Впуснете се в атмосферата и пленителните гледки на най-романтичния град на Европа – Венеция. Той  е колкото романтичен, толкова и свръхтуристически, на всичко отгоре е събрал някои от най-големите съкровища на европейската история и изкуство,пък и само тук можете да се повозите в гондола по Канале Гранде, да разгледате площада Сан Марко , Базиликата “Сан Марко“, дворецът на Дожите, Мостът на въздишките , Базиликата “Санта Мария дела Салюте“,мостът Риалто ,музеят Корер ,остров Мурано .

 Списъкът с исторически забележителности  може да бъде продължен до безкрайност ,но предвид, че екскурзиите до Италия с автобус  обикновенно са за около 4 дни, ние от Туристическа Агенция “ТЕСКО ГРУП“ сме Ви подбрали и систематизирали кои точно обекти да посетите и то на невероятната цена от

369 лв за 5 дни /2 нощувки и дати на заминаване

от март 2017г.  до септември  2018г. – автобусна програма

 

ЦЕНИ И ДАТИ НА ЗАМИНАВАНЕ :

 
22.03.2017 г.
369 лв.
 
 
 
13.04.2017 г.
399 лв.
 
 
 
27.04.2017 г.
399 лв.
 
 
 
04.05.2017 г.
399 лв.
 
 
 
24.05.2017 г.
399 лв.
 
 
 
07.06.2017 г.
399 лв.
 
 
 
05.07.2017 г.
389 лв.
 
 
 
02.08.2017 г.
389 лв.
 
 
 
06.09.2017 г.
389 лв.
 
 
 
20.09.2017 г.                                                                                                                                       389 лв.
 

 ЕДИНИЧНО НАСТАНЯВАНЕ                                                                                                                 + 75 лв.

 

 

 ПРОГРАМА НА ПЪТУВАНЕТО :

1-ВИ ДЕН :София – Венеция ~1130 km

   Отпътуване от София в 12.30 ч. от площад „Александър Невски“, в 13.00 ч. от автогара „Сердика“ по маршрут Белград – Загреб – Любляна – Венеция.
    
2-РИ ДЕН :Венеция

Пристигане сутринта на Пунта Сабиони. Отплаване с корабче за Венеция.

ТУК МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ СНИМКИ ОТ КОРАБЧЕТО :

 

 

 

  ПРИСТАНИЩЕ ПУНТА САБИОНИ

 

 

 След акостиране на корабчето ,имате пешеходна разходка във Венеция с местен екскурзовод (минимум 1 ½ ч.): площад „Сан Марко“ с едноименната катедрала и камбанарията; Дворецът на дожите; Мостът на въздишките. Разходка до моста „Риалто“. Свободно време или по желание: посещение на Двореца на дожите с местен екскурзовод – официална резиденция до краха на Венецианската република през 1797 г., където може да се насладите на изкуството на Тинторето, Веронезе и Тициан. Свободно време. Настаняване в района на Венеция. Нощувка.

ТУК МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ СНИМКИ ОТ ВЕНЕЦИЯ :

 
3-ТИ ДЕН:Венеция – Болоня – Пиза – Флоренция ~ 425 km

 Закуска. Отпътуване в 8.00 ч. за Болоня. Пешеходна разходка в Болоня: Фонтанът на Нептун; красивият площад „Маджоре“, където се намира базиликата „Сан Петронио“, и двете кули „Асинели“ и „Гаризенда“ – символ на града. Свободно време с възможност за пешеходна разходка до Университета на Болоня или за посещение на Градския археологически музей или Националната галерия. Отпътуване за Пиза – един от най-известните италиански градове. Туристическа програма на Площада на чудесата: Наклонената кула; Катедралата; Баптистерията. Свободно време с възможност за самостоятелно изкачване на Наклонената кула. Настаняване в района на Флоренция. Нощувка.

 

 

4-ТИ ДЕН :Флоренция – София ~ 1380 km

Закуска. Напускане на хотела. Отпътуване в 8.00 ч. за Флоренция (необходимо е ползване на местен и градски транспорт). Туристическа програма с местен екскурзовод (минимум 1 ½ ч.): катедралата „Санта Мария дел Фиоре“; Куполът на Брунелески и Кулата на Джото; площад „Синьория“ с двореца „Палацо Векио“; църквата „Санта Кроче“. Свободно време с възможност за разходка до Понте Векио – мостът на златарите, двореца „Пити“ и градините „Боболи“. По желание посещение на галерия „Уфици“ с местен екскурзовод. 18.00 ч. връщане до хотела (необходимо е ползване на местен и градски транспорт). Отпътуване за България в 19:00 ч.

