Дубровник е изпълнен с живот през цялата година. Зад градските стени може да се види удивителната красота на мраморните облицовки в Стария град. Из площадите и малките алеи, в кафетата и баровете винаги е пълно с хора. Чистите плажове и кристалната вода, заобикалящи града, грабват посетителите с чара си.

Малко места по света могат да овладеят смесицата на младост и съвремие със средновековие и барок по-добре от Дубровник. Селището е естествено разположено около Стария град – от вътрешната страна на градските стени. Забележителностите се редят една след друга, когато се разхождате по Страдун. Площадите са пълни с барове и ресторанти, които имат външни маси, даващи възможност на посетителите и на местните да си починат и да пийнат по нещо под слънчевите лъчи.

НОВА ГОДИНА  В  Д У Б Р О В Н И К 

Нова Година 2016 в Хотел LERO – Дубровник (тръгване от Пловдив и София)

30.12.2015 – 03.01.2016

4 нощувки/ 5 дни

Цена от 530 лв. на човек – 4 нощувки със закуски и вечери

30.12.
Отпътуване от София в 06.00 ч. (от Пловдив в 04.00ч.) за Адриатическото крайбрежие на Хърватия. Вечерта пристигане в Дубровник и настаняване в хотел Леро 3* (или подобен). Вечеря. Нощувка.

31.12.
Закуска. Туристическа програма в Дубровник. Панорамна автобусна обиколка и пешеходна програма с екскурзовод в Стария град: главната улица “Страдун”, крепостта “Минчета”, църквите “Св. Спас” и “Св. Влах”, Францисканския и Доминиканския манастир и др. След обяд свободно време. Около 15.00ч. ексурзия до туристическия град Цавтат. В 18.00 ч. Връщане в хотела. Вечеря. По желание участие в Новогодишните тържества в центъра на Стария град. Богата музикално-артистична програма с участието на известни хърватски изпълнители. Нощувка.

01.01.
Закуска. Свободен ден в Дубровник или туристическа програма по желание (срещу допълнително заплащане): екскурзия до полуостров Пельешац – гр. Стон и разглеждане на останките от крепостните стени. По желание дегустация на стриди и миди отглеждани в морето при Мали Стон. По желание посещение на винарна с възможност за дегустация на произвежданите в района местни вина. На връщане към Дубровник, посещение на известната ботаническа градина в Тръстено. Вечеря. Нощувка.

02.01.
Закуска. Свободен ден в Дубровник или туристическа програма по желание (срещу допълнително заплащане): екскурзия до Черна гора. Пътуване за Будва и разглеждане на Стария град: църквите “Св.Иван” и “Св. Троица”, Цитаделата. Свободно време в града. Фотопауза при прочутия остров-хотел “Св. Стефан”. Заминаване за гр.Котор, обявен от “ЮНЕСКО” за световно културно наследство и разглеждане на старата част на града: катедралата “Св. Николай Чудотворец”, църквите “Св. Лука” и “Св. Мария”, катедралата “Св. Трифон” и др. Привечер връщане в Дубровник. Вечеря. Нощувка.

03.01.
Закуска и отпътуване за България. Пристигане в България около полунощ.

Цена

На човек
в двойна стая
Единична стая Трети
възрастен в стая
Дете от 2 до 12г.
в стая с
двама възрастни
Хотел LERO

 

530 лв 740 лв 450 лв 350 лв

Пакетната цена включва: 

 • 4 нощувки със закуски и вечери в хотел кат.3* (хотел Леро или подобен)
 • транспорт с лицензиран автобус
 • панорамна автобусна и пешеходна туристическа програма в Дубровник
 • екскурзия до гр. Стон и ботаничеката градина в Тръстено.
 • екскурзия до гр. Цавтат
 • медицинска застраховка за периода на пътуването
 • водач-екскурзовод от Агенцията

 

Пакетната цена не включва: 

 • входните такси за посещаваните туристически обекти
 • екскурзиите по желание, които се осъществяват при групи от минимум 20 туристи
 • разходи от личен характер

Минимален брой участници за осъществяване на програмата – 30 туристи. Срок за уведомление за ненабран минимален брой участници: 14 дни преди датата на отпътуване.

Застраховката „Медицински разходи при болест и злополука” е сключена със ЗК „Евроинс“ на стойност 5000 евро.

Туроператорът има възможност, по искане на Потребителя да му предложи възможността за сключване на застраховка „Отмяна на пътуване“.

Условия за записване:

 • Депозит 30% от стойността на пакета
 • Доплащане 30 дни преди датата на отпътуване

Необходими документи:

–  Лична карта

 • За деца до 18 г. пътуващи с един или без родител, нотариална заверка от едния или двамата родители!
 • Пътуването е безвизово и без медицински изисквания за имунизации!

(gs)

Translate »