Градът, който никога не спи… Градът под Царевите кули, в Струмишката котловина, заобиколен от природни красоти и много настроение, Струмица Ви очаква с един от най-веселите Балкански карнавали и пиперливото си чувство за хумор!

Ние от Туристическа Агенция ТЕСКО ГРУП, Ви каним да се присъедините към нас и заедно да посетим Карнавала в Струмица на цена от

130 лв за 2 дни/ 1нощувка

дата: 09.03.-10.03.2019г.

ПРЕДЛАГАМЕ И ТРЪГВАНЕ ОТ ПЛОВДИВ СРЕЩУ ДОПЪЛНИТЕЛНО ЗАПЛАЩАНЕ + 25 ЛВ/ЧОВЕК

ТУК МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ ВИДЕО ОТ КАРНАВАЛА В СТРУМИЦА :


ПРОГРАМА НА ПЪТУВАНЕТО

Ден 1-ви
Отпътуване в 10:30 ч. от София, Руски паметник.

Възможност за отпътуване и от Пловдив + 25 лв.
Отпътуване към село Водоча и манастира Св. Леонтий – със запазени стенописи, посветени на Св. Леонтий, Св. 40 мъченици и детството на Св. Богородица.
Отпътуване към Велюса.
Посещение на манарстира „Св. Богородица Милостива“ над село Велюса. Манастирският комплекс е уникален с осмоъгълния купол на църквата, единствената част от Светата обител, запазена от годината на сътворението й – 1080 г. Още император Алексeй I Комнин е възхитен от Велюския манастир и го увековечава в летописите си като място с възвисяваща красота.Отпътуване за Струмица – приветлив и живописно разположен, градът Ви очаква с един от най-веселите Балкански карнавали и пиперливото си чувство за хумор!
Свободно време за посещение на събитията от най-важния ден на карнавала. Отпътуване от Струмица късно вечерта.
Настаняване в хотела през нощта.
Нощувка.

Ден 2-ри
Отпътуване към Дойран.
Отпътуване към Дойранското езеро. Дойранското езеро принадлежи към група езера, наречени Егейски езера. Намира се на границата на Р. Македония с Р. Гърция, като около 2/3 от територията му принадлежи на Р. Македония, а 1/3 – на Р. Гърция. През месеците юли и август в езерото цъфтят водорасли – алги, които отделят йод във водата и я правят по-лековита, както за къпане, така и за вдишване на изпаренията. Повлиява добре проблеми с дихателните пътища и редица заболявания. Това кара туристите да се завръщат тук – за слънчеви бани, лечебни кални бани или просто за почивка сред природата.
Дойран е бивш град в Македония, разположен на югозападния бряг на Дойранското езеро, разрушен напълно през Първата световна война.
Днес името Дойран носят 3 села: село Стар Дойран, курорт, център на Община Дойран, разположено на мястото на бившия град; село Нов Дойран, разположено на 5 км. северно от стария град, възникнало след Първата световна война; село Дойран в Р. Гърция, дем Кукуш, разположено на югоизточния бряг на Дойранското езеро на мястото на старата Дойранска гара.
Разходка из Стар Дойран с възможност за разглеждане на катедрална църква „Свети Илия”.
Развалините на изградената от дойранци през 1848 г. катедрална църква „Свети Илия”, надвиснали над пътя покрай езерото, дълги години напомняли за разрушаването на града. През 2003 г. Р. Македония започва проект за възстановяване на дойранската катедрала.
Свободно време за разходка и обяд. Като курортно селище, Дойран предлага много уютни заведения, в които можете да се насладите на вкусната македонска кухня и натурална храна, както и на руйното македонско вино.
Отпътуване за България с незабравими спомени и прекрасни емоции от това прекрасно събитие -Карнавала в Струмица.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

Транспорт с лицензиран автобус по маршрута

1 нощувка със закуска в хотел 5***** в Дойран

Посещение на манастирите Велюса и Водоча

Посещение на Струмица за карнавала

Посещение на Дойран

Екскурзоводско обслужване по маршрута


ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

Входни такси

Разходи от личен характер

Доплащане за медицинска застраховка с покритие 5 000 евро за лица до 65 г – 2 лв.

Доплащане за медицинска застраховка с покритие 5 000 евро за лиза над 65 г- 5 лв.

УСЛОВИЯ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ :

За да си направите резервация при нас, е необходимо да се обадите на един от посочените телефони : 032 33 0606 или 0889080606 като си продиктувате ЕГН и трите имена на пътуващите , след което трябва да се приведат по сметката на Туристическата Агенция или на място в офиса да заплатите депозит от 50% от стойността на екскурзията .

ОСТАТЪКА ДО 25.02.2019г.


ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ РЕЗЕРВАЦИИ НА ТЕЛ:032 33 0606 ИЛИ 0889080606 КАКТО И ЧРЕЗ КОНТАКТНАТА ФОРМА НА САЙТА

(5)

Translate »