И след като отмина дългата поредица от почивни дни покрай Коледните и Новогодишните празници , всички отново се потопихме в ритъма на ежедневието си и с нетърпение очакваме следващата поредица от празници . Не чакайте последния момент,а резервирайте точно сега Вашата почивка и докато всички други ще Ви предложат стандартните екскурзии до различни дестинации, ние от Туристическа Агенция “ТЕСКО ГРУП“, Ви предлагаме нещо уникално и интересно . Само сега и само с нас ,заповядайте на круиз до гръцките острови като междувременно ще посетим и Турция – Кушадасъ . Обиколете Южните ни съседки Гърция и Турция по море на борда на един от най-хубавите круизни кораби Celestyal Olympia с организиран от нас транспорт от Пловдив и София до пристанището Пиреа ( Атина) на цена от :

 

 

на цена от 535 евро

 

за дата 20.07.2018г.

 

и съответно   датите :

07.09. – 11.09.2018г.

21.09.- 25.09.2018г. 

на цена от 475 евро

 

 

ТУК МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ ВИДЕО ОТ КОРАБА  CELESTYAL OLYMPIA

 

 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА КОРАБА :

Celestyal Olympia – Животът на борда на Celestyal Olympia (преди Louis Olympia) е забавен, приятен и спокоен. Това е вашето бягство към свят на спокойствие и морски приключения в Егейско море. На борда ще откриете основен ресторант, 2 салона, 5 бара, кафе, зона за деца, магазини, библиотека, салон за красота, 2 басейна, хидромасажни вани, фитнес и СПА център. Корабът е един от най-големите във флотилията на Louis Cruises и е преобзаведен през 2005.
Друга полезна информация :
Две отделни легла, които могат да бъдат събрани като едно цяло. Душ, климатик, телефон, телевизор, сейф, сешоар. Компанията изисква пасажерите да се качат на борда на кораба не по-късно от 1 час преди обявения час на отплаване. При закъснение, компанията разглежда пасажерите като „no show“.
Обичайно чекирането за качване на борда започва 3 часа преди часа на отплаване за круизите с продължителност над 7 дни, и 2 часа преди отплаване за круизите с продължителност 3-4 дни.
На бюро Регистрация се преминава през check-in за проверка на билет и документи. Пасажерите попълват няколко бланки и формуляри с персонална информация, необходима за безпрепятственото преминаване на паспортните формалности в различните пристанища от маршрута.
С оглед улесняване на процедурите по качване/слизане в отделните пристанища от маршрута, екипажът може да задържи международните паспорти на пътниците на рецепция за периода на цялото пътуване. В замяна на паспортите пасажерите получават квитанция, срещу която взимат паспортите си в края на круиза.
След проверката за всеки пасажер се изважда бордна карта, която служи както за идентификационна карта при качване и слизане от кораба, така и за разплащателно средство на борда. За тази цел на всеки пасажер се открива бордна сметка, в която се натрупват сумите за разходите, направени на борда на кораба по време на цялото пътуване.
За някои дати на отплаване маршрутът се изпълнява от корабите CALYPSO и LOUIS CRISTAL . Круизната компания може да промени кораба по свое усмотрение, по всяко време преди началото на круиза.

 

ПРОГРАМА НА ПЪТУВАНЕТО :

ВАЖНО: ЗА ДАТИТЕ НА ОТПЛАВАНЕТО :04.05., 25.05., 20.07.,07.09 И 21.09.2018г. съответно тръгването от България с автобус е  предишната вечер съответно; 03.05., 24.05., 19.07. , 06.09. , 20.09.2018г.

ПЪРВИ ДЕН :

  Тръгване от Пловдив 19 : 00 часа Дом на Културата, 21 : 00 часа София Стадион Васил Левски посока Гърция – Атина – Пристанището Пиреа.

 

ВТОРИ ДЕН :

 Качването на кораба започва от 08 : 00 часа. Преминаване по процедура – качване на кораба ( багаж, чекиране, настаняване ). Корабът отплава. Круиз по гръцките острови с Celestyal Olympia.

 

 

ПРОГРАМА НА КРУИЗА :
3 Дневно Преживяване “ Емблематично Егейско Море „ – Четири Гръцки Острова и Кушадасъ
База на изхранване All Inclusive с нелимитирана консумация на местни и определени вносни алкохолни и безалкохолни напитки.
 
