Амолофи (в превод: пясъчни дюни) е известен плаж в Северна Гърция, на около 1 км от Неа Перамос. Представлява дълга и широка пясъчна ивица извън населените места, простираща се на 2 километра, с плитка вода.
Амолофи е организиран пясъчен плаж, награден със Син Флаг. Има няколко бийч бара с приятна музика и добро обслужване, които предлагат чадъри и шезлонги – безплатни срешу консумация по ваш избор кафе, безалкохолно или бира. За гостите на заведенията има душове, покрити паркинги, както и безплатни паркоместа на открито за другите посетители на плажа.

 

 

 

 

На плаж в Гърция – Амолофи, Кавала
Дати:10.09.2016г. – последна дата
Цена 125 лева на човек
Нощувка в Кавала – хотел Есперия *** в центъра на града
http://www.esperiakavala.gr/

 

 

 

 

 

Програма:

Първи ден: Тръгване 5:00 от Пловдив Дом на Културата, в 7 : 00 от стадион Васил Левски – Неа Перамос – Кавала. Пристигане около 13:00 на Амолофи (Дюни) Неа Перамос – Свободно време за плаж.  След обяд около 18:30 тръгване за град Кавала ( разстоянието е приблизително 10 км) и настаняване в хотел Есперия Кавала. Свободно време за разглеждане на нощна Кавала и за вечеря в някоя от крайбрежните местни таверни. По желание на групата организираме и гръцка вечер с жива музика и много танци.
Втори ден – 8:30 Закуска. Освобождаване на хотела. Панорамна пешеходна обиколка на Кавала – един от най-красивите градове на Егейско Море, по време на обиколката ще посетим църквата “Св. Петър и Павел”, Аквадукта, паметника и къщата на Мехмед Али, Имарета, църквата “Св. Богородица”, Крепостта, пристанището, кметството. В 11 часа отиваме отново на Амолофи – свободно време за плаж до 17:00. След обяд връщане в София и Пловдив вечерта.

 

 

 

Цената включва :
•    Транспорт с лицензиран автобус
•    Една нощувка със закуска в Хотел Есперия Кавала http://www.esperiakavala.gr/
•    Водач по време на пътуването
•    Пешеходна Обиколка на Кавала
•    Застраховка с покритие 2000 евро

 

 

Цената не включва:

•    Разходи от личен характер

 

8

Translate »