В сърцето на Средиземно море Малтийският архипелаг предлага изобилно слънце, кристално чисти, тюркоазени води и усещане за лежерност и безвремие. Райското кътче на границата на Европа с Африка е изпъстрено с невероятни пейзажи – пътешествие в миналото и настоящето. Запазила самобитния си дух Малта – малка, но величествена страна съчетава хилядолетна история, богато културно наследство, природни забележителности, сърдечни жители, вкусна средиземноморска кухня, спокойствие и радост от живота, гаранция за истинско удоволствие и неповторимо преживяване по време на Вашата ваканция и не само….

Ние от Туристическа Агенция “ТЕСКО ГРУП“, Ви предлагаме да изберете нашите промоционални самолетни програми до МАЛТА и така за седмица да се докоснете до магията на тази малка страна

ЦЕНИТЕ ЗАПОЧВАТ ОТ :

301 евро / 590 лв за 4 нощувки със закуска в хотел PLAZA REGENZY 3***

ДАТИ НА ЗАМИНАВАНЕ:

МЕСЕЦ МАРТ : 26.03.2019г.

МЕСЕЦ АПРИЛ: 09.04.2019 г., 23.04.2019г.

МЕСЕЦ МАЙ : 07.05.2019г., 21.05.2019г.

МЕСЕЦ ЮНИ : 04.06.2019г., 18.06.2019г.,

МЕСЕЦ ЮЛИ : 02.07.2019г.,16.07.2019г., 30.07.2019г.,

МЕСЕЦ АВГУСТ: 13.08.2019г., 27.08.2019г.,

МЕСЕЦ СЕПТЕМВРИ : 03.09.2019г., 17.09.2019г.,

МЕСЕЦ ОКТОМВРИ : 01.10.2019г.,15.10.2019г.,22.10.2019г.,

ТУК МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ ВИДЕО ОТ МАЛТА :ПРОГРАМА НА ПЪТУВАНЕТО :

1-ви ден:
Директен полет от София за Малта в 13:40 ч. Пристигане в Малта в 14:45 ч. /от април 2019 21:00 – 22:00 ч/, Трансфер от летището до хотела. Настаняване в хотела в град Слима . Свободно време за разходка из градчето Слима или столицата Валета,която сама по себе си със своята архитектура и градоустройство е забележителност от списъка на UNESCO. Там може да разгледате забележителности, сред които: Upper Barakka Gardens, Grand Masters Palace, Merchants street, Republic Street, Auberge de Castille. Може да посетите катедралата St. Johns Cathedral, входът за която струва 6 евро, Дворецът на Великия Магистър(10 евро вход),, Нощувка.

2-ри ден:
Закуска. Свободно време или допълнителна екскурзия срещу заплащане полудневна екскурзия до ТРИТЕ ГРАДА с екскурзовод на руски или английски език Точно срещу столицата на Малта от другата страна на Голямото пристанище (Grand harbour) се намират Трите града: Коспикуа, Сенглеа и Виториоса. Намират се върху три полуострова, един до друг, разделени от заливи, ползвани за пристан на яхти и местните рибарски лодки.Градовете са по-стари от Валета и са били първото укрепено място, изградено от рицарите след пристигането им тук. Трите града са също познати и със старите си имена: Биргу, Л-исла и Бормла, които са ползвани преди Голямата обсада на острова през 1565. Тогава рицарите успяват да отблъснат отоманската флотилия, решила да уголеми империята на Сулейман Великолепни с още една държава и на практика спират отоманските амбиции за нови завоевания по море.След победата градовете получават нови имена Vittoriosa – Победоносен, Коспикуа – Забележителен и Сенглеа на името на великият магистър Клод де ла Сенгле. Днес трите града подобно на други градове и градски части около Валета са се слели в едно и през целия път от Валета до тях няма да напуснете градска среда. Екскурзията продължава към стария кей, където може да се насладите на разходка с фрегатина (традиционна малтийска лодка). Екскурзията завършва кулата Ведета – един от символите на Малта. Изваяните по стените й око, ухо и птица символизират ВЕЧНИЯ СТРЕМЕЖ НА МАЛТИЙЦИТЕ към заобикалящото ги море. От нея се открива фантастична гледка към залива на Трите града и столицата Ла Валета. Нощувка.

3-ти ден:
Закуска.Свободно време или допълнителна екскурзия срещу заплащане целодневна екскурзия до о-в Гозо с екскурзовод на руски или английски език Отпътуване от хотела към пристанището и отпътуване за остров Гозо с ферибот. Пристигане в Гозо. Следва панорамна обиколка на целия остров с автобус и екскурзовод, като се спира на основните забележителности. Следва обяд в Шленди в избран ресторант с панорамна гледка (обядът е включен в цената и). Разходка из столицата Виктория преминаване през Цитаделата и храмът Джгантия. Отпътуване за пристанището и качване на ферибота за Малта. Трансфер и пристигане в хотела около 17:00 h. / екскурзията се провежда на руски или английски език и включва транспорт/. Нощувка.