Ден Порт Пристига Заминава
Петък Атина –  Гърция     11:30
Петък  Миконос, Гърция   18:00     23:00
събота Кушадасъ, Ефес, Турция
Или о-в Самос
   07.30
   05:00
    13:00
     15:30
събота  Патмос, Гърция    17:45      21:30
неделя Крит / Ираклион/, Гърция    07.00     12:00
неделя  Санторини, Гърция    16.30     21:30
понеделник Атина – Лаврион, Гърция    07.00
 

ПЕТИ ДЕН : 

Слизане от кораба, по желание и срещу допълнително заплащане Панорамна обиколка на столицата Атина с местен лицензиран екскурзовод – Арката на Адриан – триумфална aрка, построена през 131 г. пр. Хр. и наречена на римския император Адриан; Храмът на Зевс, който с размерите си е превъзхождал Партенона на Акропола; старият Олимпийски стадион, изграден през 1895 г. на същото място, където се е намирал античният стадион от 4 век пр. Хр. и е използван за първите съвременни Олимпийски игри; Парламентът – някогашният дворец на първия гръцки крал Ото; площад “Синтагма”. Разглеждане на Акропола. Свободно време в Атина с възможност за посещение на новия Музей на Акропола, събрал всички артефакти, открити на хълма и около него от бронзовата епоха до римския и византийския период; Националния археологически музей, разполагащ с една от най- богатите колекции от произведения на древните изкуства, Византийския музей, който представя богата колекция от византийско изкуство и архитектура или музея “Бенаки” – частен музей с прекрасна колекция, представяща хилядолетната гръцка история (продължителност около 4 часа ). Свободно време. Отпътуване за България около 14 часа.

 

Цена на човек настанен в двойна каюта дата 04.05.2018, 25.05.2018 Цена до 31.01.2018       Редовна цена
Каюта IB двойна вътрешна standard       365 евро          395 евро
Каюта XB  двойна външна standart       425 евро          465 евро
Цена на човек настанен в двойна каюта дата 20.07.2018 Цена до 31.01.2018
      Редовна цена
Каюта ID двойна вътрешна standard       535 евро          575 евро
Каюта XB двойна външна standard       585 евро          625 евро
Цена на човек настанен в двойна каюта дата 07.09.2018,21.09.2018  Цена до 31.01.2018       Редовна цена
Каюта IB двойна вътрешна standart       475 евро          495 евро
Каюта  XB двойна външна standard       555 евро          575 евр

Дете от 3 месеца до 2 години заплаща само пристанищни такси плюс транспорт 180 евро.
Дете от 2 до 11.99 години настанено с двама пълноплащащи възрастни заплаща 299 евро.

За туристи, които желаят да се възползват от офертата със собствен транспорт, от пакетната цена се приспада 70 евро или 138 лева на човек.

 

 

 

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

Настаняване в избрания вид каюта
База на изхранване на кораба All Inclusive с нелимитирана консумация на местни и определени вносни алкохолни и безалкохолни напитки – Узо, Мастика, Гръцки Коктеили, вносни – Campari, Sandesman, Pastis, Amaretto Disaronno, Kahlua, Cointreau, Baileys, whiskey, bourbon ( Johnnie Walker, Jameson, Cutty Sark, Jim Beam и др ) джин, ром, водка, текила и различни класически коктейла, бира, вино на чаша , шампанско на чаша.
Екскурзия до Ефес – Турция ( организирана от корабната компания )
Шатъл бус от пристанището при слизане на Миконос
Медицинска застраховка Асистънс с покритие 2000 евро за лица до 65 години на застрахователна компания Дженерали Застраховане АД
Транспорт с лицензиран автобус от Пловдив и София до кораба и обратно
Представител на туроператора през цялото време на вашето пътуване
Такса обслужване на борда на кораба – 6 евро на човек на ден за възрастен и 3 евро на ден за дете от 2 до 11.99 години – включена в цената

 

 

 

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

Допълнителни екскурзии при слизане от кораба ( организирани от корабната компания или от туроператора) – заявяват се по желание и се доплащат допълнително
Панорамна обиколка на Атина с местен лицензиран екскурзовод на български ( след слизането от кораба в Понеделник ) – 25 евро на човек, цената включва транспорт и екскурзоводска беседа, цената не включва входна такса за Акропола
Лични разходи
Допълнителни услуги на кораба – Спа процедури, хазарт и други
Застраховка за лица над 65 години – 10 лева на човек
Доплащане за единично настаняване 120 евро

 

 

 

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:
Депозит в размер на 50% в брой или по банков път по сметка на фирмата при резервация ,като  сумате е платима в евро или в лев по курс 1.96.
Пълно плащане 45 дни преди датата на заминаване

МИНИМАЛЕН БРОЙ ТУРИСТИ: 25 човека
СРОК ЗА УВЕДОМЛЕНИЕ ПРИ НЕДОСТИГ НА МИНИМАЛЕН БРОЙ ТУРИСТИ:
7 дни преди датата на отпътуване.

 

 

 

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
Валиден документ за самоличност – лична карта или задграничен паспорт. За деца
под 18 год., пътуващи с един родител или без родители – НОТАРИАЛНО ЗАВЕРЕНА ДЕКЛАРАЦИЯ, че родителите са съгласни детето да пътува извън БЪЛГАРИЯ- оригинал + копие.

 

 

 

ГАЛЕРИЯ СЪС СНИМКИ ОТ КОРАБА:

 

   (8)

Translate »