Разположен на най-добрия плаж на Българското Черноморие, хотел Гергана 4* е мястото за една спокойна и релаксираща семейна почивка. Комплексът предлага Ол инклузив услуги, комфортно и стилно обзаведени стаи и класически апартаменти, които ви дават възможност да започнете деня си с гледка към красивото море или зеленината на резервата Балтата, прочут с естествените си лонгозни гори и редки видове птици. Край сините басейни можете да се излегнете с питие и книга, която сте избрали сред множеството заглавия от библиотеката на плажа. Обедите и вечерите в ресторант Гергана ви предлагат разнообразно и богато меню за всеки вкус.

ВАЖНО:

В деня на настаняване, новопристигналите започват с обяд ако заплащат за All inclusive.

         
         

АКО ЖЕЛАЕТЕ ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА СВОБОДНИТЕ МЕСТА И КАК ДА РЕЗЕРВИРАТЕ ВАШАТА ПОЧИВКА ЗА СЕЗОН 2022 Г., МОЛЯ, ОБАДЕТЕ СЕ НА ЕДИН ОТ СЛЕДНИТЕ ТЕЛЕФОНИ :

032/340606 /0889080606 / 0885713004

ИЛИ ИЗПОЛЗВАЙТЕ КОНТАКТНАТА ФОРМА ОТ ДОЛНИЯ ЛИНК И ЗАДАЙТЕ ВАШИТЕ ВЪПРОСИ  :

Контакти

 

 

СКЪПИ ТУРИСТИ, ПРЕДВИД МНОГОТО НЕИЗВЕСТНИ ОТНОСНО ИЗХОДЯЩИЯ ТУРИЗЪМ И НЕПРЕКЪСНАТО ПРОМЕНЯЩАТА СЕ ЕПИДЕМИОЛОГИЧНА ОБСТАНОВКА ВЪВ ВРЪЗКА С COVID -19,  НИЕ  ОТ ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ ТЕСКО ГРУП ,ВИ ПРЕДЛАГАМЕ ТАЗИ ГОДИНА ДА  ЗАЛОЖИТЕ НА СИГУРНО И ДА НАПРАВИТЕ ВАШАТА РЕЗЕРВАЦИЯ ЗА  БЪЛГАРСКОТО ЧЕРНОМОРИЕ  .РЕЗЕРВИРАЙКИ ПРИ НАС, ВИЕ СИ ОСИГУРЯВАТЕ НАИСТИНА СИГУРНА И СПОКОЙНА ПОЧИВКА ЗА СЕЗОН 2021 Г. В ЕДИН ОТ НАЙ-ХУБАВИТЕ КОМПЛЕКСИ ПО СЕВЕРНОТО НИ ЧЕРНОМОРИЕ – АЛБЕНА !

 

 

ТУК МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ СНИМКИТЕ ОТ ХОТЕЛ ГЕРГАНА 4*

 

Translate »