Остров Родос е най-големият от Додеканезките острови и най-източният от големите острови на Гърция в Егейско море. Разположен е приблизително на 18 километра западно от Турция, между континентална Гърция и остров Кипър.Населението му през 2004 година наброява 110 000 души, от които 55 000 ÷ 60 000 живеят постоянно в град Родос, главния търговски и обществен център на острова. Град Родос е център на ном Додеканези, който освен остров Родос също включва съседните острови Сими, Тилос, Халки и Кастелоризо (Мегисти). Исторически островът е известен с Родоския колос, едно от Седемте чудеса на света. Средновековният град е включен в списъка на световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО. Най-хубавото време за посещение е през пролетта и есента. Ние от Туристическа Агенция “ТЕСКО ГРУП“ искаме да Ви заведем на една екскурзия ,да празнуваме Великден там на невероятната цена от :

279 евро за 4 дни / 3 нощувки в хотел  SYLVIA 2** 

С ДАТА НА ЗАМИНАВАНЕ: 14.04. – 17.04.2017г.  и РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ДО КРАЯ НА МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ

 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ХОТЕЛ “SYLVIA “

  Хотел Sylvia е отворен целогодишно.Намира се в новата част на града, в близост до яхтеното пристанище на Средновековния град Родос и само на 800м. от пристанището Мандраки. Наскоро реновираният хотел има невероятна гледа към Стария град. Хотелът е заобиколен от многобройни ресторанти и барове, предлагащи възможности за обяд и вечеря.

 

ТУК МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ ВИДЕО МАТЕРИАЛ ОТ ХОТЕЛА:

 

 

ЦЕНИ ЗА НАСТАНЯВАНЕ В ХОТЕЛ SYLVIA

НАСТАНЯВАНЕ НА ВЪЗРАСТЕН В ДВОЙНА СТАЯ  –  279 евро

САМОСТОЯТЕЛНО НАСТАНЯВАНЕ                         –      299 евро

ЗА ТРЕТИ ВЪЗРАСТЕН  В ДВОЙНА СТАЯ              –     269 евро

ДВАМА ВЪЗРАСТНИ + ДЕТЕ ДО 11.99 г.                 –      795 евро

В ЦЕНАТА Е ВКЛЮЧЕНА И ЗАКУСКА !

 

ПРОГРАМА НА ПЪТУВАНЕТО :

ДЕН ПЪРВИ:
 Програмата започва с изпращане на летище София от представител на туроператора за чартърен полет до о-в Родос. След кацане на летище Родос Ви очаква представител на фирмата-партньор за трансфер до избрания от Вас хотел.
Информационна среща с цел представяне на дестинацията и по-подробна информация за района, Вашия хотел и организираните за Вас допълнителните мероприятия. Свободно време или възможност за организиране на типична Гръцка вечер срещу допълнително заплащане
Нощувка.

ДЕН ВТОРИ :
Закуска в хотела.
Разполагате със свободно време за почивка или възможност да се включите в организирана целодневна екскурзия Обиколка на острова – срещу допълнително заплащане.
Нощувка.

ДЕН ТРЕТИ :
Закуска в хотела.
Разполагате със свободно време за почивка или възможност да се включите в организирана екскурзия до остров Сими – срещу допълнително заплащане.
Нощувка.

ДЕН ЧЕТВЪРТИ:
Закуска в хотела.
Освобождаване на стаите до 12:00 ч. и свободно време до организирания трансфер от Вашия хотел до летището в Родос за директен полет до София.
Завръщане в България.

 

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

Изпращане на летище София от представител на туроператора.
Самолетен билет с ДИРЕКТЕН ЧАРТЪРЕН ПОЛЕТ: София-о-в Родос-София.
Летищни такси 90 евро на възрастен/дете.
Посрещане на летище Родос от представител на туроператора на о-в Родос.
Водач от фирмата с български език по време на цялото пътуване.
Трансфер: летище-хотел-летище.
Настаняване за 3 нощувки на съответната база в избрания от Вас хотел.
Медицинска застраховка със застрахователна премия 10 000 евро за целия период.