 

 

5-ТИ ДЕН :София
    
  Пристигане в София на бензиностанция „Lukоil“ ,  площад „Централна гара“ и площад „Александър Невски“ следобед с невероятни впечатления от Италия .

 

 

 

 

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

Транспорт с комфортен туристически автобус 3***

1 нощувка със закуска в хотел 3*** в района на Венеция/ Тревизо

1 нощувка със закуска в хотел 3 *** в района на Флоренция

Туристическа програма във Венеция с местен екскурзовод

Туристическа програма във Флоренция с местен екскурзовод

Пешеходни разходки в Болоня и Пиза

Застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ с асистанс и лимит на отговорност 5 000 EUR на застрахователна компания “Армеец“

Екскурзоводско обслужване

 

 

 

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

Такса престой в Италия: 2-4 EUR на турист на ден в хотел 2*/3* и 4-6 EUR на турист на ден в хотел 4* (заплаща се на рецепцията на всеки хотел)
Посещение на Двореца на дожите с местен екскурзовод
Посещение на галерия „Уфици“ с местен екскурзовод
Двупосочен билет за корабче до Венеция
Доплащане за слушалки по време на пешеходната разходка във Венеция (3 EUR)
Доплащане за слушалки по време на пешеходната разходка във Флоренция (3 EUR)
Входна такса за Наклонената кула (18 EUR) и Баптистерия (5 EUR) в Пиза
Местен/градски транспорт във Флоренция: 5 EUR (двупосочен билет) на човек
Входни такси за църквата „Санта Кроче“ (8 EUR), двореца „Пити“ (13 EUR) и комбиниран билет за Купола на Брунелески, Кулата на Джото и баптистерията „Сан Джовани“ (15 EUR) във Флоренция
Входни такси за други музеи, обекти и прояви, посещавани по желание
Градски транспорт
Разходи от личен характер
Застраховка „Отмяна на пътуване“ (Препоръчваме Ви сключването на тази застраховка!)

 

 

 

 

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ :

Посещение на Двореца на дожите с местен екскурзовод (с включена входна такса) при минимум 20 туристи. Отстъпката за ученици, ненавършили 18 г., и лица над 65 г. е валидна при представяне на документ за самоличност на място. За студенти, ненавършили 26 г., отстъпката е валидна при предоставяне единствено на международна студентска карта ISIC на място (отстъпката не може да се ползва при липса на такъв документ на място!)
   от 66 г.
     45 лв.
   от 26 г. до 65 г.
     59 лв.
   от 6 г. до 25 г.
     45 лв.
Посещение на галерия „Уфици“ с местен екскурзовод (с включена такса резервация и входна такса) при минимум 20 туристи. Отстъпката за лица, ненавършили 26 г., е валидна при представяне на документ за самоличност на място. Максималният брой туристи по тази услуга е 25. Моля, резервирайте услугата своевременно!
   от 26 г.
     59 лв.
   от 6 г. до 25 г.
     35 лв.
Двупосочен билет за корабче до Венеция (за втория ден от екскурзията)  
     24 лв.
   
   
Ползване на двойна седалка от един турист  
     265 лв.
Пълноцветен пътеводител за Италия на български език на National Georgraphic (399 стр.)  
     24.90 лв.
Пълноцветен пътеводител за Средиземноморието на български език на National Georgraphic (319 стр.)  
     24.90 лв.
   

 

 

УСЛОВИЯ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ :

ДЕПОЗИТ 50% ОТ ПАКЕТНАТА ЦЕНА, ОСТАТЪКА ДО 25 ДНИ ПРЕДИ ДАТАТА НА ЗАМИНАВАНЕ.

 

 

ТУК МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ ВИДЕО МАТЕРИАЛ ОТ ВЕНЕЦИЯ :

 

 

 

 

 

ГАЛЕРИЯ СЪС СНИМКИ :

   (3)

 

Translate »