4-ти ден:
Закуска. Свободно време за разходка или допълнителна екскурзия срещу заплащане целодневна екскурзия до СТАРАТА СТОЛИЦА МДИНА с екскурзовод на руски или английски език
Разходка по улиците на този средновековен град , известен като „тихия град“. Произходът на града може да се проследи 4000 години назад в историята. Най – съществената част от разходката са Катедралата и Cathedral Museum, както и крепостния насип, който разкрива прекрасна гледка на острова. Интересни забележителности: площад Свети Марко; Ботаническите градини на Сан Антонио; катедралата „Св. Павел; крепостния насип, който разкрива прекрасна гледка на острова; Т’Али – „селището на занаятите“, където изкусните майстори създават самобитни предмети от злато, сребро и стъкло.
Възможност за вечеря в традиционен малтийски ресторант с фолклорна програма с включен транспорт от хотела до ресторанта и обратно – срещу допълнително заплащане. Нощувка.

5-ти ден:
Закуска. Ранно освобождаване на хотела. Трансфер до летището за полет от Малта до София в 15:30 ч.

Пристигане в София 18:20 ч. /от април 2019г.- 22:30 – 01:20 ч/

  ХОТЕЛИ В МАЛТА ПО ПРОГРАМАТА:

НАСТАНЯВАНЕТО Е В ХОТЕЛ PLAZA REGENCY 3 ***

ТУК МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ ВИДЕОМАТЕРИАЛ ОТ ХОТЕЛА:


ДАТИ И ЦЕНИ ЗА НАСТАНЯВАНЕ В

ХОТЕЛ PLAZA REGENCY 3 ***

Цената е на човек в лева и включва:

Самолетен билет София - Малта - София ; 

Летищни такси; 

Трансфер летище - хотел - летище; 

Ръчен багаж с размери 40х30х20 см; 

4 нощувки със закуски в хотел PLAZA REGENCY 3* или подобен в двойна стая при максимална заетост; 

Mедицинска застраховка с покритие 7 000 евро за лица до 65 години; 
 

Всички клиенти получават следната допълнителна информация:

информация за Малтийския архипелаг и карта с автобусните линии.

Цената не включва:

салонен багаж до 10 кг - 33 лв. на посока; 

Чекиран багаж – до 10кг - 32 лв. на посока; 20 кг - 50 лв. на посока; до 32 кг - 77 лв. на посока /цените са валидни при заявяване и заплащане на багажа в момента на направата на резервацията, ако се добавят в последствие ще бъдат на по-високи цени; 

запазено място в самолета цени от 20 лв на посока; 

целодневна екскурзия до о-в Гозо - 61 € на човек; 

целодневна екскурзия до Старата столица Мдина - 50 € на човек; 

полудневна Трите града - 31 € на човек; 

вечеря в традиционен малтийски ресторант с фолклорна програма - 50 € на човек; 

гмуркане - 55 € на човек; 

доплащане за медицинска застраховка за лица от 66 г. - 75 г.- 15 лв.; 

от 01.04.2016 г. в Малта се въвежда туристическа такса престой в размер на 0,50 EUR на турист на ден. Таксата се заплаща индивидуално от туристите на рецепцията на хотела. 

Допълнителни екскурзии:

1.ПРИКЛЮЧЕНИЯТА НА ГОЗО – ЦЕЛОДНЕВНА ЕКСКУРЗИЯ с екскурзовод на руски или английски език


Отпътуване от хотела към пристанището и отпътуване за остров Гозо с ферибот. Пристигане в Гозо. Следва панорамна обиколка на целия остров с автобус и екскурзовод,като се спира на основните забележителности.Следва обяд в Шленди в избран ресторант с панорамна гледка (обядът е включен в цената и). Разходка из столицата Виктория преминаване през Цитаделата и храмът Джгантия. Отпътуване за пристанището и качване на ферибота за Малта. Трансфер и пристигане в хотела около 17:00 h. / екскурзията се провежда на руски или английски език и включва транспорт/. Нощувка.