 

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

Горивна такса – поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите имат право да начислят горивна такса. В този случай цената на пътуването ще се промени съгласно горивната такса.
Горивната такса се дължи за всички резервации за съответния полет, без значение кога са били направени.
Информация за стойността на горивната такса ще бъде публикувана 21 дена преди датата на съответния полет, за което клиентите ще бъдат уведомени и ще могат да заплатят горивната такса до 7 дни преди пътуването /за записвания по-малко от 21 дена преди съответния полет също ще важи обявената горивна такса за този полет, ако има такава/.

Допълнителни екскурзии

 

 

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ И ЦЕНИ :

 ЦЕЛОДНЕВЕН ТУР НА ОСТРОВА  – 43 евро/човек

 Ще започнете обиколката с пътуване по красивото източно крайбрежие на острова и първа спирка ще бъде град Линдос и посещение на Акропола -12 евро /човек ,което и  най-красивото и може би най-известното място в Родос. Линдос е малко градче от малки бели къщички и тесни улички, където движението на коли не е разрешено. От тук ще се открие спираща дъха гледка към Акропола. Ще имате свободно време за разходки и снимки.
Следващата спирка в екскурзията е Венецианския замък на Монолитос. На върха на 300-метрова скала ще откриете малката църквичка, посветена на Свети Пантелеймон, след което ще посетите село Сиана, където ще имате възможност да опитате традиционния родоски мед и souma (ракия).
Следващата спирка е в Ембона, където ще имате свободно време и възможност за обяд (НЕ е включен в цената). В Ембона ще имате възможност да разгледате и малка семейна фабрика за производство на родоско вино, спечелила множество награди из цяла Европа и света. Последната спирка в нашата програма ще бъдe живописната местност на 7те извора.

 Eкскурзията се провежда на Руски език!

 

 

ОСТРОВ СИМИ  /целодневна/ – 42 евро

Екскурзията започва с трансфер от Вашия хотел до главното пристанище на Родос. От там с лодка ще отпътувате за остров Сими. Корабчето акустира в южната част на острова – в Панормитис. Ще посетите впечатляващия манастир на Архангел Михайл. Основен град и столица на острова е едноименния Сими. Ще спрете на пристанището, за фото пауза. Ще може да се полюбувате на красивите къщи строени в неокласически, венециански стил, оцветени в бели и жълти цветове. Днес голяма част от къщите са реставрирани.
Ще имате свободно време да се рзходите из тесните живописни улички, да напазарувате сувенири или пък да опитате традиционната кухня.
Остров Сими е едно красиво кътче от Земята, рай за фотографите.

Eкскурзията се провежда на Руски език в ден сряда!

 

 

ГРЪЦКА ВЕЧЕР -42 евро/човек

Насладете се на нощен Родос и си подарете незабравимо преживяване с вечеря в местна таверна, където ще можете да се повеселите и да опитате типични местни ястия (включени в цената). След вечеря може да продължите с кратка разходка към църквата, разположена в района на пристанище Мандраки.
Ще имате възможността да влезете в църквата на този свещен ден, преди да се отправите обратно към хотелите.

Цена на човек: 42 евро на възрастен и 21 евро на деца до 11.99г, при мин. 25 души (в цената е включена вечеря с местни ястия и напитки и трансфер от хотела до таверната и обратно).

 

 

 

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ :

60 % ДЕПОЗИТ ОТ ОБЩАТА ЦЕНА, ОСТАТЪКА ДО 20 ДНИ ПРЕДИ ДАТАТА НА ЗАМИНАВАНЕ !

 

 

 

ГАЛЕРИЯ СЪС СНИМКИ :

 

 

    

                 (54)

 

 

Translate »