УВАЖАЕМИ НАСТОЯЩИ И БЪДЕЩИ КЛИЕНТИ НА ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ ТЕСКО ГРУП,
В СЛЕДСТВИЕ НА ПРИЕТОТО ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ И ВЪВ ВРЪЗКА С УСЛОЖНЯВАЩАТА СЕ ЕПИДЕМИОЛОГИЧНА ОБСТАНОВКА И РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО НА COVID – 19,

ВЪВЕЖДАМЕ ДИСТАНЦИОННА РАБОТА НА ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИТЕ ДО 29.03.2020 г. В ТАЗИ ВРЪЗКА ОФИСЪТ В ПЛОВДИВ НЯМА ДА РАБОТИ ДО 29.03.2020 г.
ЗА ВРЪЗКА С НАС ИЗПОЛЗВАЙТЕ ТЕЛЕФОН :0889080606 ИЛИ НИ ПИШЕТЕ НА : TESKOGROUP@MAIL.BG
ИСКАМЕ ДА ВИ УВЕРИМ, ЧЕ НЕЗАВИСИМО ОТ СЪЗДАЛАТА СЕ СЛОЖНА ОБСТАНОВКА И ФОРСМАЖОРНИТЕ ОБСТОЯТЕЛСТВА, ЕКИПЪТ НА ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ ТЕСКО ГРУП, ПРОДЪЛЖАВА ДА РАБОТИ ЗА ВАС! НИЕ ИМАМЕ ФИНАНСОВАТА ВЪЗМОЖНОСТ, ПРИТЕЖАВАМЕ ОПИТНОСТ И ДАЛНОВИДНОСТ И ЩЕ НАПРАВИМ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА ЗАЩИТИМ ИНТЕРЕСИТЕ НА ВСИЧКИ ВАС, КОИТО СТЕ РЕЗЕРВИРАЛИ ЕКСКУРЗИИ ПРИ НАС.
ИСКАМЕ ДА ВИ ИНФОРМИРАМЕ, ЧЕ ВАШИТЕ РЕЗЕРВАЦИИ ПО УСЛОВИЯ НА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ЗА ПОЧИВКИ В ТУРЦИЯ, СА АКТИВНИ И СА ЗАПЛАТЕНИ КЪМ СЪОТВЕТНИТЕ ХОТЕЛИ С ЦЕЛ ГАРАНТИРАНЕ НА РЕЗЕРВАЦИЯТА. КЪМ ТОЗИ МОМЕНТ В ТУРЦИЯ НЯМА ОБЯВЕНО ИЗВЪНАРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ НИТО КАКВИТО И ДА Е ДРУГИ КРАЙНИ МЯРКИ НАЛАГАЩИ ВРЪЩАНЕ НА СУМИТЕ ОТ ХОТЕЛИТЕ КЪМ НАС. ПОРАДИ ТАЗИ ПРИЧИНА, АПЕЛИРАМЕ ДА БЪДЕТЕ ТЪРПЕЛИВИ И ДА НЕ СЕ ПОДДАВАТЕ НА ВСЕОБЩАТА ПСИХОЗА И ДА БЪРЗАТЕ ДА АНУЛИРАТЕ ВАШИТЕ РЕЗЕРВАЦИИ.
СЛЕД КРАЯ НА ВЪВЕДЕНЕТО ИЗВЪНАРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ, ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ ЛИЧНО С ВСЕКИ ЕДИН ОТ ВАС И ЗАЕДНО ЩЕ ОБСЪДИМ НАЧИН И ЩЕ ВИ ПРЕДЛОЖИМ АКО Е НУЖНО АЛТЕРНАТИВА /ВАУЧЕР ЗА ПЛАТЕН ДЕПОЗИТ, ПРЕМЕСТВАНЕ НА ДРУГА ДАТА НА ПЪТУВАНЕТО И ДРУГИ /.
В ТОЗИ ТРУДЕН ЗА ВСИЧКИ НАС МОМЕНТ, МОЛЯ, ПРОЯВЕТЕ САМОСЪЗНАНИЕ, ДИСЦИПЛИНА И ТЪРПЕНИЕ, А НИЕ ОТ СВОЯ СТРАНА ВИ ЖЕЛАЕМ ДА БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ДА СЕ УСМИХВАТЕ ПО-ЧЕСТО, ЗАЩОТО МНОГО СКОРО ОТНОВО ЩЕ МОЖЕМ ДА СПОДЕЛЯМЕ ЗАЕДНО РАДОСТТА ОТ ПЪТУВАНЕТО!

Translate »