писатели, а през лятото идват и много туристи. Ще се насладите на изключителната сръбска кухня и живата музика на сръбски оркестър.

4 Ден – 02.01.2017 

  Белград – София Закуска. Отпътуване от Белград в посока гр. Ниш – един от най-старите градове на Балканите, наричан “Портата между Изтока и Запада” и свободно време за покупки и разходка. Отпътуване за България. Пристигане в София късно вечерта.

Комбинирана екскурзия из историческите забележителности на Белград – 30.00 лв.

Панорамна туристическа програма в Белград,  която включва посещение на катедралния храм ”Св.Сава”, най – големият православен храм на Балканите, чието изграждане започва 1894 г. Кратка почивка за посещение на храма. Обиколката продължава с разглеждане на главните забележителности в централната част на града: Националното събрание (Скупщина), улица “Крал Милан”, Площада на Републиката, Стария и Новия съд – двете най-красиви сгради към крепостта „Калемегдан”, Площад “Теразие”. Екскурзия до Нови Сад – столицата на Войводина – 40.00 лв.

Посещение на Нови Сад – столицата на Войводина и втори по големина град на Сърбия. Разглеждане на крепоста „Петроварадин“ и забележителностите на Нови Сад. Свободно време за обяд и разходка в центъра на града. Около 15.30 ч.  /екскурзията се провежда при записани минимум 25 човека/ Трансфер за посещение на сръбски ресторанти “кафани” на улица „Скадарлия“- „Белградският Монмартър“ – 20.00 лв.

Улица „Скадарлия“ е „Белградският Монмартър“. Тук се събират художници, писатели, а през лятото идват и много туристи. Ще се насладите на изключителната сръбска кухня и живата музика на сръбски оркестър. Вечерята е в ресторанти по избор на свободна консумация. Цената включва: трансфер хотел-ресторант-хотел. /екскурзията се провежда при записани минимум 25 човека/

 Очакваме вашите резервации ! Не оставяйте избора къде да празнувате Новата година за последния момент !

  Нека записванията започнат – СЕГА !

 

Галерия със снимки от хотел Holiday Inn Belgrade 4*

 

         (90)

Translate »