Наближат Коледните и Новогодишни празници,а когато има празници всеки иска и получава подаръци !

Ние от Туристическа Агенция “ТЕСКО ГРУП“ по случай Коледните и Новогодишните празници сме подготвили нашия подарък – изненада за Вас. Резервирайте при нас само сега на празнична цена Вашата  екскурзия до Северната ни съседка – Румъния и заедно ще се отправим на  едно интересно двудневно и вълнуващо пътуване до Букурещ ,където  ще Ви разкажем предания и легенди за забуления в тайнственост и романтика замък на граф Дракула. Само сега и само при нас на изключителната цена от

 

 

119 лв за 2 дни/1 нощувка

 

и дата на заминаване : 23.11.2019г.

 

 

ТУК МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ ВИДЕО МАТЕРИАЛ ОТ ЗАМЪКА НА ГРАФ ДРАКУЛА:

 

                                               

                                                              ПРОГРАМА НА ПЪТУВАНЕТО :

ПЪРВИ ДЕН :

 Отпътуване от гр. Пловдив /при минимум 4 човека / в 06.00 ч. от Стара Загора в 07:00 ч. Посещение на Ивановски скални манастири – разклонената мрежа от малки скални църкви, параклиси и килии, издълбани на различна височина в скалите, които през периода Х-XIV век превръщат долината на река Русенски Лом и нейните притоци в прочуто българско духовно средище. Посещение на Басарабовски манастир – обявен за археологически паметник на културата през 1978 г. – действащ мъжки манастир с архитектурна, културна и поклоническа стойност. Посещение на град Червен – средновековен български град, един от от най-значимите военно-административни, стопански и църковно-културни центрове на Втората българска държава (12-ти -14ти век).
Следобед – пристигане в Русе – най-голямото българско пристанище на река Дунав. Архитектурата в централната част на града е в стил барок и рококо от края на XIX век и началото на XX век. Русе е град с двадесет и три вековна история, която започва с изграждането на тракийско селище, наследник на което през римско време става кастелът Сексагинта Приста. По време на османското владичество градът е преименуван на Русчук. Русе е един от най-големите центрове на българското Възраждане и важно средище на българското национално-освободително движение. Настаняване в хотел в централната част на града. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН:
Закуска. Отпътуване за Букурещ. Разглеждане забележителностите на града с екскурзовод на български език – града на контрастите, един от най-големите градове в Централна и Източна Европа, известен още като „Малкия Париж”. Панорамна обиколка на града с местен екскурзовод – Триумфалната арка, Атене, Народния театър, Парламента, Патриархалната катедрала и двореца, Университета, площада на Патриаршията, църквата „Св. Св. Константин и Елена” с мощите на Св. Димитър Басарбовски. Посещение на Палатата на Парламента – втората по големина сграда в света и Музея на Селото. Свободно време или посещение на парк-центъра Therme Bucuresti. Той се намира на 15 минути извън Букурещ и разполага не само с топли басейни, но също и със най-голямата закрита и открита градина в Румъния, в която има над 800 хиляди растения и стотици видове дървета, включително и най-голямата плантация на истински палми в Европа. Истинската атракция на комплекса обаче е т.нар. Дърво на живота, което е един от най-редките ботанически видове в момента и създава усещане за тропическа ваканция, разположена само на минути от центъра на Букурещ.
Центърът е разделен на три основни зони, всяка от които – с определена тема:
• The Palm – както подсказва името, е посветена на релаксация сред 500 палмови дървета. Това е най-голямата градина от този тип в Европа;
• Elysium – предназначена е за термални бани и за тези, които биха искали да се насладят на приятни масажи;
• Galaxy – центърът за забавления. Тук може да се насладите на басейн с вълни – най-големият в Румъния – или пък да се пуснете по една от многото пързалки. А когато сте достатъчно уморени, може да спрете за едно питие в бара на басейна.. Отпътуване за България в късния следобед.

 

 

 

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

транспорт с автобус, лицензиран за международнни превози;

една нощувка със закуска в централен хотел 3 *** в Русе;

екскурзоводска беседа в Ивановски скален манастир;

екскурзоводска беседа в средновековен град Червен;

екскурзоводска беседа в Букурещ;

медицинска застраховка с покритие 5000 евро към ЗАД „Армеец“;

посещение на Музея на селото и Палатата на Парламента в Букурещ;

посещение на парк комплекс Therme Bucuresti.

 

 

 

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

Входна такса за парк-комплекс Therme Bucuresti( зона Galaxy – около 45 леи за 3 часа; зона The Palm – около 55 леи за 3 часа; зона Elysium – около 75 леи за 3 часа)

Входни такси за посещаваните обекти;

Доплащане за медицинска застраховка „Травъл асистант“ за лица от 65 до 75 години – 1.40 лв. / ден;

 

 

 

УСЛОВИЯ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ :

Моля, преди резервация се обадете на телефони: 032/33 06 06  или мобилен: 0889080606  за да проверим за свободни места.

 

 

 

ГАЛЕРИЯ СЪС СНИМКИ ОТ БУКУРЕЩ

 

ГАЛЕРИЯ СЪС СНИМКИ ОТ ДВОРЕЦА НА ГРАФ ДРАКУЛА:

 

(100)

Translate »