Легендарният „град на светлините” или ”град на любовта”. Париж се смята за един от най-романтичните градове в света. Независимо дали сте художник, бизнесмен или турист, ще се насладите на дългите разходки от Монмартр до Картие. Минавайки през някои от най-изящните римски и средновековни паметници, рано или късно ще приключите в някое кафене на моста Пон Ньоф или в някой моден магазин в района на Маре.
Вгледайте се в булевардите, галени от нежен бриз, обсипани с внушителни паметници, велики произведения на изкуството и магически светлини. Насладете се на невероятния вкус на сирената, шоколада, виното и морските деликатеси. Почувстайте как вятърът гали лицето ви, докато се движите с ролери през Бастилията или усетете пристъпа на страх и удоволствие на върха на Айфеловата кула.

НОВА ГОДИНА 2016 В ПАРИЖ

БРЮКСЕЛ– ДВОРЕЦА “ВЕРСАЙ”- ПАРИЖ – “ДИСНИЛЕНД“
/самолет/

Дата на отпътуване: 29.12.2015г.

6 нощувки/ 7 дни

Цена: 1195 лв.

ПЪРВИ ДЕН – 29.12.– 06.00ч.- Отпътуване от летище София/Терминал 1/ за Брюксел с полет на WIZZAIR/по желание трансфер до летище София за туристите от Пловдив и Хасково/. 07.45 ч.- Пристигане в Брюксел. Разглеждане на Брюксел- “Гран плас”, Статуята на Малкия Жулиен, църквата “Сен Никола”, катедралата “Сен Мишел”, Кралския дворец и Парка на Брюксел и Атомиума. Отпътуване за Париж. Нощувка.
ВТОРИ ДЕН – 30.12.– Закуска. По желание посещение на двореца “Версай”. Туристическа програма в Париж с екскурзовод на български език и автобус- остров Сен-Луи, остров Сите, катедралата “Нотр-Дам-де-Пари”, Латинския квартал, Сградата на инвалидите, Марсово поле, Военното училище, площад „Трокадеро“, Кметството, градините и парка “Тюйлeри”, музея “Лувър” (отвън), площад „Конкорд“, “Шан-з-Елизе”, Триумфалната арка. По желание посещение на Айфелова кула и разходка с корабче по Сена. Разглеждане на квартала “Монмартър” (базиликата “Сакре Кьор”, Площада на художниците).
Нощна панорамна обиколка. По желание посещение на кабаре “Мулен Руж”. Нощувка.
ТРЕТИ ДЕН – 31.12. – Закуска. По желание посещение на „Дисниленд“ или свободно време в Париж. Възможност за посещение на музеи/музея “Лувър”, музея “Орсе”/.
ПО ЖЕЛАНИЕ ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ.
Посрещане на Новата 2016 година.
ЧЕТВЪРТИ ДЕН – 01.01. -Закуска. Свободен ден в Париж. Нощувка.
ПЕТИ ДЕН – 02.01.- Закуска. Свободен ден в Париж. Нощувка.
ШЕСТИ ДЕН –03.01. – Закуска. Свободен ден в Париж. Нощувка.
СЕДМИ ДЕН -04.01.- Закуска. Трансфер до летището в Париж. 14.15ч.- Отпътуване от Париж за София. 17.50ч.- Пристигане в София. По желание трансфер на туристите с автобус до Пловдив и Хасково.

Цена: 1195 лв.
Цена за дете до 12г. в стая с 2-ма възрастни: 1145лв.
Доплащане за единична стая: 295 лв.

Цената включва:
6 нощувки със закуски в хотел;
Самолетен билет София-Брюксел с включена летищна такса;
Самолетен билет Париж-София с включена летищна такса;
Автобусен транспорт по програмата;
Медицинска застраховка;
Туристическо обслужване на български език по време на екскурзията.

Цената не включва:
Входните такси на посещаваните туристически обекти;
Айфелова кула до 2 ет./входна такса и резервация/ – 16 евро , при възможност, доплащане на място до 3-ти етаж – 6 евро;
Двореца “Версай”/автобусен транспорт, входна такса и резервация/– 30 евро, до 26г. – 15 евро;*
Увеселителен парк „Дисниленд“ /автобусен транспорт, резервация и входна такса/- http://www.disneylandparis.com/-65евро*;
Кабаре “Мулен Руж”/вариететна програма, ½ бутилка шампанско и автобусен транспорт/– 130 евро*;
Музей “Лувър” /входна такса и резервация/ – 20 евро, за лица до 26 години- безплатно;
Новогодишна вечеря в бистро/ресторант- 80 евро;
Трансфер от Пловдив и Хасково до летище София и обратно – 50лв.
голям салонен багаж (максимални размери 56 см x 45 см x 25 см)- 70 лева;
регистриран багаж до 23 кг.- 160 лева;
регистриран багаж до 32 кг.- 200 лева
*Посещението на Айфеловата кула, кабаре “Мулен Руж”, музей “Лувър”, “Дисниленд ”, двореца “Версай”, трансфера до летище София и обратно се заявяват и заплащат предварително, при записване за екскурзията и се провеждат при минимум 20 туриста*.

(srl)

Translate »