Белград е пристанище на две реки – Сава и Дунав. Гостоприемна и приветлива столицата на Сърбия предлага много възможности за културен туризъм, в съчетание с красивите пейзажи на крайречните паркове и градини.
Белград е столицата на Сърбия и е най-големият град в страната. Разпололожен е в северната част на балканската държава, при вливането на река Сава в река Дунав. Населението е 1,2 млн. жители.

Красивият и модерен Белград предлага интересни културни и архитектурни забележителности на своите посетители като Етнографския музей, Патриаршията, сградата на Скупщината (сръбския парламент), Народния театър, църквата “Свети Марко”, храма “Свети Сава”, бившия кралски дворец, конака на княгиня Любица и др. Повечето от тези здания са построени в края на XIX и началото на XX в.

НОВА ГОДИНА В БЕЛГРАД 2016

4 дни / 3 нощувки
транспорт: Автобус
хранене: BB

Цена за ранни записвания – 355 лв.
/депозит 50 % от сумата до 30.09.2015 г./

Стандартна цена: 385 лв.

Дати на отпътуване:
30.12.2015 – 02.01.2016 г.

тръгване от Пловдив, Пазарджик и София

ПРОГРАМА:

30.12.2015
07.00 ч. – отпътуване от Пловдив, 07.30ч. – от Пазарджик, 09.00ч. – от София за Белград. След обяд пристигане в Белград. Настаняване в хотел “Център Балашевич’. Свободно време. По желание – вечеря на улица” Скадарска”-бохемската улица на Белград. Нощувка.
31.12.2015
Закуска. Панорамна обиколка на града – Църквата „Свети Сава”, Площада на републиката със статуята на княз Михайло, пл. „Теразие”, Операта, Парламента на Сърбия (Скупщината), пл. „Никола Пашич”, посещение на крепоста ’’Калемегдан”. Свободно време по ул.”Княз Михайло”, най – известната и оживена улица в града и за разходка по улица Скадарска – бохемската улица на Белград. Вечерта – празнична новогодишна вечеря и посрещане на Новата година. Нощувка.
01.01.2016
Късна закуска. Разглеждане на квартал Земун. Свободно време за туристическа програма по желание. Нощувка.

02.01.2016
Закуска. Около обяд – напускане на хотела и отпътуване за България. Пристигане вечерта.
Цената включва:
Транспорт с туристически автобус;
3 нощувки със закуски в хотел Център Балашевич http://www.centarbalasevic.rs/;
Празнична Новогодишна вечеря в ресторанта на хотела с музикална програма на 31.12.2015;
Екскурзоводско обслужване;
Медицинска застраховка.

Цената не включва:
Входните такси на посещаваните обекти
Доплащане за единична стая

Деца:
Цена за деца до 12 г. в стая с 2-ма възрастни – 355 лв.
МИНИМАЛЕН БРОЙ ТУРИСТИ ЗА ОСЪЩАСТВЯВАНЕ НА ЕКСКУРЗИЯТА: 40 човека
СРОК ЗА УВЕДОМЛЕНИЕ ПРИ НЕДОСТИГНАТ МИНИМАЛЕН БРОЙ ТУРИСТИ: 10 дни преди датата на отпътуване.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
валиден документ за самоличност – задграничен паспорт с валидност не по-малка от 60 дни от последния ден на планирания престой на турска територия. За деца под 18 години, пътуващи с един родител или без родители – нотариално заверена декларация, че родителите са съгласни детето да пътува извън България – оригинал + копие

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:
депозит – 30% от пакетната цена; доплащане – 10 дни преди датата на отпътуване.
ЗАБЕЛЕЖКА:
Туроператорът си запазва правото за промяна на дните на обявените допълнителни екскурзии. Туроператорът си запазва правото за промяна на цената на екскурзията до 5 дни преди датата на отпътуване, в случай на драстично повишаване на горивото.

ЗАСТРАХОВКИ:
Предлаганата застраховка в туристическия пакет за чужбина е с включен асистанс, покрива възникнали медицински разноски от злополука или акутно заболяване, медицинско транспортиране и репатриране. Спешна стоматологична помощ застрахователят покрива само, ако сте заплатили допълнителна премия.

(vo)

Translate »