Едно страхотно приключение, едно страхотно състезание – Формула 1 в Монца (Милано) 2015!Аутодромо Национале Ди Монца е една от най-известните писти за Формула 1 в света, тя е домакин на състезанието за Голямата награда на Италия от 1950 година.
В дългогодишната си история Монца е била свидетел на почти всичко,случило се в международния автомобилен спорт. Построена през 1922 г., старата ѝ конфигурация е използвана за последен път през 1961 г. Разположена е в Кралския парк недалеч от Милано и олицетворява истинската романтика, скрита в иначе доста грубия автомобилен спорт. Монца е била сцена на истински епични битки в които дори повече от две коли са се борили до самия финал за победата.

ИЗТЕКЛА ОФЕРТА!

Ранни записвания за Formula 1 в Монца 2015 – автобусна екскурзия до Италия от София

Дати: 03.09.2015 – 05.09.2015 г.

Цените за ранни записвания са валидни до 09.08.2015 и включват 20% отстъпка

Цена на човек в двойна стая от 396.00 лв.

  DBL SNGL DBL + EXB DBL+CHD (0 – 11.99)
Formula 1 в Монца 2015 990.00 лв
792.00 лв
735.00 лв
588.00 лв
1485.00 лв
1188.00 лв
1400.00 лв
1120.00 лв

Автобусна екскурзия за Формула 1 в Монца (Милано) 2015 от София

ПАКЕТЪТ ВКЛЮЧВА:
Транспорт България – Италия – България с лицензиран туристически автобус или микробус;
2 нощувки в хотел 3* в района на Милано – San Pellegrino
2 закуски в хотел 3* в района на Милано – San Pellegrino
Водач от фирмата организатор по време на пътуването и престоя;
Трансфери до пистата за провеждане на Formula 1 (ден петък, събота и неделя);

ПАКЕТЪТ НЕ ВКЛЮЧВА:
Панорамна обиколка на Милано
Пътни, магистрални и гранични такси – заплащат се при резервация на пакета – 38 лв на човек
Програми по желание организирани на място
Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро с Асистанс;
Входни такси за забележителностите по маршрута;
Билети за формула 1; Цени на билетите за Formula 1 – Очаквайте скоро!
Такса за издаване на билет и такса доставка;
Такса за издаване на билет = 5% от цената на билета – включва разходи за банкови преводи и такси начислявани от италианския партньор, билетите се раздават на туристите на място в Италия преди състезанието; Условия за купуване на билети за Формула 1: При резервация за билет се плаща пълната стойност на билета и той не подлежи на анулация. Агенцията потвърждава до 7 дни възможността за купуване на желания билет за определена трибуна. При липса на места за желаната трибуна туроператорът може да предложи цени и билети за друга. Сума за резервиран билет може да се възстанови само в случай, че няма свободни места в желаната трибуна. Билети за състезанието се продават само с туристически пакет.

Програма:
1 ден 03.09.2015 София – Милано
Отпътуване от София в 16:00ч. от Автогара Сердика по маршрут Белград – Загреб – Любляна – Триест – Милано. Нощен преход.

2 ден 04.09.2015 Милано
Пристигане в района на Милано преди обяд. Свободно време за освежаване във фоайето на хотела. Настаняване в хотела. Aко има свободни стаи в момента на пристигане, гостите се настаняват веднага. Ако няма свободни стаи, настаняването става след 14.00 ч. Това е политика на всички хотелиери в световен мащаб. Трансфер до пистата за тренировката. Връщане в хотела. Нощувка

3 ден 05.09.2015 Милано
Закуска. Свободно време или Екскурзия по желание: Панорамна обиколка на Милано – столицата на област Ломбардия – кратка пешеходна разходка в централната част на града. Трансфер до пистата за тренировка и квалификации. Трансфер до хотела. Свободно време. Нощувка.

4 ден 06.09.2015 Милано – София
Закуска. Освобождаване на хотела и трансфер до пистата за състезанието. След състезанието отпътуване по маршрут Верона – Венеция – Триест – Любляна – Загреб – Белград – София. Нощен преход.

5 Ден 07.09.2015 София
Пристигане в България около обяд.

Допълнителни екскурзии:
Панорамно-пешеходна обиколка на Милано Формула 1 – 38.00 лв. на човек
Панорамна обиколка на Милано – столицата на област Ломбардия – кратка пешеходна разходка в централната част на града.

Промяна на цената е възможна при: промяна на транспортни разходи /гориво/, летищни, пристанищни и др. такси; промяна с повече от 5% на валутния курс в периода м/у датата на сключване на договора и отпътуването; непредвидено покачване на цените от страна на партньорите ни, както и в други обективно наложителни случаи.

Условия за купуване на билети за Формула 1: При резервация за билет се плаща пълната стойност на билета и той не подлежи на анулация. Агенцията потвърждава до 7 дни възможността за купуване на желания билет за определена трибуна. Сума за резервиран билет може да се възстанови само в случай, че няма свободни места в желаната трибуна. Билети за състезанието се продават само с туристически пакет. Билетите се получават или в Централен офис на Караджъ Турс или на място от партнъора на фирмата.
Junior билети са продават на деца до 13.99 г. При влизане на пистата с такива билети се изисква паспорт за проверка.

*Програмата се осъществява при минимум записани 45 души. Срок за уведомление, ако тази бройка не е набрана – 7 дни преди отпътуване, когато се обявява и доплащането за транспорта, ако туристите не са 45.
За програми в които не са упоменати хотелите в които ще бъдете настанени, имената ще бъдат обявени 7 дни преди датата на отпътуване.

Допълнителни изисквания:
При резервация се заплаща депозит в размер на 50% от пакетната цена.
туристите пътуват с международен паспорт или лична карта с валидност минимум 6 месеца след датата на екскурзията;
Записването за екскурзията става след сключване на договор, представяне на фотокопие на първите страници на международния паспорт или лице на личната карта.
За деца под 18 години, непридружавани от единия или от двамата родители, е необходимо нотариално заверено родителско разрешение /копие и оригинал/.
Агенцията си запазва правото да промени последователността на изпълнение на програмата.
Всички допълнителни екскурзии се осъществяват при събран определен минимален брой записани туристи!

Възможност за сключване на допълнителни застраховки „Отмяна на пътуване“ и застраховка „Кражба, загуба или забавяне на личен багаж“.

Такса за издаване на билет = 5% от цената на билета – включва разходи за банкови преводи и такси начислявани от унгарския партньор, билетите се раздават на туристите на място в Будапеща преди състезанието; Условия за купуване на билети за Формула 1: При резервация за билет се плаща пълната стойност на билета и той не подлежи на анулация. Агенцията потвърждава до 7 дни възможността за купуване на желания билет за определена трибуна. При липса на места за желаната трибуна туроператорът може да предложи цени и билети за друга. Сума за резервиран билет може да се възстанови само в случай, че няма свободни места в желаната трибуна.
Билети за състезанието се продават само с туристически пакет.

(kdj)

Translate »