За възрастни – 61 евро
За деца от 3 до 12 години – 30 евро

2. ТРИТЕ ГРАДА ПОЛУДНЕВНА (СУТРИН)с екскурзовод на руски или английски език


Точно срещу столицата на Малта от другата страна на Голямото пристанище (Grand harbour) се намират Трите града: Коспикуа, Сенглеа и Виториоса. Намират се върху три полоострова, един до друг, разделени от заливи, ползвани за пристан на яхти и местните рибарски лодки.Градовете са по-стари от Валета и са били първото укрепено място, изградено от рицарите след пристигането им тук. Трите града са също познати и със старите си имена: Биргу, Л-исла и Бормла, които са ползвани преди Голямата обсада на острова през 1565. Тогава рицарите успяват да отблъснат отоманската флотилия, решила да уголеми империята на Сулейман Великолепни с още една държава и на практика спират отоманските амбиции за нови завоевания по море.След победата градовете получават нови имена Vittoriosa – Победоносен, Коспикуа – Забележителен и Сенглеа на името на великият магистър Клод де ла Сенгле.
Днес трите града подобно на други градове и градски части около Валета са се слели в едно и през целия път от Валета до тях няма да напуснете градска среда.
Екскурзията продължава към стария кей, където може да се насладите на разходка с фрегатина (традиционна малтийска лодка). Екскурзията завършва кулата Ведета – един от символите на Малта. Изваяните по стените й око, ухо и птица символизират ВЕЧНИЯ СТРЕМЕЖ НА МАЛТИЙЦИТЕ към заобикалящото ги море. От нея се открива фантастична гледка към залива на Трите града и столицата Ла Валета.

За възрастни – 31 евро
За деца от 3 до 12 години – 14 евро

3. СТАРАТА СТОЛИЦА МДИНА – целодневна, с екскурзовод на руски или английски език

Разходка по улиците на този средновековен град , известен като „тихия град“. Произходът на града може да се проследи 4000 години назад в историята. Най – съществената част от разходката са Катедралата и Cathedral Museum, както и крепостния насип, който разкрива прекрасна гледка на острова. Интересни забележителности: площад Свети Марко; Ботаническите градини на Сан Антонио; катедралата „Св. Павел; крепостния насип, който разкрива прекрасна гледка на острова; Т’Али – „селището на занаятите“, където изкусните майстори създават самобитни предмети от злато, сребро и стъкло

За възрастни – 50 евро
За деца от 3 до 12 години – 25 евро

4.ГМУРКАНЕ В МАЛТА

Отправяме се към живописния залив в Сейнт Джулианс, където инструктор по гмуркане ще ви научи на необходимите предпазни мерки и основните умения на този вълнуващ спорт. Всичко, което е останало е да си сложите маска и плавници и след това се потопите дълбоко в красивите рифове. Насладете се на тръпката от дишане под вода.

За възрастни – 55 евро
За деца от 3 до 12 години – 55 евро

Може да се направи всеки ден

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

РЕЗЕРВАЦИЯТА СЕ ПРАВИ С ДЕПОЗИТ ОТ 50% ОТ СТОЙНОСТТА

ЗАПЛАЩАНЕТО НА ПЪЛНАТА СУМА СТАВА ДО 25 дни преди датата на пътуването.

Необходими документи: трите имена на латиница по паспорт или лична карта + ЕГН

Условия за анулация и неустойки :

Пътуващите имат право да прекратят едностранно договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след заплащане на следните суми:

До 60 дни преди датата на отпътуване – размера на внесения депозит при резервиране на пакета

От 59 дни до 21 дни преди датата на отпътуване – 60 % от общата сума

От 20 дни преди датата на отпътуване – 100 % от общата сума

  • Авиокомпанията си запазва правото на промяна на часовете на полетите.
  • В предложената програма на пътуването, Туристическата Агенция си запазва правото на промени в програмата при спазване на Закона за Туризма (ЗТ) и когато климатичните условия налагат това, за да се гарантира сигурността и качеството на услугата.
  • Часово време: България – 12ч., Малта – 11ч.

ВАЖНО!

Някои от хотелите могат да изискат гаранционен депозит /в брой или с кредитна карта/ при настаняване, чийто размер се определя индивидуално от администрацията на хотела. Ако сумата не бъде използвана, то тя ще Ви бъде възстановена при напускане на хотела. Моля осведомете се предварително за размера на депозита. Сумата може да варира от 50 до 200 евро на стая, в зависимост от категорията и политиката на съответния хотел.

МЕДИЦИНСКИ И ЗДРАВНИ ИЗИСКВАНИЯ

Няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

ПАСПОРТЕН И ВИЗОВ РЕЖИМ

Българските граждани, пътуващи за МАЛТА , е необходимо да притежават валиден паспорт или лична карта минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.

ВАЖНО! За деца под 18г., пътуващи сами или с единия от родителите – нотариално заверена декларация на български език от двамата родители, че са съгласни детето им да пътува в чужбина, с телефон на нотариуса. Оригиналната декларация и едно копие, трябва да се носи по време на екскурзията. При несъответствие между фамилното име на детето и фамилните имена на родителите, които го придружават, трябва да носят и документ, доказващ родствената им връзка с детето (акт за раждане или друг документ).

(44)

Translate »