Виена разпалва нашето въображение с бързите си валсове и красивата сграда на операта, испанското училище за езда и традиционните кафета. Но освен цялата история и традиции, градът има и една много различна страна, която е младежка, модерна и изобретателна.
Градът е успял да обедини историческото си наследство с духа на новата ера. Няма да прекалим, ако кажем, че Виена има по нещо за всички. В района на музеите – културния комплекс, покрай огромните художествени музеи са интегрирани множество комерсиални бутици, клубове и барове с диджеи. Не далеч от Щефансплац ще намерите най-известните магазини, кафета и заведения.

 

 

 

 

 

БУДАПЕЩА  и  ВИЕНА
13.10-16.10.2016г.
Цена:299лв

 

 

 

 

 

Програма:                                                                                                                                                               1-ден.Отпътуване от Пловдив в 20.00ч от паркинга на х-л „Тримонциум”за София .От Ихтиман  21.10ч  От София 22.20ч от  паркинга на стадион „В. Левски  и транзитно преминаване през Сърбия за Унгария и Будапеща.
2-ден. Пристигане  в Будапеща.Туристическа обиколка на Будапеща с местен екскурзовод на български-забележителните мостове на р. Дунав,разглеждане на Парламента,Площада на героите,Кралския дворец,Белите кули на рибарския бастион,Църквата Свети Матияш.Цитаделата-издигната от Хабсбургите да защитава „Перлата на Дунава“от нападения;След панорамната обиколка пристигане и настаняване в хотела.Нощувка.
3 ден.Закуска. Еднодневна екскурзия до Виена.Туристическа обиколка на града с местен екскурзовод на български: разглеждане на дворците  „Белведере“, един от най-хубавите барокови образци в света, принадлежал на Хабсбургите и дворецът „Хофбург“ – зимната резиденция на Хабсбургите; Парламентът със  статуята на Атина Палада;Кметството – внушителна сграда в неоготически стил,Операта, катедралата „Свети Стефан“.Пешеходна обиколка  завършва.Свободно време  за едно Виенско кафе.Отпътуване от Виена за Будапеща пристигане в хотела.Нощувка.
 4-ден. Закуска освобождаване на хотела и  по програма. Групата  прави разходка с корабче по Дунав с  парче торта и чаша шампанско.След разходката групата отпътува за България.

 

 

 

 

Цена:299лв на турист настанен в  двойна или тройна стая.

 

 

Цената включва:
*Транспорт с лицензиран автобус за международни превози
*2 нощувки със закуски в хотел 3 ***  в Будапеща.
*Еднодневна екскурзия до Виена
*Разходка с корабче по Дунава/с парче торта и чаша шампанско/
*Водач от фирмата по време на пътуването
*Медицинска застраховка за лица до 70г.

 

 

 

Цената НЕ включва:    
*Застраховка на лица над 70г по каталог на застрахователя.

 

 

 

Необходими документи:  
* Лична карта или задграничен паспорт валидни минимум 6 месеца след датата на завръщане от екскурзията.
* За деца под 18 години -нотариално заверена декларация от единия или двамата родители – попълва се по образец  и копие +акт за раждане оригинал и копие.!!!!

41

Translate »